תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היה לי זיכרון של MICRO Q (אל תשאלו אותי מה זה...) 128MB, שהוא קאס 3 (אבל אני שמתי אותו על 2). קניתי עוד 256 של INFINION שהוא קאס 2. שמתי במחשב את ה 256 והמחשב עלה לי , והיה כתוב 390 ומשהו .. ואז התחיל לעלות הווינדוז והיה לי ERROR " Microsoft Rgistery Checker --------------------------------- windows found an error in your system files and restored recent backup of the files to fix the problam. press Enter to restart your Computer. " עשיתי מה שהם אמרו לי לעשות , לחצתי אנטר וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש.. אז התקנתי את הווידנוז מהתחלה כי חשבתי שזה יעזור ל REGISTERY .. אבל לא , זה לא עזר :\ (אם שמתי כל אחד מהם בנפרד אז המחשב עבד טוב). ואז שמתי את ה 256 והמחשב עלה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע הרחבה לכמות הזכרון שיש לי במחשב מ 8 ל 24 אבל משום מה כשכל הסטיקים מחוברים יש המון מסכים כחולים (בערך אחד ליום). דברים שניסיתי לעשות: - הרצת בדיקה לכל הזכרונות, לא נמצאו בעיות. - עבודה רק עם הזכרונות החדשים, תקין. - עבודה עם כל סטיק מהחדשים בנפרד, תקין. כמובן שעם הזכרונות הישנים לבד זה לא היה קורה. אשמח לעצות איך להמשיך. זכרונות ישנים: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x 2 זכרונות חדשים : Kingston KVR16N11/8 8GB x 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 הלוח תומך עד 32GB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור, באמצע היום סתם כך, פתאום המחשב עושה restart . עזרה בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חודש לפני חודש בערך הנה המפרט: מעבד : intel I5 760 tray int5760T SLBRP לוח אם : Gigabyte GA-P55-UD3L זיכרון: transcend DDR3\2GB\1333 אלה הדברים החשובים לנושא חוץ מזה למחשב יש ספק מערכת קירור וכרטיס מסך מאוד חזקים. הבעיה התחילה בערך שלושה שבועות מאז שקניתי את המחשב. השתמשתי ב LOADER ל WIN7 64BIT שכבר היה מותקן מהחנות. וכל הדרייברים של הלוח אם מעודכנים. הבעיה היא שפתאום אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת והמחשב מעביר את עצמו לסליפ מוד אחרי כמה שניות ואי אפשר לצאת מזה בלי ריסט. ביטלתי את האופציה של סליפ בווינדוס. אני עושה ריסט אחרי שזה קורה וזה פשוט קורה עוד פעם ואני לא יודע להסביר את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי את המחשב לשאוב את האבק אחת לכמה זמן אני מבצע פעולה זו. בסיום השאיבה הדלקתי את המחשב אבל הכונן הקשיח משמיע רעשים שהוא נתקע. למה זה קורה ? האם בצעתי פעולה לא תקינה? תקלה זו חזרה על עצמה רק בכונן קשיח אחר, לפני חצי שנה ניקיתי עם לחץ אוויר וגם אז נהרס הכונן הקשיח. כיצד אני יכוך לשחזר את המידע מהכונן ללא עלות כספית? תודה שבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה אני תמיד מקבל הודעות שלמחשב קרתה בעיה חמורה אני חייב את עזרכתם כדי לפתור את הבעיה חשוב לציין שהמחשב היה יציב וללא שום בעיות מיוחדות אני משתמש ב WINXP PRO בדקתי וירוסים כך שזה לא וירוס אני גם מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה: PAGE?FAULT?IN?NONPAGED?AREA מה זה אומר ואיך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאת מסך כחול הזה. אבל זה לא אומר הרבה. איך אני מטפל בשגיאה הזו? זה כבר הפעם השניה שזה קורה עם המחשב החדש. לאחרונה שיניתי את הזיכרון לתדר של 3200MHZ, יכול להיות קשור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לוח אם asustek H81M-E ועליו מעבד interl core i7-4770 ספק כוח 500w חשוב לציין שיש לי מאוורר אחד באריזה שיושב על המעבד עד לפני כמה ימים היה לי כרטיס מסך gtx 650 ti ולא הייתה לי בעית התחממות (לפחות לא ששמתי לב) לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך gtx 1660 super הכל תואם כמו שצריך למארז השתמשתי בו כמה ימים והכל היה תקין עד ששמתי לב שיש קצת חום גבווה מהמארז הורדתי את התוכנה speedfan ומופיע לי (ללא מאמץ) שהמעבד שלי על 68 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות וגם שהמערכת שלי בכלל על 110 מעלות כמובן שאני הולך להוסיף עוד מאוורר אבל עדיין אני חושש שאחד מהרכיבים שלי ישרפו ויותר גרוע שהכל יישרף. רציתי לדעת אם זה נשמע הגיוני כל הנתונים האלה ול…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, הוא הגיע מורכב וכשאני פותח אותו אני רואה את כל החלקים בפנים... הנה המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 הבעיה היא שהוא לא נדלק. תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית אתמול בלילה כיבית את המחשב והיום אני מנסה להדליק אותו והוא לא נדלק. כשאני מדליק אותו אני שומע שהמאווררים מתחילים לפעול לשנייה בדיוק ואז הוא נכבה . מה זה יכול להיות? הדבר האחרון שהתקנתי אתמול זה עדכון בעדיפות גבוהה של ווינדוס. (יש לי XP PRO) והיה משהו מוזר בו הוא סיים להתקין את עצמו ונתן רק אפשרות "סגור" ולא נגיד "הפעלה מחדש" ומיד אחרי זה הופיע עוד פעם העדכון שצריך להוריד אותו . ביצעתי את אותו עדכון מס' פעמים (גם דרך האתר של מיקרוסופט) וכל פעם הוא הופיע עוד פעם. ובגלל שהיה כבר מאוחר כיביתי את המחשב (הופיע במסך שצריך לבחור כיבוי , הפעלה מחדש או ניתוק סמל שצריך לעשות כיבוי כדי שהעדכונים שירדו יפעלו) ויום למחרת המחשב לא נדלק. המחשב בן שנה והמפרט שלו: ל…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב של חבר שלי לא מצליח לזהות את ההרדיסק. לכן השתמשתי בדיסקונקי עם מערכות הפעלה כדי לנסות לגשת לקבצים. הקטע הוא שהצלחתי, אבל רק דרך מערכות הפעלה של לינוקס (אובונטו ועוד) אבל לא דרך מערכת הפעלה מבוססת וינדוס (erd commander, ועוד כל מיני). יש למישהו רעיון מה הכיוןן של הבעיה? תודה מראש...מחכה לתשובה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעיה: ניתוק זמני של האינטרנט, משהו בסביבות ה8 שניות. ניסיונות קודמים לתיקון: החלפנו את הראוטר + חברה + קבל אינטרנט שמחובר למחשב שלי. הבעיה נמצאת רק במחשב, רק אני מקבל את הניתוק. - שלחתי את המחשב פעמיים לתיקון: - בפעם הראשונה החליפו לי את כל המארז ואת הכרטיס מסך מ560GTX 1GB ל660GTX 2GB. זה לא תיקן את הבעיה - בפעם השנייה לא מצאו בעיה במחשב ואמרו שהוא הריץ את זה טוב. - פירמטתי את המחשב, פעמיים. כל הקבצים נמחקו התקנתי מחדש, לא עזר. - פתחתי פורטים, הסרתי את הפתיחה - לא הראה הבדל. - אמרו לי לנסות להעיף את הDNS TABLE שלי. עשיתי release בCMD ואז flush. לא עזר. והנה סרטון ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-