תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כונן קשיח 500 גיגה של סגייט ככל הנראה הוא לא תקין והמערכת הפעלה לא עובדת עליו ככה בפתאומיות זה קרה. חיברתי את הכונן עם מחבר יו אס בי חיצוני והמחשבים שחיברתי אותו אליהם מזהים אותו וכאילו טוענים את המידע אך לקראת הסוף זה נתקע והמסך של המחשב שלי נתקע ללא תגובה. יש דרך איכשהו לנסות להכנס לכונן ולהוציא חומרים?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך saphhire readon hd 6570 1G הבעיה הראשית שלי היא שאני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה כאשר אני משכפל את הצפייה לטלוויזיה באמצעות כבל DVI/HDMI שיש לי. באף רזולוציה אני לא מצליח לראות וידאו במסך מלא לגמרי והרזולוציה 720X1280 שהייתי רואה מושלם במחשב הישן, במחשב החדש התמונה היא לא בגודל מלא ונוצרת לי מסגרת שחורה מסביב לתמונה. אתם חושבים שאפשר לשחק עם ההגדרות בקונטרול סנטר של הכרטיס מסך, מה לדעתכם הבעיה??? הבעיה הפחות קריטית היא שאני לא מצליח להתאים רזולוציה מתאימה למסך ב-win7 כי הרזלוציות הגבוהות מראות את הטקסט קטן מדי ולכן אני מגדיל את התצוגה ל150 אחוז כדי שזה יראה טוב.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תמיד שאני רוצה לעשות ריסט או לכבות את המחשב זה עושה לי מסך כחול בתוכנה BlueScreenView זה מראה לי את השגיאה הזאת A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe CRITICAL_OBJECT_TERMINATION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installe…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום מערכת הפעלה windows xp pro - sp3 - 32 bit 4gb Ram לאחרונה מקבל Freeze ב windows לא ניתן לעשות ריסטארט ctrl+alt+del רק כיבוי מחשב לא בריא ע"י כפתור הכיבוי. נקי מוירוסים ומזיקים אחרים, עובר ניקוי ה Reg והחלונות, דיפראג כל כמה חודשים במבט ב Event Viewer מראה שגיאות שחוזרות על עצמן הרבה. שגיאה 51 An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. שגיאה 11 The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\D. לפי איך שזה נראה מדובר בנושא ה paging file אולי יש לשנות ערכים, כרגע נצא על Custom Size תמונות מצורפות, האם שינוי ערכי paging file יעזור בעניין, תודה,
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי כבר תקופה של כמה חודשיים שעכבר עושה בעיות מוזרות מדובר על עכבר Logitech G5 בן 4+ זה התחיל קצת אחרי ששידרגתי ל Win8 (לא בטוח שהוא הגורם לבעיה) באוקטובר? בהתחלה, פעם בכמה ימים הוא פשוט הפסיק להגיב, המנורות ה DPI היו מהבהבות בסדר עוקב ורק הפעלה מחדש למחשב הייתה מסדרת את הבעיה אפילו לי ניתוק והחזרה של ה USB לאחר מכן כמעט חודש לא היה בעיות ובימים האחרונים החילה בעיה שונה תחילה הסמן של העכבר היה רועד ברדיוס של 2 ס"מ פעם בכמה שעות\ פעם ביום והיום עוד בעיה שונה, העכבר מפסיק להגיב לכמה שניות והמנורות של ה DPI מתאפסות למצב האמצעי (למרות שאני משתמש במצב האחרון)... זה קרה בערך 4-5 פעמיים ניסיתי לשחק עם הכבל של העכבר לראות אם יכול להיות שמשהו רופף שם אבל שום דבר לא קורה העכבר נשאר…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פורמט פתר את הבעיות! חג שמח :-)
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות הזמנתי לוח אם ומעבד דרך עובד אינטל שזה בא מארצות הברית שהרכבתי אותו הלוח אם היה תקול ויכול להיות שהוא שרף את המעבד ביצעתי את כל הבדיקות לוח אם מעבד אחר מעבד אחר עם הלוח שלי ושום דבר לא עוזר מעבד I7 לוח אם DH77DF מישהו יכול אולי לעזור לי ולהדריך אותי למי לפנות יש אחריות בין לאומית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי תמדפסת הזאת הרבה זמן... קיצר אני ממלא דיו עם מזרקים ויש לי איתה בעיה, הנורה של הצבע מהבהבת - ניסיתי למלא דיו למחסניות גם לשחור וגם לצבעוני וזה לא עוזר, חשבתי שהראש של המחסניות היה סתום אז שמתי את המחסניות במים פושרים וזה הוציא דיו - ייבשתי את זה עם נייר וחיכית קצת שזה יתייבש - החזרתי את המחסניות למדפסת וכאילו לא עשיתי כלום הנורה ממשיכה להבהב.. אני אובד עצות, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם , יש לי צורב DVD-RW מזה שנה וחצי (רכשתי אותו עם המחשב). מהיום בערב (מוצאי שבת ) הכונן לא מופיע תחת המחשב שלי. נכנסתי למנהל ההתקנים ומופיע לי שגיאה (סימן קריאה בצבע צהוב על הכונן המדובר) בפרטים מופיע לי: ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19) הפעולות שביצעתי : 1. הסרה של ההתקן , והתקנתו מחדש - לא עזר 2. כיבוי והפעלת המחשב - לא עזר 3. החלפת כבל SATA וחיבור לחיבור אחר בלוח אם - לא עזר 4. כיבוי המחשב המחשב + ניתוק מהחשמל למשך מספר דקות - לא עזר עד היום בערב הכל עבד כמו שצריך (ביום שישי צרבתי איתו בפעם האחרונה) האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו ? תודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה קורה חברה?? אז ככה. המחשב הנייח שלי עושה לי בעיות בזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו הוא מנסה לעלות אבל בלי לתת שום תצוגה ומיד אחרי כמה שניות מיד מרסט את עצמו בהתחלה חשבתי שמדובר בהארד דיסק ניתקתי את שניהם והמחשב בכל זאת לא עלה. כרגע אין לי כיוון מה הבעיה... יכול להיות שהלוח אם שלי הלך? או שסתם הכבל חשמל שלי כבר עשה את שלו? לא קורא או עונה אני מודה מאוד במיוחד אם תשאירו דעה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 7850 ולפני זה היה לי GTX260 , שאני מזיז את העכבר יש רעשים מוזרים, כאילו זמזומים גבוהים ומציקים. העוצמה שלהם משתנה לסירוגין תלוי באיזה אתר אני נמצא, אם האתר עמוס בגרפיקה ואנימציות אז הזמזומים נהיים גבוהים יותר. זה לא קורה רק באתרים, זה קורה גם בסירטנים ביטיוב ובמשחקי מחשב. אני באמת צריך את עזתכם - חרשתי על גוגל עד כמה שיכולתי. וניסיתי עוד כמה דברים אבל לא הצלחתי לפתור את התקלה. מפרט טכני: וינדוס 7 ספק כח: Huntkey Green Star 550W LW-6550GH כרטיס קול: ESI JULI@ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 1GB לוח אם: GigaByte - B75M d3h זכרון: Kingston HyperX Blu 4X4 -16GB מעבד: i5 -3750 הרד דיסק: 2TB של סיגייט דגם בסיסי ולא מיוחד. דברים שניסיתי ל…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
לוח אם גיגהבייט h55m- usb 3 מעבד i3 530 עד כה עבדתי עם סט זכרונות 2x2gb ddr3 1600 mhz (בפועל עבדתי על 1333) בתיזמונים 7-8-7-24, שהם התיזמונים הרשמיים שלהם. הוספתי היום סט של 4x2 גיגה, שהוא 1333 mhz ותיזמונים 7-7-7-21 . השילוב של כל ה-4 עובד טוב ומראה את כל הנפח, בדואל צ'אנל. אחרי שהרכבתי את החדשים התיזמונים הפכו ל- 9-9-9-24 . למרות ששיניתי בביוס ושמרתי שינויים, כשאני מפעיל בחזרה שומעים צפצופים כאלו ואתראה המודיעה שנעשה שינוי במתח או אוברקלוקינג. לאחר שהמחשב עולה נשארים התיזמונים 9-9-9-24. מישהו יכול לעזור ? נ.ב , אני בודק עם תוכנת cpu-z . המתח הרשום של שני הסטים הוא 1.35 וולט, לא שיניתי בנושא הזה כלום. עריכה: שיניתי בביוס למצב auto ואז זה הראה לי שם את התיזמונים 7-8-7-24…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בכונן C: מרחב פנוי של 11.8 GB פנויים מתוך 232 GB וצבע הפס הוא אדום... בבדיקה במשתמשים תיקיה "אורי עמית" היא הגדולה ביותר: 156 GB כשאני סופר את כל הזכרון שיש בתיקיות שבתוכה אחת אחת יוצא לי מקסימום 30 GB. איפה מסתתרים עוד יותר מ-120 GB? זה וירוס? מה זה יכול להיות? איך בודקים? מה אני יכול לעשות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ שלי פתאום הפסיק להיטען ודווקא כשהמחשב דלוק... כשהמחשב כבוי נורת חיווי הטעינה דלוקה קבוע (משמע המחשב מחובר לחשמל ואמור להטען), אבל ברגע שאני מדליק את המחשב הנורה הזאת מתחילה להבהב - כמובן המחשב לא נטען. אם המחשב מצליח לעלות לווינדוס (כשהסוללה טעונה לפחות קצת), על האייקון של הסוללה מהבהב לי X אדום. אפשר לפסול מראש את הסוללה - היא לא קשורה. גם כשאני מוציא את הסוללה מהמחשב, אם הוא מחובר לחשמל הוא אמור להדלק - אבל הוא לא (למרות שבאמת הגיע הזמן לקנות סוללה חדשה, הנוכחית דפוקה...) הבעיה גם לא במטען, בדקתי אחד אחר וזה קורה גם בו. חיפוש בגוגל הביא אותי לחשוב שמדובר בחיבור AC/DC JACK של המחשב ועל כן הזמנתי אחד חדש, אבל בכל זאת, מישהו מכיר מה הבעיה? אולי אפשר לעשות משהו בינת…
-
- 8 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי שאני מוריד משחק מהdownloader הוא מתחיל בהתקנה ואומר שהמשחק כבר מותקן ואם אני רוצה למחוק ולהתקין מחדש אני לוחץ כן הוא טוען ולא נותן לי להתקין ניסיתי למחוק גם דרך לוח הבקרה ואותו דבר אומר שמסיים למחוק אך משאיר את הקובץ כאילו מותקן .. מה עושים ? אם זה חשוב אז היה לי את המשחק אבל מחקתי את הקבצים שלו ועשיתי הסר התקנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-