תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל די הרבה מסכים כחולים בויסטה הורדתי את התוכנה bluescreenview והנה כמה מהפרטים, אני מפרסם את זה פה בכוונה כי אני לא יודע לפענח: זה האחרון- ================================================== Dump File : Mini012810-01.dmp Crash Time : 28/01/2010 13:42:14 Bug Check String : THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER Bug Check Code : 0x100000ea Parameter 1 : fffffa80`0563f060 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+71db File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Computer Name : Full Path : C:\Windows\minidump\Mini012…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל השבוע שיחקתי BF4 הכל רץ חלק, ULTRA HIGH, פתאום אחרי שבוע ה FPS התחיל לרדת, לרמות שאי אפשר לשחק בכלל, אני מצרף תמונה מ GPU-Z בזמן מאמץ (BF4 עובד) . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז כאמור, אינני יודע איך ולמה זה קרה פתאום, רק שהטלויזיה שלי היא כבייכול 1366-768 אבל הרזולוציות שאני מנסה כולל זאתי אף פעם לא מתאימות ויושבות בול על כל המסך, חוץ מ1024-768 , הוא היחיד שבו השולחן עבודה נמצא על כל הפיקסלים במסך כמו שצריך, עכשיו, פתאום האפשרות הזאת נעלמה לי, יחד עם עוד כמה שהיו. אני מאמין שהיו אפילו יותר בכמות מאלו שיש למסך מחשב. המחשב הראשי, למרות שהוא מספר 2 משום מה, מחובר עם DVI. המסך טלויזיה מחובר עם HDMI והוא המסך שתמיד רשום כמספר 1.. כנראה בגלל שהוא מחובר עם הHDMI .. בכל מקרה הוא לא המסך הראשי ניסיתי גם עם התוכנה UltraMon שבעבר עזרה לי מאוד, אך הפעם ללא הצלחה. ניסיתי גם להתקין דרייברים מחדש (ועל הדרך ראיתי שיצאה כבר גרסא חדשה קצת יותר) וגם לא עזר אשמ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב אי מק 2 הרדדיסקים חיצונים מחוברים האחד מבנה קובץ {NT WINDOWS ׁׁ (ntfs לא מצליח להוסיף תקיות חדשות ואילו הרדיסק שני מבנה קובץ {ms-dos {fat32 בזה אין לשום בעיה מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההודעה על הנושא הזה ננעלה, מצטער על שמיודם לא רשמתי כותרת טובה, אבל אני חייב תשובה לעיניין הזה. ויש לי שאלה אחרונה בקשר לזה, אז אתם יכולים לסגור או למחוק את זה אחרי זה. הבעיה היא- בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול וא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבועים קניתי רדאון 9600 פרו של ספיר, הכל עבד טוב עד שלפני שלושה ימים נהרס לי הארד דיסק, החלפתי אותו ואיך שהוא גם הספק נדפק אז גם אותו החלפתי. אתמול התקנתי הכל על הארד דיסק החדש, הכל עבד מצויין, השארתי את המחשב דלוק עד שלפני כמה דקות עשיתי ריסט. המחשב לא עשה ריסט אלא נתן לי הודעה אחרי הודעה שהמחשב לא יכול לכתוב את הנתונים על הארד דיסק לספריה X ואחרי ל Y וכו... עשיתי הארד ריסט, המחשב עלה והתחלתי שוב לקבל הרבה הודעות שגיעה מהסוג הנ"ל, שוב הארד ריסט ויאללה לSAFE MODE, המחשב טען את הקבצים, לא העלה את חלונות ואחרי דקה החליט שמתאים לו לעשות ריסט. נסיתי שוב לעלות את חלונות "רגיל" ואז כל מה שקיבלתי היה מסך שחור עם סמן של עכבר. אמרתי לעצמי אולי הספק לא מספיק חזק, אבל לא. אמרתי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב שהוא כבר לא נגע בו..שנה ככה... לפני כמה ימים הוא ניסע להפעיל וכל פעם המחשב נתקע בSTARTUP (איפה שרואים את כל המידע על המחשב..מעבד וזיכרון) עכשיו , הכל נראה תקין , הכל מחובר , אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-