תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מ-KSP לפני יומיים: מפרט: מק"ט מוצר מחיר יח' כמות סה"כ מחיר B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 2784 1 2784 27384 מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 19873 מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 22897 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte G41MT-S2PT s775 1333Mhz, Intel G41, DDRIII 1066, PCI-E, VGA 1 21321 זכרונות Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 1 24960 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 1 21050 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1 25252 ספקי כוח Corsair …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בתופעה הזויה שלא מופיעה אצל אנשים ביוטיוב ואני כבר לא יודע מה לעשות לאחרונה NVIDIA הוציאה את ה- RE-BAR שלה, שמאפשר לקבל עוד קצת ביצועים בחינם. יש לי מחשב לא רע בכלל אז זה לא כזה קריטי, אבל היי למי אכפת אם זה בחינם. אתחיל במפרט: RYZEN 5 5600X GIGABYTE B450 AORUS PRO EVGA RTX 3080 TI עשיתי כל מה ש NVIDIA ביקשו בנושא. עדכנתי ביוס כמה פעמים כי חשבתי שזה עיניין תוכנתי וזקוק לתמיכה, עדכנתי צ'יפסט, הפעלתי את האפשרות של 4G ואת ה- RE-BAR עצמו בביוס. להבנתי כלל המערכת כאן אמורה לתמוך. שאני מסתכל אם זה פעיל אז זה מראה שלא. כבר השתגעתי. כל פעם שאני בא לכבות את ה- SCM (אחד התנאים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב QUE די חדש שמצליח לצרוב על תקליטור של PRINCO RW ללא בעיה. קניתי תקליטורים CD-R של SKY וכמעט שלא הצלחתי לצרוב עליהם. מתקבלות הודעות MEDIUM SPEED ERROR ו-INVALID WRITESTATE. קראתי שזה יכול לאפיין אי התאמה בין צורב לתקליטורים וקניתי היום תקליטורים אחרים ושוב נתקלתי באותה בעיה. אני עובד עם XP ונרו וניסיתי במהירות הקטנה ביותר האפשרית שמופיעה (x4) וזה עדיין נכשל. יש אפשרות לכפות x2 איכשהו? מכיוון שאני בלחץ של זמן רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת עצה בשעות הקרובות. בתודה מראש RH
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ניתקתי את המחשב מהחשמל והעברתי את המתג של הספק ל OFF. (שאבתי עם שואב אבק בפנים ואחרי כמה זמן החזרתי את הקבל לשקע ואז פתאום אני בא להדליק את המתג של הספק ואני קיבלתי זרם רציני! הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי! זה נורמלי כי אני דואג שהוא לא ישרוף לי את כל המחשב. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-