עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benyben,

שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by assaf990,

נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד MSIשבין לילה השמע לא עובד אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי כל מיני פותרי בעיות של ווינדוס ולא הלך זה לא בעייה של דרייבר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kiril amosken,

אחראי שקניתי לוח אם חדשה וחברתי אליה כונן חדש כדי לאתקין אליו את מארחת ההפעלה ויואסבי שכולל את ווינדוס 10 אני נטקע כל הזמן בשלב שבו אני מכבל מסך כחול אם החתוביות your pc ran into a problem... זה קורה גם כשאני מנסה להיכנס באזרת הכונן הישן שאליו כבר יש ווינדוס, איך אני פוטר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים במחשב אחרי כמה זמן המסך נכנס ל power saving mode מה שאומר שהוא מאבד אות מהמחשב. זה קשור למחשב ולא למסך.. (מסך dell u2312hm) מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אילן דורון,

היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...

9. Started by Assaf David,

מחשב DELL all in one 2320... אין חיבור USB3. מהן האופציות, אם בכלל, לחבר את ההארד דיסק החיצוני יחד עם שמירת מהירות USB3... ןמהן האופציות, אם בכלל, לחבר איזה אדפטור שלא ישמור על מהירות אך יעשה את החיבור פשוט יותר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by marmel24,

ברשותי מחשב אי מק 2 הרדדיסקים חיצונים מחוברים האחד מבנה קובץ {NT WINDOWS ׁׁ (ntfs לא מצליח להוסיף תקיות חדשות ואילו הרדיסק שני מבנה קובץ {ms-dos {fat32 בזה אין לשום בעיה מה עלי לעשות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lexsus,

שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tzahi97531,

שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Natan,

יש לי בעיה בסורק , כאשר אני מדליק אותו הנורה מהבהבת והדבר שסורק זז קצת קדימה, כך כל הדלקה, עד שהוא מגיע לסוף גם אז הוא ממשיך לנסות זוז קדימה ולא זז אחורה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפיתרון ...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?

17. Started by DORAZABI,

לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רכשתי לאחרונה מחשב DELL חדש עם מערכת הפעלה חלונות 10. רמקולים מסוג LABTEC שעבדו כשורה במחשב הישן, לא עובדים כראוי במחשב החדש. הם מוגדרים כSPEAKER ושומעים רק את אחד הרמקולים ולא את השני. כל מה שניסיתי לעשות לא עזר. אודה אם מישהו יוכל לסייע לי מה עושים במקרה הזה תודה רבה

20. recover!! או שפשוט המסך מתכבה וחייבים לעשות רסט...פעם זה לא היה ככה זה התחיל עם gta sa בהתחלה זה רק כתב לי את ההודעות של הvpu אחרי זה זה התחיל גם לעשות כיבויי מסך לפעמים ואז חייבים לעשות רסט כי המחשב נתקע,חשבתי שזה רק בגיטייאיי כי יש הרבה אנשים שזה קורה להם במשחק הזה...אבל התקנתי battlefield 2 וגם בו יש רסטרטים,vpu recover חשבתי טוב נו אולי בגלל שזה גם משחק חדש וכבד זה קורה אבל לא!!! התקנתי סתם משחק עם גרפיקה דיי חלשה second sight יצא לא מזמן אבל הגרפיקה לא משו בכלל ואפילו במשחק הזה זה קורה!! בחיים לא היו לי דברים כאלה יכולתי לשחק שעות על גבי שעות בdoom 3 far cry half life 2 ולא קרו דברים כאלה אף פעם,פתאום זה התחיל ממה זה יכול לקרות?? אולי הגירסאות החדשות של הדרייבים של a…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש מלא אבל על המאוררים והלוח יכול להרוס?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני עושה כרגע סדרת בדיקות על לוח אם שחשוד כתקול. בשלב זה אני רוצה לקצר את ה- CMOS כדי לקבל את הערכים המחדליים של ה- BIOS SETUP. אני יודע היטב איך לבצע את פעולת הקיצור של ה- CMOS על ידי חיבור ג'אמפר מתאים. עד רגע זה לא בצעתי את קיצור ה- CMOS (למרות ששאלתי שאלה בנוגע לכך אתמול). אני רוצה לנקוט בכל צעד זהירות אפשרי כאשר אני מבצע את קיצור ה- CMOS , מחשש שתקלה כלשהיא על לוח האם או באביזר שמחובר לו תשבש את ההליך של קיצור ה- CMOS. לשם כך אני רוצה להותיר את לוח האם _עירום_ מכל החיבורים שעשיתי אליו מאז לוח האם יצא מהקופסא. בכלל זה אני רוצה להסיר מלוח האם את המעבד, הזכרונות, כרטיסים אחרים על הסלוטים, חיבורים שונים שנעשו לפינים על לוח האם. השאלה שלי היא: כאשר אבצע את קיצור ה- CMOS…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים