תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי במחשב מקלדת ועכבר אלחוטי שהחלק שמחובר למחשב מחובר דרך USB וכאשר המחשב פעיל זמן מסוים בלי שאני נוגע (לרוב מספר שעות) כשאני בא שוב להזיז את העכבר אין תגובה מהמחשב כאילו העכבר והמקלדת לא מחוברים. תופעה נוספת: כאשר אני מחבר הארד דיסק נייד בUSB לרוב לא קורה שום דבר במחשב (כאילו לא מזהה את החיבור) וגם לאחר שאני כבר כן מצליח לחבר ומנתק ומנסה שוב כעבור זמן מסוים אז שוב המחשב כאילו לא מזהה חיבור, הבעיה היא לא בהארד דיסק כי אותה תופעה קוראת לי עם שני הארדיסקים שונים לגמרי בשני המקרים לרוב אתחול מחשב פותר את הבעיה הלוח אם שלי : GA-945P-S3 , הסתכלתי באתר של ג'יגבייט ולא מצאתי עדכון שקשור לUSB מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת: יש לי קבצי ISO שמכווצים בפורמט RAR. כשאני פותח אותם הכל טוב (הוא לא נותן לי שום CRC ERROR) אם אני צורב אותם או עושה להם אמולציה(עם DAEMON TOOLS) ומנסה להתקין אותם, אני מקבל שגיאות על קבצים חסרים וכו... זה קורה כל פעם... זה לא כאילו פעם אחת ההתקנה עובדת ולקובץ אחר ההתקנה לא עובדת... ניסיתי לפתוח את הקבצים גם עם WINACE - לא עוזר... הדבר המעניין הוא שהעברתי את קבצי ה-RAR למחשב אחר ברשת, פתחתי אותם שם, העתקתי חזרה למחשב שלי ואז זה עובד בסדר! תודה!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט בחתימה). הכל עבד פחות או יותר חלק, את Prey הרצתי על המקסימום בלי בעיות, אבל משום מה דווקא Half-Life 2, או יותר מדויק Counter-Strike: Source, לא פועל כמו שצריך. עם המאפיינים שבתמונה למטה אני מצליח לשחק על 40-80 FPS, שגם זה די מאכזב, אבל הבעיה האמיתית היא שאני לא יכול לשנות את הShadow detail & Water detail ל High. כשאני מחליף ושומר את ההגדרות המשחק פשוט מחזיר אותן בחזרה. שימו לב שב Hardware DirectX Level הוא כותב לי v0.0, כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. הדרייברים של הכרטיס הם העדכניים ביותר מהאתר של ATi, הכל מוגדר על Application preferences. יש לציין שהמחשב מקורר טוב והספק עומד בדרישות. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים אצלי התחילה בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון כאשר אני מדליק את המחשב , יש BOOT אך כאשר המחשב מגיע לטעינת xp...הכוונה שזה מראה שזה טוען את מערכת ההפעלה.. מסך החשב נכבה ואין שום תגובה מצד המחשב... עשיתי פירמוט לוינדווס ושאר הכוננים הכל הלך מתוכנן אך שוב אחרי ההתקנה של הוינדוס החדש זה נתן אותה תגובה המחשב עולה במצב בטוח , כאשר אני מפעיל במצב בטוח צבעי המסך משתגעים (גם לפי הפירמוט) שורה לדוגמא שזה מציג: windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp (כל זה בדוס) ניקיתי את המחשב מאבק, החלפתי וניקיתי קצת את הסלוטים והראמ עצמו זה עבד כרגיל (פעם אחת בלבד)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה פעמים קורה שהמחשב ניהיה ממש איטי ואפילו העכבר זז עם תקעיות, אבל הכל נעלם כשאני פותח את הtask manager, ואז הכל פתאום שוב עובד חלק.. יש מצב לווירוסים?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב ומפעיל את הכרום הכל עובד פנטסטי, אבל אחרי איזה 2 דקות האינטרנט לא עובד בכלל (לא skype, steam, torrent וכו') וחוזר לעבוד רק אחרי 5-10 דקות כרגיל ללא תקלות. הערה קטנה, זה קורה רק אצלי מבין שני המחשבים בבית. במחשב השני (שכמובן מחובר ישירות לראוטר, כמוני בדיוק) זה לא קורה. מה גם, ניסיתי להחליף כבל אינטרנט, ריסט לראוטר ולמודם, ריסט למחשב, עדכון דרייברים לכרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 32 ביט XP PRO SP3 על הנייר המערכת הפעלה אמורה להיות קלה וזה עד שגוגל כרום עובד יש לי 4 גיגה זיכרון אני רק פותח 4 כרטיסיות פתאום חצי זיכרון מתחסל אני פותח במקביל משחק מחשב WORLD OF TANKS ב PF רשום ש 2.5 גיגה בייט תפוס איך יגול להיות ? זה קורה לי גם ב WIN 7 32 ביט יש למערכת ההפעלה נטיה לזלול זיכרון ללא הבחנה יש אפשרות לתקן את זה ?
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תוך כדאי עבודה על המחשב הכונן פלופי עושה רעשים ונדלקת המנורה שלו כאילו שהכנסתי דיסקט. זה קורה לי הרבה פעמים לאחרונה..וזה חושב זה מאיט לי תמחשב לאותו רגע. ממה השיגעון הזה נובע ? והאם יש פיתרון ?? בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר .. אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהו אפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעה יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביקשתי מחבר שלי שיפתח לי את הנושא הנ''ל, מכיוון שיש לי בעיה במחשב. לפני כשבוע, פתחתי את המחשב וניקיתי את כולו. ( לחץ אוויר, סמרטוט יבש ). פתחתי את המחשב יום למחורת, וגליתי שצצה לי בעיה אחת, או שתיים. 1. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל המסך שחור לחלוטין. צריך ללחוץ שוב ריסטרט, ואז הוא נדלק והכל בסדר. ( או שלא! ). תמיד שאני פותח את המחשב ( בפעם השנייה ), ווינדוס פותח לי כמה אפשרויות: ( אני לא יודע איך קוראים לזה, אני לא כ''כ בקיא בתחום המחשבים ). Windows Normly, Safe Mode, וכדומה. 2. בעיה קצת טיפשית, אבל אני אשמח שתעזרו. לאחר שניקיתי את המחשב, נתקלתי בעיה במשחק פיפא 2010. השחקנים זזים לי, אבל בצורת לאגים. ( 100% כתוצאה מהניקיון של המחשב, מה לעז…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 ומסך "17 של חברת AOC. לפני שבועיים בערך עבדתי עם המחשב ופתאום המסך נכבה ונדלק עצמאית. מאז משהו בתצוגה לא היה נראה לי טוב ועכשיו אני חושב שחלק מהמסך פשוט מתוח יותר. כל האזור השמאלי - בערך הטור השמאלי ביותר של האייקונים נמתח ונהיה יותר רחב. כשאני גורר אייקון מהטור השמאלי לטור מימין לו, הוא נהיה יותר מכווץ כפי שהוא אמור להיות. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? אני מחפש תוכנה שבודקת מסכים או כרטיסי מסך כדי למצוא מה שורש הבעיה. תודה מראש וחג שמח, אסף
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה ניסיתי להפעיל את המשחק CITIES XL PLATINUM וזה עשה לי בעיה ואמר לי OUT OF RANGE 33.7/60 משהו כזה וחיפשתי באינטרנט על זה ומצאתי שכדי לתקן את זה צריך לשנות את קצב הרענון דרך ההגדרות של הכרטיס מסך אז עשיתי את זה נכנסתי ל .AMD VISION ושיניתי לו ל30הרץ ואז המסך עשה בעיה גם וסירב להחזיר לי תמונה ופשוט נישאר על מסך שחור וכתב מחוץ לטווח אז עשיתי ריסט ונכנסתי בSAFE MODE ניסיתי לחפש את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל הוא לא נתן לי להפעיל את AMD VISION ואמר שאי אפשר בSAFE MODR אז ניסיתי לעשות UNINSTALL לדרייברים בצורה חוקית דרך הזה של וינדוס ואז הוא אמר לי שוב שאי אפשר לעשות את זה בSAFE MODE אז פשוט הלכתי לתיקייה של הדרייברים ומחקתי אותה ידנית (בתקווה שאח"כ נוריד שוב דרייברים ונתקין…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-