תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לתקלה שיש לי במחשב. היום כאשר הדלקתי את המחשב הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס. דרך האפשרות של מצב בטוח הוא נכנס ללא בעיה.\ לאחר קריאה בפורומים שונים הבנתי שאחת הבעיות הנפוצות זאת בעיית זכרון ואכן כאשר הוצאתי את אחד הזכרונות המחשב עלה שוב. כאשר החלפתי בין שני הזכרונות המחשב עדין עלה בלי שום בעיה(גם כאשר החלפתי בין הסלוטים השונים) הרצתי את "כלי אבחון בעיות זכרון בווינדוס" שלא מצא בעיה ואת התוכנה MEMTEST86 שגם שם לאחר ההרצה של כל הבדיקות לא נמצאה תקלה בזכרון. השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא עולה עם שני הזכרונות ביחד אבל עולה עם כל אחד מהם בנפרד קצת פרטים : מעבד I5 2500 לוח אם ASUS P8H67M ׂB3 זכרונות G-SKILL F3 2X4GB 1333 M…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר קמתי והופתעתי לגלות שהסמארטפון שלי (גלקסי S3) לא עולה. בלחיצה על כפתור ההדלקה הוא נתקע במסך הראשון, זה שרשום בו "Samsung galaxy s3 I9300". בדקתי כבר שזו לא בעיה בסוללה(הכנסתי סוללה מקורית אחרת שאני יודע שהיא תקינה). מחיפוש מהיר באינטרנט של תקלות נפוצות הבנתי שייתכן ומדובר בבעיה בזיכרון הפנימי. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פיתרון ביתי שיכול לעזור לי? עד כה לא מצאתי שום דבר שלא יכלול פתיחה של הטלפון ואת זה אני לא מעוניין לעשות לבד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מהזמן האחרון... מדי פעם (כל כמה ימים) פתאום במהלך העבודה יש כמו פסים ירוקים שמופיעים לפתע על המסך, ולרוב לאחר מכן המסך קופא, ואני נדרש לעשות ריסטרט. זה מרגיש לי כמו איזשהו זרם חשמלי, אבל אולי זה משהו אחר. מישהו אי פעם נתקל בדבר דומה, ואם יש דרך לפתור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, בתור חובב מושבע של מעבדי AMD ולאחר 6 שנים של הנאה עם מעבד אטלון כפול ליבה בתדר Z2.1GH הגיעה הזמן להשתדרג , רכשתי מעבד החזק והכי חדיש של החברה "[]AMD FX-Series 8350 " שלפי הנתונים שלו , זהו המעבד הטוב ביותר שקיים שניתן לקנות היום , 8 ליבות בתדר של 4GHZ, ודיסק קשיח של סייגט SATA 3 בנפח 1T ... ( אני אומר שלום יפה להארדיסק 500 גי'גה של מקסטור בחיבור הIDE שלו ) וזיכרונות 8 גי'גה של קרוסייר בתדר 1600 ( אני לא מכיר את החברה הזאת .. אבל הבנתי שהיא איכותית . הכל טוב ויפה עד שהגעתי לבחירת לוח האם, ניתן לרכוש 3 לוחות עבור הסוקט של המעבד הזה , 1 של אסוס, ו2 של ג'יגבייט את הלוח של אסוס פסלתי לפני הכל , ונשארתי עם הג'יבייט הנוטרים , לקחתי את הדגם הפשוט יחסית בעלות של…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.msg4528900#msg4528900 הדיסק קשיח (SAMSUNG HD103SJ 1TB) לפעמים עושה שגיאות בקריאה-כתיבה שנה האחרונה, נאלצתי להתקין מערכת הפעלה פעמיים ופעם אחת נדפק הדפדפן... יש לי גיבוי על דיסק נייד. החלפה לכבל SATA חדש שקניתי (מחובר היטב) לא עזרה - כך שזה לא הבעיה. בתוכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (סמסונג) הדיסק יוצא תקין גם בבדיקה ארוכה. אין סקטורים פגומים. ברור שמשהו לא בסדר, השאלה אם זה הדיסק או הבקרים של הלוח אם? איך אני יכול לדעת? ביוני השנה נגמרת לי האחריות (3 שנים) גם על הדיסק וגם על הלוח שנקנו באותה חנות ששם קנית את המחשב כולו. מה להגיד להם? בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם דיסק קשיח פנימי של 2TB שיעבוד כראשי. HD Tune: SAM…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-