עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gr26,

פתאום האמצע הגלישה באינטרנט נכבה המחשב, יכול ליהיות בגלל החום כי היום חמסין והיו טמפ' גבוהות (70 מעלות במעבד...), עכשיו המחשב לא נדלק יותר, כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, המאוור של המעבד זז תנועה מזערית כאילו בא להידלק וזהו, שום דבר אחר לא זז והמחשב לא נדלק. יכול ליהיות שנשרף איזה רכיב? יכול ליהיות שיש איזה פיוז שנשרף וצריך להחליף? שום דבר לא נראה לי שרוף (איך זה אמור להיראות?) ואין ריח שרוף... ניתקתי מהחשמל וחיברתי, חיכיתי שעה, אווררתי את כל המארז עם מאוורר וכלום, לא נדלק, רק עושה מידי פעם את התחלת הסיבוב של המאוורר של המעבד לרבע שנייה וזהו. המפרט הוא מעבד core 2 due (נראה לי 2xxx) עם קירור סטוק, כרטיס מסך 7300gs, ספק 500W ג'נרי כנראה - g-pro? מה הבעיה ומה לעשות או לנסות?…

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר חופשה של שבועיים חזרתי והמחשב אכזב אותי לצערי. לפני טעינה הWIN הוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: system is running in fail-safe state. please recheck bios cmos setup. לאחר מכן יש אפשרות להכנס לביוס סט-אפ, או להמשיך. שאני מנסה להמשיך נותן לי הודעה: disk boot failure. insert system disk בנוסף - רעש מוזר מההארדיסק שנשמע כמו נסיון לסיבוב ותקיעה, שחוזר על עצמו כל שנייה - שתיים. יש לציין שההארדיסק מאוד ישן (20GB) בכל הנוגע לביוס - אין לי שמץ של מושג. חשבתי לנסות להתקין WIN מחדש, אבל לא רק שאין לי דיסק, אני די בטוח שהCD לא עובד. אז לפני שאני רץ לטכנאי או חנות, רציתי להתעייץ איתכם. אודה לעזרה, אופיר.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  3. הזמנתי במפרט גם קירור כזה: ‏Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by the crazy boy,

היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by tood,

היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום מעבדים ולוחות אם כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום אנשים. יש לי מידע חשוב על ההארד דיסק והווינדוס עליו נדפק. ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא דורש לעשות פורמט . איך אני מציל את המידע על ההארד דיסק מבלי לפרמט . למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by המפרט,

שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  13. יש לי כונן קשיח חיצוני ופתאום שאני מחבר אותו כתוב לי: "הדיסק בכונן F אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" מה אפשר לעשות? אני חייב לאתחל את הכונן או שיש דרך לסדר את זה?! תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by ido2309,

היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by breitman,

קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by fanan89,

אתמול הופיע גוון ירוק במסך של המחשב הישן שלי. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע מה הבעיה, ואולי איך לפתוא אותה?

• 7 תגובות
    • 9.9k צפיות
  19. שלום לכולם! כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (למקרה שהכיתוב בתמונה לא ברור, רשום: OS not installed Insert OS setup disk and press any key ) יש לציין כי כשאני לוחץ על אנטר אז זה עולה לWINDOWS. מה זה אומר? ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by jackhammer,

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  22. אז ככה, אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה(בצורה סדירה), היום בצהריים כשאני מדליק אותו, בזמן ה BOOT הוא רושם לי שחסרים קבצים של WINDOWS. ההודעה המדוייקת: Windows Cannot start, File Missing or Corrupt, \Windows\System32\Config\System עכשיו מה שיש לי זה: 2 250GB ב RAID0 מחולקים ל2 מחיצות. בהן ה BOOT. 1 X 160 GB SATA נוסף לגיבוי. מה עשיתי? התקנתי WINDOWS XP HOME EDITION שהיה לי על הדיסק הנוסף(שפורמט בשביל כך). זו כרגע מערכת ההפעלה (הזמנית) שלי. אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם אני רואה את 2 המחיצות של ה RAID0. הבעיות : 1: כשאני עושה CHKDSK דרך ה WINDOWS לדיסק ה BOOT המקורי, הוא נתקע בשלב הרביעי באמצע וההארד דיסק עושה רעשים של נתקע. 2: משום מה , למרות שהתקנתי דרייב…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

כאשר אני מחבר את המדפסת, מופיעה הודעת שגיאה בסגנון שהמחשב לא מזהה את ההתקן (לא בעיית Driver) בנוסף העכבר מתנתק מידי כמה זמן, גם לאחר החלפתו, כאשר הזזתי במכוון את החיבור ראיתי שנגרם ניתוק.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by extra-g,

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.