תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!
- 

- 3 תגובות
 - 685 צפיות

- 

- 

התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
- 

- 8 תגובות
 - 955 צפיות

- 

- 

שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
- 

- 0 תגובות
 - 523 צפיות

- 

- 

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??
- 

- 2 תגובות
 - 561 צפיות

- 

- 

קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2 וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PRO וההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/S אבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוס ברגע שהוא מחובר . מה אני אמור לעשות ??? (ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)
- 

- 4 תגובות
 - 561 צפיות

- 

- 

שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח
- 

- 2 תגובות
 - 718 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…
- 

- 2 תגובות
 - 669 צפיות

- 

- 

אהלן חברים, הרכבתי ממש חדש לגמרי כל הרכיבים חדשים מקופסא חוץ מהזכרונות והכרטיס מסך. חשוב לציין שהזכרונות עברו טסט של שעה בערך בmemtest הכל עבר כמו שצריך. מעבד עבר בcinebench. כרטיס מסך גם עבר. המפרט: mobo: x570 aorus elite wifi cpu: ryzen 5 5600x ram: corsair lpx vengeance 2x16 3200mhz cl16 gpu: gtx 1060 6g psu: evga 750w ga storage: smasung evo 860 ssd 500g + 1tb hdd מפרסם סרטון שמסביר ומראה בדיוק מה התקלה אשמח שתקדישו את הדקה וחצי פשוט עברתי את כל המבחנים, בדקתי הכל, התקנתי מחדש ווינדאוס ניסיתי לבדוק שוב את הרכיבים שהכל מורכב כמו שצריך + הטמפ' נבדקות באופן קבוע והכל בגדר הנורמה. מעבד - 35…
- 

- 64 תגובות
 - 9k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

לקחתי לוח אם תקין של חבר שעליו היה E2200 קניתי E5300 חדש ספק חדש וכרטיס מסך שעובד אבל אני לא רואה כלום על המסך ההשערה שאני נוטה אליה אחרי בדיקה באתר של אינטל שהביוס הנוכחי שתומך ב E2200 לא תומך ב E5300 וצריך לשדרג את הביוס הבעיה שהמחשב לא עולה האם יש דרך לשדרג ביוס כאשר הביוס לא תומך עדיין במעבד כל הצעה כולל ניסים תתקבל בברכה חוץ מלהחליף למעבד שתומך ואז לעדכן.
- 

- 4 תגובות
 - 891 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אוקיי יש לי מחשב ישן לפני כמה ימים המחשב היה עשו לי ריסט ואז היה כתוב POWER SAVING MOD ומחשב לא עבד הייתי צריך לסגור אותו מהספק לפני יום המחשב בכלל לא עובד יש לפעמים שהוא מפעיל את עצמו ואחרי כמה שניות בוידנוס זה קורס לי ועושה לי ציףצוף כזה מוזר וזה קורה פעם ב 3 שעות בזמן שאני מנסה להפעיל אותו הוא פועל אבל לא מראה כלום מחוץ POWER SAVING MOD ועושה רעשים מכונן קשיח ו CD עכשיו איו לי מושג למה זה קורה לי אני שומע שהוא פועל אבל הוא לא מגיב בכלל וזה עושה לי POWERSAVINGMOD ולפעמים זה פועל נכנס לוינדוס אם אני פותח משהו כבד זה נכבה בחזרה אבל ברוב הזמן זה פועל אבל לא מגיב בכלל ואני שומע את המחשב פועל וזה על POWERSAVINGMOD אני חושב שזה הספק תעזרו לי בבקשה
- 

- 5 תגובות
 - 978 צפיות

- 

- 

עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח
- 

- 2 תגובות
 - 740 צפיות
 - 2 followers

- 

- 

היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד
- 

- 2 תגובות
 - 612 צפיות
 - 2 followers

- 

- 

שלום וברכה! יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 14-5406 מעבד גרפי INTEL LRIS XE ויש לי בעיה עם הבהירות שיורדת בעת שאני מציג על המסך חולן כהה הבהירות יורדת אוטומטי ולא מצאתי שום הגדרה ששייכת לזה!!! לא בכרטיס מסך ולא בהגדות וינדוס יש למישהו מושג מה לעשות? תודה מראש!
- 

- 1 תגובה
 - 732 צפיות

- 

- 

אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …
- 

- 4 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..
- 

- 4 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?
- 

- 0 תגובות
 - 538 צפיות

- 

- 

כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
- 

- 6 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,
- 

- 2 תגובות
 - 540 צפיות

- 

- 

שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה
- 

- 6 תגובות
 - 613 צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.
- 

- 

- 3 תגובות
 - 1.9k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

יש לי לוח אם -gigabyte ga-p35-ds3l אני מעוניין להוציא את המחשב ממצב stand by בעזרת שלט מדיה סנטר המחובר למחשב ב- usb. בביוס לא ראיתי אופציה שמאפשרת לצאת ממצב s3 בעזרת usb, ובאתר של החברה נתון ההסבר הבא - http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/FAQ_List.aspx?FAQID=134&ProductID=1361 האם J6 jumper נמצא על הלוח, או על הכונן הקשיח,ואיך אני מעביר אותו למצב - 1-2
- 

- 1 תגובה
 - 646 צפיות

- 

- 

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה
- 

- 7 תגובות
 - 768 צפיות

- 

- 

אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

-