עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maor1587,

שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי שלשום זיכרון למחשב שלי 1GB שמתי אותי במחשב וכשאני בא להדליק הוא נדלק אבל המסך לא לאחר המחשב המעבד שלו הוא E4300 והלוח MSI 7173 שאמור להיות תומך בכרטיס זיכרון שקניתי כי הוא אותו דגם של מה שהיה לי במחשב מה לעשות? וגם באתר של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 2GB שזה בדיוק מה ששמתי תודה לעוזרים ויש להדגיש שאני יודע לשים זיכרונות במחשב ומה שקניתי עובד אבל בנפרד. ואם זה ביחד עם הכרטיס שיש לי כאילו שני כרטיסים על הלוח אז המחשב לא עולה בכלל וגם הכרטיס זיכרון הוא בדיוק אותו דגם כמו הקודם כך שהמחשב צריך לקרוא אותו סליחה על כל החפירה אבל פשוט זה משהו שאני חייב לסדר

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by WinnerLine,

טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET

4. שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן כשאני לוחץ על כפתור ה start הוא לא נדלק רק אחרי איזה 10 פעמים הוא נדלק. כשהוא נדלק הוא עובד מצוין ואין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה . תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Dell - Inspiron 5000 דגם 5547, מותקן חלונות 8.1 שפה עברית. לאחרונה אני שם לב לפעמיים בעכבר מגע לא עובד לא מגיב וחוזר כמה שנייה עכבר מגע עובד. עשיתי בדיקה במחשב נייד כללי דרך diagnostics אחרי סריקה בדיקה כללי המחשב נייד נימצא בכל חומרה כולם תקינים. כולל גם עכבר מגע תקין. אני לא מבין. איך בודקים את העכבר מגע שהוא תקין או לא תקין? זה קורה לי כמה פעמיים עכבר מגע לא מגיב וחוזר עכבר מגע לעבוד. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 10.5k צפיות
  6. Started by 00Amir,

ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם יש לי בעיה מוזרה במחשב נייח מחובר לטלויזיה TV חכמה טושיבה היא חדשה. אני רוצה להגדיר מהמחשב נייח לטלויזיה ישמע קול. יש לי חלונות 10 HOME מקורי. אני פותח "לוח בקרת צלילים" -->"קול - השמעה" מתחת למטה אני לא רואה ברשימה אין חיבור TV(טלויזיה) אני בדקתי בהגדרות תצוגה מתקדמות -->בחר צג --> ורואה מתחת רשום "צג 1: toshiba-tb"(מופיעה לי רק אחד כזה) וזה אומר מחשב נייח כן רואה טלויזיה. אבל אין קול שמע בטלויזיה. אני חיפשתי בכל מקום בחלונות 10 להפעיל חיבור שמע TV ולא מצאתי. אני לא יודע. איך מגדירים ממחשב נייח חיבור לישמוע קול בשמע TV ? המחשב נייח מחובר בטלויזיה בלוח אם יש מתאם DVI ל-HDMI ויש כבל מאריך HDMI מחובר לטלויזיה. אגב: מקודם היה…

8. טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by orei,

שבת שלום, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך (hd5770) אז החלפתי וקניתי את ה gtx660 והמעבד שלי הוא i5 750 לאחרונה התחלתי לשחק בקול אוף דיוטי החדש וכשאני משחק על הגדרות גבוהות המסך מושחר והמחשב מתחיל לצפצף חשוב לציין שהורדתי דרייברים הכי חדשים וזה קורא בעוד משחק חזק אך כשאני מוריד את ההגדרות זה לא קורה עוד חשוב לציין שהמשחק לא נתקע או מדשדש המחשב פשוט קורס אם יש לי למישהו רעיונות למה זה קורה אני אשמח לשמוע כרגע אני מניח שזה הספק אך לא פוסל אפשרויות אחרות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gal426,

שלום לכולם וחג שמח ;D בזמן האחרון אני נתקל בתקלה שהמחשב מכבה את עצמו וקראתי בכל מיני מקומות שזה אולי וירוסים וכאלה אז עשיתי סריקה וכלום אחרכך התברר מחימום יתר אבל לפני פסח ניקיתי אותו ממש לא מזמן בכל מקרה אני עוקב אחרי הטמפרטורות במחשב יכול להיות בגלל חימום יתר ואבל המחשב הממוצע שלו לא כולל המחשב עומד על 35-40מעלות אז לא הגיוני וזה במאמץ במעבד זה 46-48 מעלות ובמקסימום זה 57 ככה יכול להיות שבגלל זה? למרות שקשה לי להאמין אשמח לעזרה בנידון תודה רבה וחג שמח שוב)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי כרטיס מסך חדש לגמרי PC EXPREES 16X 2.0. לפני זה היה לי כרטיס אחר שעשה מסכים כחולים. כאשר שהרכבתי את הכרטיס מסך החדש המחשב התחיל לקפוא ולא לזוז. איך אני פותר את הבעיה הזאת שהמחשב לא יקפא כאשר אני שם לו כרטיס מסך? ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע?

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by CoronaLover,

טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני לא יודע אם הבעיה הזאת היא עקב הרדיאון שלי, אבל היא באמת בגלל זה, אני יותר לא מתקרב לכרטיסי מסך של ATI! בכל מקרה: Ati Radeon 8500 +Gigabyte 7VTXH AMD XP Athalon 1700 256 RAM Windows XP בכל מקרה. אני דיי בטוח שהבעיה הזאת מתרחשבת רק במשחקים שפועלים על המנוע של unreal2003. הבעיה היא, שאחרי כמה דקות של משחק, או אפילו ישר כשהמשחק עולה, מופעים קווים אנכיים בצבע חום ועוד כל מיני שטויות על המסך (אני לא רואה את התמונה של המשחק, רק קווים אנכיים), והמחשב קופא, ומכריח אותי לאתחל אותו. בינתיים התקלה הזאת התרחשה רק במשחקים האלו: (Unreal Tournament 2003 (Demo (GunMetal (Demo Postal 2 כל המשחקים האלו פעולים על אותו מנוע, ויש את אותה תקלה בדיוק, אבל אין לי מושג איך לסדר אותה! מיותר לצי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכם..אז זהו הסיפור..(קצת ארוך אבל בבקשה תקראו) לפני שבוע וקצת המחשב שלי התחיל להיתקע לגמרי...עם זה בזמן גלישה או הורדה או במשחקים. רק ריסט היה עוזר,החלטתי להתחיל לבדוק מה קורה. בדקתי בכול מיני תוכנות נגד ספיים וירוסים וכו..לא עזר...טוב אז עשיתי פירמוט כללי....גם לא עזר...התקנתי אז PRIME95 ועשיתי בדיקות שונות בו אבל לא מצאתי שום בעיה...אז עשיתי בדיקה מאוד ארוכה בתוכנה MEMTEST.....ואחרי 10 שעות כול בדיקה שם עברה בלי שום תקלה! אוקי אני מתחיל להתחמם....ניסיתי להחליף כרטיס מסך....לא עזר....ניסיתי הראדיסק אחר...גם לא עזר....ניתקתי סידירום או כול דבר אחר שיכול לשבש אולי משהו אבל גם לא עזר. טוב ואז אתמול התחלתי לבדוק את הזכרונות שלי: יש לי 2 סטיקים של 512 400MHZ DDR A…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Vidati,

חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  18. הי, אתמול השארתי את המחשב דולק בלילה בשביל להוריד COD4 מ- Steam כשבאתי בבוקר להפעיל את המשחק, קיבלתי מסך כחול ההארדיסק השמיע צליל שנשמע כמו שהוא נכבה, והמחשב עשה Restart. ניסיתי לעשות סריקה דרך Windows ודפרגמנטציה וגם יצא לי BSOD די מיד. עשיתי chkdsk דרך הדיסק התקנה של Windows (לקח איזו שעה בערך) וזה לא עזר. לבסוף חיברתי את ההארדיסק למחשב של אח שלי ואצלו הוא עבד מצוין. הדפרגמנטציה והסריקות עבדו והושלמו, והכל עבד (כולל המשחק). ההארדיסק הוא Hitachi Deskstar 320GB שמתחבר ב- ATA רגיל. קובץ Minidump מצורף, תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by רני אפללו,

שלום אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה - אני מדליק את המחשב וכעבור כ 5 שניות לערך מתחילה דעיכה של ההפעלה והמחשב נכבה, מה הבעיה ומה הפתרון? תודה על תשובותכם

20. כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by fp581,

אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by zumara,

קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by zag_zag,

התגלגל לידי מחשב ישן שיש לו בעיה מכנית בכונן ה-CD: מגש הדיסקים מסרב להיסגר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ה-CD נפתח. כשאני מחזיר את המגש של הדיסקים למקום (ע"י דחיפה עם היד או לחיצה על כפתור הסגירה), הוא נפתח בחזרה. בגלל שזה מחשב ישן, אני לא מתכוון להוציא 130 ש"ח על כונן חדש. אילו גורמים יכולים לגרום לבעיה הזו? מה אני צריך לבדוק?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by gregos1990,

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.