תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברתי כבל HDMI מהמחשב נייד (DELL N5110 Ci7 ) לרסיבר (YAMAHA RX-V467) שמחובר לרמקולים של מערכת קולנוע ביתי. המטרה היא שהמערכת קולנוע ביתי תשמש כרמקולים למחשב. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את הכבל HDMI למחשב המסך מחשב הופך לשחור, אבל השמע במחשב כן מועבר דרך הכבל לרסיבר ולרמקולים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד I7 5820K ורציתי לשדרג ללוח אם חדש אז רציתי לדעת לי יש לוח אם תושבת LGA2011-V3 אז אם אני משדרג ללוח אם בתושבת LGA2066 אז האם זה יתאים למעבד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת. בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגל שאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסך אני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זה מישהו יודע ממה זה קורה ?? אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים עברתי דירה ורק הלילה הזדמן לי סוף סוף לחבר את המחשב. לבסוף לאחר שסיימתי להתקין הכל מחדש והכל עבד פיקס, נגשתי לדבר האחרון שנראה לי שהכי לא יעורר בעיות- חיבור ההארדיסק החיצוני לחשמל ואז למחשב. הבעיה היא שלמחשב פשוט לא הספקתי לחבר אותו. ההארדיסק מתכבה חמש שניות לאחר שאני מחבר אותו לספק הכוח שלו. הנורה מהבהבת הבהוב קצר, כמה שניות של רעשים כאילו הוא עולה ואז בום. נכבה. למישהו יש עצות עבורי? אני די תולש שיערות מהראש כרגע... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב . איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה אשמח לעזרתכם תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע הרחבה לכמות הזכרון שיש לי במחשב מ 8 ל 24 אבל משום מה כשכל הסטיקים מחוברים יש המון מסכים כחולים (בערך אחד ליום). דברים שניסיתי לעשות: - הרצת בדיקה לכל הזכרונות, לא נמצאו בעיות. - עבודה רק עם הזכרונות החדשים, תקין. - עבודה עם כל סטיק מהחדשים בנפרד, תקין. כמובן שעם הזכרונות הישנים לבד זה לא היה קורה. אשמח לעצות איך להמשיך. זכרונות ישנים: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x 2 זכרונות חדשים : Kingston KVR16N11/8 8GB x 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 הלוח תומך עד 32GB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז סלחו לי אם הנושא הזה לא קשור לפה. שנית - אני מנסה כבר הרבה זמן לפרמט את המחשב שלי, אבל בכל פעם אני מפרמטת, זה יוצר לי מעל 3 ווינדוסים במחשב. זה לא מפרמט לחלוטין והכל נשאר כפי שהיה, כיצד מפרמטים כמו שצריך? חיפשתי מדריכים בכל פורומים, וגם פה, וכל מה שמצאתי זה מדריכי פירמוט שלא עזרו לי בכלום. הסברים מעט - כשאני מכניסה את הדיסק ווינדוס דרך הביאוס, זה מראה לי כמה אופציות. להתקין את הווינדוס, ליצור מחיצה ולמחוק אחת. זה הכל. ויש לי כבר 3 ווינדוסים מותקנים במחשב, והוא עובד נורא לאט, בבקשה עזרה איך אני מפרמטת את המחשב לחלוטין, שהוא יתחיל מאפס, רק עם ווינדוס והשכל ימחק. שכחתי לציין שזה ווינדוס XP, מעבד של פנטיום 4. תודה רבה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב של ימאהה כפול 16 אתמול פירמטתי את המחשב וכאשר אני הולך למחשב שלי הוא לא מציג לי אותו בכלל והוא מותקן טוב כי מתי שהמחשב עולה הוא מראה לי אותו אני הולך ללוח בקרה והוא מראה לי על הצורב סימן קריאה מה אני צריך לעשות??? רציתי להסיר אותו וגם לא נותן כי הוא מבקש ממני להוריד את האב ואין לי בכלל כזה דבר אז אם מישהו יודע בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-