עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב Pentium II - 177mhz אשר מריץ Windows 2000 - Server Edition... מדובר בלוח אם מיושן יחסית (אני חושב..). האם אתם חושבים שאוכל לחבר למחשב הארד דיסק של 80 ג'יגהבייט? האם אדרש לעדכן ביוס? ממש אין לי בעיה לעדכן אותו. לכל הספקנים: קיבלתי את המחשב מדוד שלי (ז"ל) - אמא שלו העניקה לי אותו לאחר שהוא נפטר. לדוד שלי היו עשרות תארים במחשבים, ותאמינו לי שממש אין לי מושג איך הוא הצליח לדחוס את Windows 2000 אל תוך מחשב מיושן כזה. בתודה, --Vega

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by elior021,

היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by harel3012,

שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

בשבועיים האחרונים היו לנו לפחות 5 הפסקות חשמל בבית כשהמחשב היה דולק. האם זה עלול להזיק למחשב עצמו או לציוד שלו? יש לי ספק איכותי במחשב יש לציין.

9. , במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gobits,

יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

12. Started by eliyaex,

שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by grimberg27,

שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Keity,

היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…

16. Started by Jviega,

עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי HD4870 של ספיר. לוח EP43-DS3L של ג'יגהבייט התקנתי ויסטה אולטימייט 64 כאשר אני מתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ההתקנה עוברת חלק... הוא מבקש לעשות ריסט פוסט עובר בסדר גמור מגיע לקטע בעליית הוינדוס שהוא מריץ שטות ירוקה על המסך ואז נעלם האות למסך ומופיע לי NO SIGNAL הוינדוס עולה כרגיל (שומעים את צליל התחלת הוינדוס ברמקולים...) יש למישהו רעיונות מי מו מה ולמה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eliran 23,

שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gshoshan,

לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr.Angel,

אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by stingeR-,

שלום , אבא שלי בא אלי אתמול עם המחשב שלו , וראיתי שיש בתוכו שני זיכרונות , אחד 64MB PC100 ואחד 128MB PC133 , עכשיו , שאני מדליק את המחשב , אני רואה שהביוס סופר רק 128 , וככה גם הוינדוס , מראה רק 128זיכרון , בסדר , חשבתי ה64MB לא בסדר , עכשיו נכנסתי לAIDA , והוא מזהה את שני הזיכרונות... , עכשיו , אני שואל אותכם ? , למה הביוס לא מזהה את שניהם ולא משתמש בשניהם? , אני כמעט בטוח שצריך לאפשר משהו בביוס , אני רק לא יודע מה , אם זה עוזר , לוח האם הוא MSI MS-6119 והוא עובד עם מעבד פנטיום 2 350MHZ...(דרך אגב , המחשב עובד עכשיו עם 128זיכרון על XP PRO , והוא עובד מצויין ומהר!)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idank,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by wizzede2,

אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GoGo211,

יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.