עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב . איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה אשמח לעזרתכם תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by haim6130,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ikehgl,

מידי פעם, כשאני נכנס לאתר כלשהו ( עכשיו זה קורה באתר הזה) קופצת ההודעה הבאה וחוזרת על עצמה כמה פעמים: Script Error ! Do you want to continue running scripts on this page Yes / No למה זה קורה ואיך לתקן ? נוסח קצת שונה מופיע: Error: Object doesn't support this action ומופיע גם שם האתר בשורה של URL

7. Started by Xilver,

לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Component,

קודם כל, למנוע אי הבנות, מדבר e-r-a-n. עכשיו לנושא, הרכבתי את ה Aס-7 שקבלתי, לא היו שום בעיות עם ההתקנה שלו, חברתי את כל המאווררים בחזרה, חברתי מחדש את הכבל של הספק ללוח אם, הדלקתי את המחשב (בלי שום ציוד הקפי) ולא היו בעיות, ועל הצג הדיגיטלי של הלוח אם (EPOX EP-8k3a+) הופיע FF (ז"א הכל תקין ואין שום שגיאות חומרה) הכל עבד ולא היו בעיות, לאחר מכן הפכתי את המחשב שמתי אותו מתחת לשולחן עבודה של המחשב, חברתי את המסך בלבד, וניסיתי להדליק את המחשב, והופיע על הצג הדיגיטלי של הלוח אם C1, בדקתי בחוברת של הלוח אם, והיה כתוב שזה שגיאת זכרון ניסיתי לחבר את הזכרון מחדש בסלוט אחר, ועדיין התקבלה אותה השגיאה שקבלתי קודם, ככה אותו דבר על כל שלושת הסלוטים השונים של הלוח אם. לא נראה שיש כל פג…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by idoyi,

יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by reem,

אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, לפני חמישה ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר תקופה ארוכה שלא פתחתי אותו..ניקיתי בעזרת פאן ושואב אבק כמו שאני עושה תמיד. לאחר שסיימתי, ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עשה ציפצופים לא פוסקים. החלטתי לא לקחת סיכון, לקחתי אותו לKSP , הבחור שם בדק לי את המחשב, ולאחר כמה בדיקות החליט שהראם הוא הגורם. לאחר כמה ניסיונות חוזרים של הוצאה והכנסה של הזיכרונות המחשב עבד והכל טוב ויפה. בעיית הציפצופים נעלמה, אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. המחשב קופא כל פעם, גם במאמץ וגם בלי מאמץ. ואחרי שאני עושה RESTART הוא נדלק אבל לא מגיע למסך הראשון אפילו , נשמע כאילו הוא מאתחל את עצמו כל שנייה מחדש-- בקיצור לא עובד. אני לא בדיוק יודע מה הבעיה, אבל כשאני מוציא ומחזיר את הזיכרונות הבעיה מסתדרת כאיל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tiger2014,

יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני עם מחשב I7 RTX2080S 32GBR בקיצור מחשב חזק אבל לא יודע למה יש לי בעיה של FPS זה זז ממש מי 200 עד 240זה מישתנה ולא משנה כמה אני אני על 60 וזה משחק וגם עם זה הכרטיס מגיע ל 70 מעלות בלי שאני משחק אפילו אני חייב לעשות כול 5 דקות BOST לכרטיס עם לא זה צונח בלי סוף והמחשב חדש אפילו לא 2 חודש והחנות שקניתי מימנה (KSP) אמרו לי אין מה לעשות. יש הגדרה שאני צריך לסדר וכן עידקנתי תדריבר . תודה על העזרה.

15. Started by CTTA,

ברשותי לום אם, די ישן, מסוג GIGABYTE GA-8ST800. 1. המחשב לא נדלק כלל [אין מתח, אין תגובה]. 2. החלפתי ספק - לשווא. הסקתי שכנראה הבעיה נובעת מהלוח: 3. ניתקתי את כבל ה-12V של הלוח. 4. המחשב הגיב, והגיע מתח. ->כמובן שהמחשב עדיין לא יעבוד (זו הייתה רק בדיקה למציאת הסיבה לבעיה). רק כשכבל ה-12V מנותק, המחשב מגיב למתח. כשזה מחובר, אין שום תגובה מהמחשב. שקע הכבל נראה תקין, אין סיבה לקצר. מצ"ב תמונה בה מצויין מיקום השקע. אם אכן הבעיה היא בשקע, יש צורך בהחלפה של כל הלוח? תודה-רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by waseemsheety,

מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by TNT,

ההודעה על הנושא הזה ננעלה, מצטער על שמיודם לא רשמתי כותרת טובה, אבל אני חייב תשובה לעיניין הזה. ויש לי שאלה אחרונה בקשר לזה, אז אתם יכולים לסגור או למחוק את זה אחרי זה. הבעיה היא- בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול וא…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tobul,

היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kobi122,

כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sh2006,

אחי הגדול קנה מחשב חדש, הרכבנו למחשב החדש את ההרד דיסק הקודם 160 גי'גה IDE ובנוסף חיברנו הרד דיסק חדש 320 ג'יגה של היטאצ'י SATA2. מה שקורה, המחשב מזהה את ה160 ג'יגה ככונן הראשי C ולא הצלחנו לשנות את האופציה הזאת, משום שהכוונה שלנו היא להפוך את ה320 לכונן הראשי C. מדוע זה ככה? ומה אפשר לעשות ? (לוח אם של ASROCK)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Infin1ty,

הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idan47,

שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Moo,

בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים