עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dj_poo,

אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PuppEDogg,

יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EEstudent,

שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שלום לכולם! בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות? תודה רבה, זה ממש חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by אלרועי,

לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Itsik-L,

יש לי קובץ של 7 גיגה בתוך ראר אני בא לחלץ אותו לכונן אחר שיש בו 15 גיגה פנוי משהו כזה ואז באמצע החילוץ שזה מגיע לבערך 75 אחוז ה רושם שאין מספיק מקום בדיסק אבל איך? זה לחלץ 7 גיגה לכונן עם 15 אז למה זה ככה מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Alroit,

שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bacharinyo,

הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)

14. Started by y_i_c,

יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by Omer DA,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by Bar_B_q,

שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם לוח של אסוס 256 זיכרון פנימי.. הבעיה יהא שהוא לא מעלה את הוינדוס הוא עושה ריסט אוטומאטית לפני הכניסה לוינדוס.. אפשר להיכנס רק דרך סייפ מוד.. למה זה ככה .? איך מתקנים? יכול להיות בעיית חומרה? או רק הוינדוס נדפק או שמה יש איזה חוסר תאימות בין כמה תוכנות יש לו קספרסקי וזון אלארם פרסונל שניהם בקספרסקי סגרתי את האופציה להגנת רשת ..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by אנימשוגע,

ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by wow,

פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.