תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום! קצת רקע: ברשותי Microlab Solo 6C שנקנו בקנייה הקבוצתית לפני כחודשיים, פתחתי אותם רק לפני שבועיים כשהגיע המחשב החדש. התקנתי אותם והכל היה טוב עד היום שהדלקתי את המחשב לאחר שכל השבת הוא היה סגור ובאתי לשמוע מוזיקה וחשתי שמשהו לא בסדר ואכן רק רמקול אחד עבד (הראשי עובד). הרמקולים שמורים מאוד מונחים על שולחן המחשב ללא פגע, אני לעולם לא הגעתי לעוצמות מטורפות או שמתי מוזיקה מפוצצת בבאסים שסוחטים את הרמקולים והם לעולם לא עברו את ה30 בעוצמה והבאס והטראבל על 0 קבוע. עוד יותר, אף פעם לא הורדתי את כיסוי הבד המכסה את הטוויטר מלבד היום כשהרמקול הפסיק לנגן אז הסרתי את הכיסוי כדי לבדוק שהכל תקין וכמובן שכל תקין ונמצא במקומו. חשוב לציין שאני מקפיד לכבות את הרמקולים בסוף כל יום. כמו …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה במחשב הישן. עד היום עבד מצוין,ואז פתאום המסך קפא,עשיתי ריסטארט והמחשב ניסה לעלות ואז נכבה. ניסיתי שוב להדליק,המחשב נדלק וישר נכבה. ניקיתי את המחשב(היה מלא אבק),עדיין לא עבד. החלפתי ספק,לא עזר. יש מצב לוח נדפק?
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח בן מס' שנים ללא אחריות, נדלק לסירוגין. הכוונה שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה, המאווררים מתחילים לעבוד ומפסיקים והמחשב לא מצליח להיכנס לפעולה תקינה של הפעלה לפעמים אני כן מצליח להדליק את המחשב אבל זה ממש לא נוח.. ביצעתי מס' דברים בכדי למצוא את הגורם לבעיה והם: החלפה בין כפתור כיבוי/הדלקה לבין כפתור RESET- לא עזר. בדיקה של ספק כוח במעבדת מחשבים הראתה כי הספק תקין. נאמר לי כי ככל הנראה אחד הרכיבים האלקטרונים בלוח האם תקול- קבל או כל רכיב אחר. יש לי מעט ידע באלקטרוניקה והייתי שמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל להכווין אותי כדי למצוא את הרכיב הדפוק ולהחליפו לבד כיוון שמעבדות מחשבים לא מתעסקים עם זה. יש לי מכשירי מדידה ודרכים למצוא את הרכיב אך אין לי מושג באיז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אשמח אם תעזרו. לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה... יש לי עסק גדול ויש בו 4 טלוויזיות. לטלוויזיות עובר כבל של הממיר של יס (כבל אחד שעובר דרך כולן). אני רוצה לחבר את המחשב או מעין מצגת כזו שמידי פעם תציג תמונות עם מבצעים אבל עם אותו כבל שמתחבר לממיר (שכבר קיים) כי כדי להעביר כבל vga אן hdmi צריך להפוך את כל התקרה וזה בעייתי. איך אפשר לעשות את זה, יש מתאם שיכול לעשות את זה ושגם מחליף אוטומטית איך שאתה מגדיר אותו? (למשל כל שעה יציג את המבצעים ל2 דקות ויחזור לממיר של יס).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוז 8 על כונן SSD חדש על מחשב נייד asus n550jv התחילה בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. הורדתי את הדרייבר העדכני Gefocre 334.89 notebook לכרטיס מסך שיש לי geforce 750m ולאחר ההתקנה שלו המחשב עובד קצת כבד ובdevice manager מופיע סימן קריאה צהוב על הדרייבר שלו ורשום code 43 erreor בDecive stauts. רק לאחר הסרת הדרייבר הcode 43 error נעלם והמחשב רץ כמו שצריך. לפני התקנת הSSD לא הייתה את הבעיה הזאת הדרייבר הותקן ועבד כמו שצריך. נסיתי להסיר ולהתקין מס' פעמים את הדרייבר ולהתקין וזה לא הסתדר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים TP-LINK עם WIFI אחד מחובר ל WAN דרך כבל. את השני אני מעוניין להתקין בקומה שאין בה כבל לWAN. איך אני גורם שמחשבים שיהיו מחוברים ב WIFI לראוטר ללא כבל ל WAN יצואו דרכו ל WAN
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה. יש לי 3 מסכי דל 24 אינץ' על 2 כרטיסים של 660OC המסכים מסונכרנים ביחד לרזולוציה אחת. כשאני גולש באינטרנט אני לא יכול לעשות את הדפדפן על FULL SCREEN כי זה מתפרס על כל המסכים אם אני מדליק סרטון ביוטיוב על FULL SCREEN זה מתפרס על כל המסכים אבל הסרטון נחתך בצדדים ועובר למסכים ליד. במשחק אני רוצה לשחק על מסך אחד (לא אוהב את הקטע של השלושה מסכים) אבל כשאני נכנס למשחק 2 המסכים בצדדים הופכים לרקע שחור. אני בערך מבין מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש ואני חושב שהוא לא מוגדר נכון והמעבד והזכרון לא מנוצלים כמו שצריך אני מעלה צילומי מסך מתוכנת - CPU-Z יש לי בעיה עם הזיכרון ראם שלי, קניתי כרטיס יחיד של 8 ג'יגה שתומך במהירות 1600 משום מה כשאני נכנס ל CPU-Z אני רואה שהוא פועל במהירות 1333 יש לי לוח אם של אסוס דגם H87M-E שתומך 1600 איך אני מגדיר לו לעבוד ב-1600? כמו כן האם המעבד עובד טוב? הזכרון הוא: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=20804
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמו תקיעות רנדומליות כאלה למחשב עכשיו מבחינת משחק אני חושב שהכל תקין אולי קצת פחות FPS אבל הסאונד מתחרפן יש כמו תקיעות כאלה כאילו עוד שניה קורס לי המחשב אני חושב שזה הארד דיסק כי בסריקות לדוגמא אני שומע אותו ודברים מוזרים כאלה בזמן האחרון.. זה ממש בעייתי ואני לא בטוח מה לעשות מקווה לעזרה, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב נייד שלי של DELL קצת מפרט: i3 2.26 Ghz 4GB RAM ( 2.99 usable ) ? למה זה רושם ככה עכשיו לפני זה המערכת פעלה על 64 ביט ועכשיו היא רושמת לי 32 ביט ושהיא משתמשת רק ב- 3 GB RAM ולא בכל ה-4
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"Your computer can't come out of hibernation. Status: 0xc0000411 Info:A fatal error occurred processing the restoration data. File: \hiberfil.sys Any information that was not saved before the computer went into hibernation will be lost." זוהי הודאת השגיאה שמופיע אחרי שניסית להפעיל את המחשב ממצב שינה, אחרי הפעלת המחשב מחדש הוא מנסה לתקן את השגיאה ונכשל. הוא מביא אותי לחלון שבו ניתן לעשות מספר פעולות(CMD,שחזור מערכת,בדיקת זכרון...) - אף פעולה לא עוזרת. זהו ווינדוס 7 אולטימט המותקן על SSD, מבדיקה בגוגל הבנתי שזוהי בעיה מוכרת על SSD ומה שצריך לעשות זה לבטל את Hibernation - לא ממש הלך לי. לינק למדריך שמצאתי http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-