תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה בהתקנת windows xp pro sp3 פירמטטי אותו בעבר כמה פעמים אך עכשו אני לא מצליח שאני מפרמט הוא מגיע למסך ההתקנה הכחול ואחרי כמה אחוז הוא מכבה את המחשב, בהתחלה חשבתי זה הדיסק אז החלפתי דיסק יש לי 2 דיסקים שונים שעובדים, בשתיהם הוא נכבה לי בהתקנה. לקחתי windows 7 התקנתי אותו והוא הצליח ללא שום בעיה. אני רוצה להחליף ל xp ואני לא יודע מה הבעיה הוא פשוט מכבה את עצמו בהתקנה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חברה פירמטתיי לחבר שלי את המחשב אחרי שפירמטתי התקנתי אנטי וירוס ומשום מה האנטי וירוס נותן לי וירוסים שנמצאים בתוך הקבצים של הוינדוס? תעזרו לי בבקשה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אוזנייה של PLATRONICS M25 ומשום מה האייפון 4S שלי לא מזהה אותה ! יש לי שני מכשירים של נוקיה ושל מוטורולה שכן מזהים והכל טוב ואילו באייפון כלום ! חייב דחוף עזרה חברים , תודה ..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלוויזית LCD מדגם 37C550. המסך הוא בשביל החדר שינה. השימוש העיקרי שיהיה למסך הוא צפייה בסרטים FHD שמקורם מהמחשב. יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850. למסך יש שתי יציאות DVI, יציאה אחת מחוברת למסך מחשב 22 של סמסונג (2253BW). השנייה מחוברת לLCD ע"י חיבור DVI-HDMI מקורי שבא עם הכרטיס מסך על מנת לשדר גם אודיו. וגם עם כבל HDMI-HDMI באורך 10 (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435) כמו כן הLCD נמצאת מצב הרחבה על מנת שלא יהיה בעיה עם הרזולוציה. מסך המחשב ברזולוציה 1050 * 1680 והLCD ברזולוציה 1920 × 1080 ושניהם ב - 60Hz. הדריוורים של הכרטיס מסך הם כמובן הכי עדכניים שיש. הבעיה שלי היא ככה: כל פעם וזה בא בתדירות שונה, מופיע על מסך המחשב וכן גם על הLCD את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בעזרת KVM (עכבר אחד ומקלדת ומסך לשני מחשבים) ,מחשב אחד כפי שמפורט AMD 3400 ,השני P4 2400 ,הבעיה המוזרה היא : שאני מדליק את ה- P4 ולאחר מכן את ה - AMD ,ה- AMD נתקע לפני עלית מערכת ההפעלה וצריך לעשות רסטרט ואז הכל בסדר ,הבעיה היותר מוזרה שלא ניתן להדליק את ה - AMD ראשון פשוט לא רואים כלום המסך שחור ,וכך אני מחוייב להדליק קודם את ה - P4 ,אני מקווה שדברי לא מבלבלים יותר מדי אך זהו המצב בדיוק ,מודה מקרב לב לכל מי שיעזור בפיתרון הבעיות המוזרות! ,דרך אגב זהו KVM עם ארבעה חיבורים (לארבעה מחשבים) ,ניסיתי להחליף את החיבורים אך זה לא עוזר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שבת שלום חברים בעיה מוזרה ומעצבנת!!! כל פעם שאני מנסה לפתוח את החלון של החיפוש השימוש במעבד עולה ל100% והאקספלורר משום מה תופס לי 22000 קילו בייט מהזיכרון והחלון של החיפוש בכלל לא נפתח!! למישהוא יש פיתרון??
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הבעיה שלי מתחילה כבר למעלה משנה הכל התחיל כשאני מדליק את המחשב והווינדוס מגיע לשולחן עבודה הוא נתקע לכמה דקות בהתחלה התעלמתי מזה ואז זה גם הגיע לבעיה במשחקי רשת ששם המשחק היה נתקע ל10 שניות בערך ואז חשבתי כבר אולי זה בעיה בכרטיס רשת היה לי (3COM) אז קניתי אחד וחדש וזה עדין אותו דבר בדיוק אז פירמטתי את המחשב וזה עדין לא הסתדר! כמה שבועות אחרי זה קניתי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד חדש לוח אם חדש זיכרון וכרטיס מסך דיסק קשיח לא! ואז שוב פירמטתי וזה עדין לא הסתדר!!!!! עשיתי לפני כמה ימים גם איחוי דיסק וזה לא עזר בדקתי וירוסים,ספי וואר וזה לא עוזרררררררררררר שום דבר אני שומר על המחשב שלי נקי ואני לא מבין מה פה הבעיה תודה ענקית למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי 384 DDR על שניי כרטיסים 128 + 245 אז אני לא יכול למלות את כל ה 384 אני פתחתי 52 חולונות INTERNET EXPLORER ויותר לא פותח לי אף על פי שנשאר 130 מגה פנוי ושום תוכנה לא עולה רק אפ אני סוגר חלון או שניים!!! מה זה הדבר המוזר הזה???? כאילו אני לא יכול לנצל את כל הזכרון !!??
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא מזמן (כמה חודשים) קהיתי מסך חדש שך LG מדגם F700B. הכול היה בסדר עד שפתעום הסך הפך לבן ולא ראו כלום. המחשב ממשיך לעבוד בסדר אבל המסך נשאר לבן ואחרי זה נכבה. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול לנתק אותו לכבות אותו אבל הדבר היחיד שעובד זה הפעלה מחדש. נשבר לי מזה כי מידי פעם שאני באינטרנט ומוריד משהו פתעום הכול לבן..... תודה מראש לכול מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קיבלתי את כרטיס המסך החדש שרכשתי מאקסלנט במיטב כספי - Geforce 2 MX400 PCI, שהחליף את כרטיס ה-On Board שהיה בשימוש עד לאותה נקודת זמן. מהרגע שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב שהמחשב מזהה את המעבד שלי כפנטיום 3 750, למרות שבמציאות הוא פנטיום 3 1000. לאחק מספר דקות של חרדה ומספר נסיונות לאתר את הבעיה, שליפה של כרטיס המסך וחזרה לעבודה עם הכרטיס הקודם פתרה את הבעיה. ניסיתי לבדוק את הגורם לכך, וראיתי כשכרטיס המסך החדש מותקן, מהירות לוח האם יורדת מ-133MHZ ל-100MHZ. אין לי מושג מה לעשות עם זה. שדרגתי את ה-BIOS, עדכנתי את ה-CHIPSET, בדקתי ג'ימפורים, הורדתי אפילו דרייברים חדשים לכרטיס מסך, ועדיין, עולם כמנהגו נוהג. לוח האם שברשותי הוא m754lmr של PC CHIPS. מישהו נתקל…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול הזה לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/threads/549170-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7#.VC5yzRYXeLA עד היום חשבתי שזה בעיה בכרטיס שהוא נדפק או משהו, החלפתי כרטיס מסך אתמול ועדיין הבעיה קיימת אולי מישהו יודע איך לסדר את זה אחת ולתמיד סוף סוף? ד"א עוד בעיה שיש לי בדרך כלל שהייתי מפעיל את המחשב תוך 13 שניות כבר הוא היה דלוק והכל טוב (SSD) עכשיו עם הכרטיס החדש כשאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע ב BIOS ורק אחרי 2~3 דקות הוא נדלק, אני לא יכול להכנס ל BIOS ולא ל boot setup, אם אני לוחץ על איזשהו כפתור שזה בהתחלה אני מגיע למסך שחור עם שני רווחים …
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-