תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לשדרג מחשב ישן, פתחתי את המארז והוספתי לו זיכרון. כשהפעלתי אותו פתאום ה- HD התחיל לעשות תיקתוקים ולא עלה. החזרתי זיכרון ישן וכלום לא עזר. חיברתי אותו למחשב שלי והוא אומר לי שכונן זה לא מאותחל, יש עליו המון מידע מה אני עושה? אגב, לי יש ווינדוס 7, חיברתי אותו גם ל-XP וגם שם הוא מזוהה ככונן לא מאותחל והפסיקו התקתוקים כשאני מחבר למחשבים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה restart כמעט כל הדלקה לא יודע מה הבעיה כאשר אני מדליק את המחשב לפעמים הוא מראה את המסך הכחול לפרק זמן של ממש של כמעט שניה ועושה restart אני לא מצליח להבין מה גורם לכך. זה כבר מתחיל לעצבן אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה חודשים מחשב גיימינג חדש. במשחקים הוא נותן אחלה עבודה והביצועים מרשימים אבל בגלישה באינטרנט או בפעולות אחרות קורה לי מצב שהוא פשוט קופא לכמה שניות, לא מבצע שום פעולה (הסמן עדיין זז) ואני פשוט מחכה עד שהוא יחזור לעצמו. בגלל שבמשחקים זה לא קורה חשבתי לפרמט את המחשב וזה מה שעשיתי, החלפתי מערכת הפעלה (כרגע עם Windows 7 Professional) אך הבעיה עדיין קיימת. מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום עבדתי עם סטיק של 1 ג'יגה DDR2-667 של TwinMOS. (PC2-5300) הזכרון הזדהה משום מה בתדר של 533MHz. עכשיו הוספתי סטיק נוסף של 1GB, זהה לזה שכבר היה לי. המערכת מזהה את הזכרונות כ-Dual Channel כעת, אך עדיין מזהה אותם בתדר של 533MHz. מדוע הזכרונות מזדהים כאיטיים יותר מיכולתם, והאם בריא לשנות דרך ה-BIOS את תדר העבודה? הוא נותן לי אפשרות לבחור 667MHz. בתודה! ניר.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לפתוח את לוח הבקרה של התוכנה , ניסיתי לאפס את הסיסמה. אבל אי אפשר התוכנה לא נותנת לי לכבות אותה ניסיתי לכבות את התוכנה עם אותו התקנה או התקנה של גרסה משודרגת ואי אפשר. היא פשוט נעלה לי את המחשב זאת כבר הפעם השנייה שזה קורה לי אותו בעיה לאחר פירמוט. אי אפשר למחוק אותה מהסרת תוכנות כי היא נמצאת בתוך המערכת. איך אני בכל זאת יכול להסיר אותה מבלי לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה -------…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-