תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפעמים אני עובד עם המחשב הכל אחרי פירמוט אפילו לא הספקתי להתקין את כל הדברים שאני רוצה נגיד אני גולש שומע מוזיקה הכל כזה לא מגיב רק העבר זז וכלמה שלמה בסרגל... לא מגיב עד שאני עושה ריסט ממה זה יכל להיות
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב שלום. דבר ראשון נתחיל בפירוט הטכני: יש לי לוח אם- Tyan S1854(-A) Trinity 400 והציפ שלו הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A עכשיו לבעיה: הלוח אם תומך ב 4x ( וכן, הגדרתי בביוס enable) וגם הכרטיס מסך שלי תומך ב 4x אבל משום מה הוא תמיד עבד על 2x לא משנה מה ניסיתי לא הבנתי למה זה ככה...חשבתי אולי עידכון ביוס? לא עזר כי הביוס שלי היה עדכני..חשבתי עדכון כרטיס המסך..עוד משהו שלא עזר. ופתאום לילה אחד בעודי מסתכל בaid 32 אני רואה שהציפ שלי תומך רק ב x1 X2 ישר נכנסתי לעצבים והרגשתי מרומה... למה? כי הציפ הזה אמור לספק תמיכה מלאה ב x 4 ! הרי זה הפיצר החדש שלו ( בזמנו שנת 2000). http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/apollo-pro133a.html ואני לא מבין למה הוא עו…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://img138.imageshack.us/my.php?image=wada7td.jpg ככה זה בכל משחק שאני מנסה לשחק. הפסים הוורודים האלו... אני נוגע בכרטיס מסך ובמעבד והם קרים. לא עשיתי שום דבר במחשב זה פיתאום קרה : \ למישהו יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי בעיה מואד מוזרה במחשב(וינדוס 10, 64 ביט). כשאני צופה ביוטיוב ובחלק גדול ממשחקי המחשב הכל עובד פיקס. לאחרונה שמתי לב שכשאני מריץ סרטים או סדרות מסוימות, יש לי מוזיקת רקע והכל..אבל אני לא שומע דיאלוג, וזה נכון לגביי משחק אחד ספציפי(Far Cry Primal). הקטע העוד יותר מוזר הוא שכשאומרים בסדרות למשל 'בפרקים הקודמים', אני שומע את כל הסאונד והכל..אבל כשמתחיל הפרק, פוף הוא נעלם. למישהו יש רעיונות? נ.ב. הבעיה מופיעה אך ורק דרך החיבור הישיר למחשב(רמקולים). כשאני משתמש באוזניות ובDAC חיצוני הכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה יש את הערוץ 24 מאקו בשידור ישיר http://www.mako.co.il/makolive&videoChannel=5f74845b10f81310VgnVCM100000290c10acRCRD אני צופה בתוכנית קבוע בערוץ 24 תוכנית של "אייל גולן קורא לך" עכשיו כל איזה 5 דקות..השידור נתקע ל4 5 שניות כאילו נטען כזה ואז ממשיך לראות.. זה מה זה מעצבן אצל חבר שלי שצופה גם הוא בערוץ אומר לי שאצלו זה לא נתקע בכלל. עכשיו זה לא פעם אחת שזה קרה...זה קרה לי כבר כמה שבועות כל תוכנית..ואצל חבר שלי זה חלק בלי תקיעות ובלי כלום יש לי 20 מגה מהירות בזק ספק הוטנט, מעבד I3 אין לי בעיות איטיות במחשב.. מחשב יותר מתקדם משל החבר גם האינטרנט יותר מהיר. אין שום דבר שפתוח במקביל. יש לציין כי זה קורה בכל דפדפן פיירפוקס, אקספלורר .. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Eset Smart Security כבר שנים, מאוד אוהב אותו ומאוד מרוצה ממנו.. תמיד אני שם את ה-Firewall על מצב ידני, שכל דבר שפונה לאינטרנט שיקפיץ לי הודעה של Allow ו-Deny ואני אאשר. לאחר הפירמוט האחרון, התקנתי את ה-Smart Security 8 .. וכרגיל שמתי את הפיירוול על מצב ידני, הוא הקפיץ לי הודעה סתם דוגמא של Google Chrome, עכשיו אני אצרף שני תמונות ואסביר: בתמונה הראשונה, שאף V לא מסומן, הוא מבקש ממני לאשר כתובת אחת, ואז כל אתר שאני נכנס אני צריך ללחוץ מיליון פעמים על Allow, ולא עושים את זה, בתמונה השנייה יש V על Remember Action, שזה מאשר את כל מי שפונה בתוכנה הספציפית הזאת, ובזה משתמשים. עכשיו כאן מתחילה הבעיה, לאחר הפירמוט האחרון, כל פעם שאני מסמן V על Remember …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB. אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות. אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו. כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!! בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון... אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה?? זה מהזיכרון?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמן פשוט מתחרפן,אני לא מצליח להשתלט עליו,במיוחד שאני זז לצדדים.... מה קורה??
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח Asus P4C800 Deluxe (לא E) אח''כ הוא נתקע בפוסטים וכו' וכו', קיצר הלכתי לממש את האחריות בחנות, לאחר כמעט שבועיים קיבלתי לוח ''חדש'' (אני לא בטוח שהוא חדש, למרות שהוא נראה ככה קצת שונה ממה שהיה לי). בטעות עיקמתי את הפינים של המעבד קצת, אבל עם קצת עזרה מגיא (stingeR) הכל בסדר התקנו ת'מעבד מרחו משחה טרמית (AS5 אם זה משנה). אנחנו מדליקים הכל בסדר אבל במאפיינים של המחשב שלי כתוב 1.30GHZ ומעל זה 2600MHZ רצינו להיכנס לביוס גיא אמר זה קשר לבאס משהו, בקיצור אי אפשר, העברנו בביוס לבאס של 200 במקום 100 וגם לזיכרונות 400 והביוס לא שמר את זה למרות ששכיצאנו שמרנו (עשינו את זה כמה פעמים). המסך לא נדלק, בדקנו את המסך עם מחשב אחר לא הלך, חשב…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי חברים. יש לי בעיה ממש הזויה על עכבר של לוג'יטק מדגם G602. משום מה יש לאגים ממש גדולים בתגובה של העכבר, קרי הפרש רציני בין התזוזה שלו על המשטח לתזוזה של הסמן על המסך, לפעמים עד כדי קפיאה מלאה. העכבר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, בנוסף מחובר למחשב סט אלחוטי מדגם MK710 (השילוב עבד היטב זמן רב ככה שלא זו הבעיה). דברים שכבר ניסיתי ולא עבדו: 1. להזיז את הרסיבר לכל יציאת USB במחשב (מאחורה על הלוח ומקדימה במארז), כולל למפצל חיצוני. 2. הסרה של כל התוכנות הנלוות של לוג'יטק, בדיקה וכשזה לא עבד התקנתם מחדש. 3. עבודה רק העכבר ללא הסט האלחוטי הנוסף מחובר. 4. ביטול כל התוכנות שרצות ב STARTUP של המחשב. 5. נסיון לעבודה ללא המשטח עכבר היעודי. …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב שכבר מציקה לי מספר חודשים. אני כמעט בטוח שמדובר בבעיית חומרה כי ניסיתי כבר להחליף תוכנות. המחשב שלי פועל בסדר גמור בסביבת העבודה הרגילה, אבל הוא נתקע באופן קבוע כשאני מפעיל משחקים. אני מצליח לשחק מקסימום 5 דקות לפני שהוא אומר לי שחלונות מצא בעיה והוא צריך לסגור. לפעמים החלון שלי פשוט נסגר, לפעמים המחשב נתקע ולפעמים הוא מאתחל את עצמו. ניסיתי להפעיל מספר משחקים ובכולם הוא נתקע בשלב מסויים. ניסיתי להחליף חלונות, עבדתי עם אנטי-וירוס, בלי אנטי-וירוס, עם תוכנה הזאת ובלי ההיא ושום דבר לא משתנה. ניסיתי גם להחליף את רכיב הזיכרון וגם לא עזר, המחשב נתקע גם עם רכיב זיכרון אחר. אני אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות ולמי לפנות. אני בטוח שמדובר או…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-