עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ותודה לעוזרים. אני משתמש ב windows defender כאנטי וירוס שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. לאחרונה הוא מופיע עם סימן אדום עליו וכשאני נכנס הוא אומר "המכשיר שלך עובר פעולת הגנה" וכשאני מנסה ללחוץ על פרטי איום שנמצאו, הוא פשוט נסגר. הוא גם נסגר כשאני מנסה לראות הסטוריית סריקה. כמו כן, הוא לא נותן לי להפעיל את ההגנה בזמן אמת ואת windows defender smart screen למרות שאני ה administrator. ניסיתי לסרוק בעזרת כמה תוכנות לנוזקות, וירוסים וכאלה, אבל לא נמצא שום דבר (גם בסריקות בעליית המחשב). מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונות שאולי יעזרו. תודה,

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך ATI HD 4850 (המפרט השלם בצד). היום שמתי לב לבעיה שבזמן משחק ב-Sims 3, כשאני מזיזה את המסך במשחק, התזוזה אינה חלקה, רואים מעין פסים/גלים. עדיין לא ניסיתי לראות אם הבעיה קיימת במשחקים אחרים. צירפתי סרטון וידאו שצילמתי בניסיון להמחיש את התופעה: אני מקווה שאפשר לראות את התופעה בסרטון. האם מישהו מכיר את התופעה הזו? כרגע הדרייבר העדכני מהאתר של AMD מותקן. אודה למי שיוכל לעזור לי לגלות מהיכן נובעת הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 38 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by carz12345,

שלום חברים, קניתי מסך 2K 144HZ לפני חודשיים ,ומאז אני שם לב כשאני בדסקטופ ,שכרטיס המסך לא נכנס למנוחה ונשאר על 1519 MHZ במקום לרדת ל139 MHZ כמו תמיד וגם במקום להיות בסביבות 35 מעלות הוא נשאר על 55-60 מעלות. בדקתי וזה בגלל המסך החדש. יש איך לתקן את זה או שאין מה להתייחס לזה? כי אני לא רוצה שכרטיס המסך לא יהיה במנוחה בכלל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום, בכל דף שהוא אם זה באתר או בחיפוש תיקייה או בהתחל פס הגלילה יורד למטה ולא רוצה לעלות בשום אופן זה גם מתאפיין לא רק בפס הגלילה, למשל גם בתיקיות זה הולך לתיקייה האחרונה ולא מסכים להלחץ על התיקייה שאני רוצה וגם הפס של השמע יורד למטה ואי אפשר לשמוע כלום, גם כאשר אני מקישה כלומר כותבת הודעה או אימל או בחיפוש אם יש לי טעות ואני רוצה לחזור לתקן אחורה אי אפשר זה חוזר לסוף. דבר נוסף זה ציצצופים חזקים וארוכים באיתחול, ואחרי זמן שימוש במחשב הוא ניתקע קופא.אה בנוסף בשלב מסויים גם האפשרות לגלות אינטרנט אל חוטי שזה החיבור שלי הייה חסום לגילויי ורק איזה אנטי ספיירוור נתן אפשרות לשיחזור ואז זה חזר, כל הבעיות בדרך כלל נעלמות בהתחלת שימוש במחשב בהתחלת היום וזה הולך ומחמיר עד שהוא קו…

6. Started by ed1,

חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by Chanann Meir,

השגיאה הבאה מופיעה לי כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, לא משנה איזה. בנוסף, מופיעה אותה שגיאה גם כאשר אני מנסה לעדכן תוכנה כלשהי. פשוט האינטרנט מושבת. אני כרגע כותב מהמחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט דרך הרשת הביתית. המחשב שבו מופיעה הבעיה הוא המחשב הראשי (הנייח) אשר מחובר לראוטר ישרות עם כבל. הרצתי כמה חיפושים באינטרנט לפתרון הבעיה ולא מצאתי, אשמח מאוד מאוד לעזרה בהקדם האפשרי. נ.ב. יש לציין שכבר הרצתי על המחשב סריקות בעזרת התוכנות הבאות: 1. Malwarebytes Anti-Malware 2. HitmanPro 3. TuneUp 4. PC Tools Registry Mechanic 5. Spybot-S&D Start Center

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. הווינדוס במחשב שלי לא עולה. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה Disk boot failure. Insert system disk and press enter. מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, זה טען וכשזה הגיע למסך הכחול כתוב לי לבחור איפה להתקין את הווינדוס ואני לא רואה את כונן C, כתוב שאי אפשר להציג את תוכן הכונן. כשאני לוחץ שם אנטר זה כותב שגיאה וחייבים לעשות ריסט, זה קרה לי פעמיים. אז שיניתי את סדר הבוט הורדתי בכלל את הסידי רום ועשיתי שהבוט הראשון יהייה מהדיסקט. ראשון: דיסקט שני: הארד דיסק ראשון שלישי: disable (ואחרי זה גם החלפתי בין הראשון לשני) וזה לא עבד זה לא עושה בוט מהדיסקט (הכנסתי דיסקט איתחול של ווינדוס). אז ניתקתי את כונן הסידי מתוך המחשב עצמו, מהלוח אם הכוונה. המחשב לא מזהה את הסידי אבל …

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by ofer1928,

קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא ח…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אהלן! יש לי בעיה שלאחר הפעלת המשחק BUBBLE SHOOTER המחשב מרסט עם BLUE SCREEN. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST ועברתי 10 לופים תקינים. כל שאר הפעולות במחשב מתבצעות ללא בעיה. יש לציין שיש דרייברים עדכניים ביותר למחשב והמערכת נקייה לאחר פירמוט. האם הבעיה בכרטיס מסך שלי?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. פתאום היום אחרי הצהריים התחילו להופיע כל מיני קווים כחולים באמצע שימוש במחשב(מצורפות תמונות). הסרתי דרייברים, התקנתי חדשים, הסרתי שוב, התקנתי את אלו הבאים עם הדיסק של הכרטיס אך עדיין לא עובד. קיבלתי גם מסף כחול שהיה כתוב משהו על nv4dis. מה עושים? האם בעיית דריברים, כרטיס מסך או משהו אחר? הכרטיס בין שנתיים וחצי 8800gts 320 http://img246.imageshack.us/i/img00931.jpg/ http://img171.imageshack.us/i/img00922x.jpg/ תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by tomer87,

איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by נחמה ב,

מצרפת צילום של ההתקן . אודה לכל עזרה. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  19. המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB אני צריך לדעת כמה דברים : 1.המחשב הפסיק לעלות בכלל את המסך הראשון כאשר הכנסתי והוצאתי את הכרטיס המסך(כדי לנקותו) כאשר המחשב היה כבוי אך מחובר עם כבל ספק כוח לחשמל.(המחשב היה אז עם כרטיס 1900 GT READON לוח אם 975G INFINITY של DFI,ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB) הטכנאי הוציא את הלוח האם והכרטיס מסך בטענה שבמעשי דפקתי אותם,והחליף אותם בלוח האם המצויין בהתחלה(ASTROCK) השאלה שלי האם מה שאמר נכון? ,. 2.הטכנאי החזיר לי את המחשב עם הלוח אם החדש ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB בטענה שהדיסק קש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by snaek212,

שלום, יש לי נייד של dell עובד ונייד של לנובו שלא עובד (בעיית הכ"מ G84 למי שמכיר). dell: Intel CENTRINO 1.6GHz CPU RH80536 730 SL86G 1.6/2M/533 1.25GB ddr2 533 לנובו: t7700 3GB pc2 5300 אני מעוניין לקחת את המעבד והזכרונות מהלנובו ולחבר אותם לדל האם זה יעבוד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Firefix,

יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. טוב,ניסיתי כמעט הכל ואני חושב שיש בעית תאימות. לוח אם-GIGA K8NKP-SLI מעבד-AMD/3200/64/VENICE כ.מסך-6600GT/PCIE/GIGABYTE כונן קשיח-WD/160JS ספק-TT 420W זכרונות-2*512/OCZ הוחלףפעם אחת לוח אם וכונן קשיח. הבעיות:ניסיון לעבוד עם EVEREST או SMARTFAN תוקעת את המחשב.עד כדי צורך לבצע BOOT. כשהמסך VIEWSONIC מחובר(החלפתי בין המסכים בין שני מחשבים) למחשב הנ"ל אזי לפעמים אין תמונה בכלל,ואם יש אז מאוד מאוד חלשה שממש צריך להתקרב למסך לראות שיש תמונה. כשהחלפתי בין המסכים ציפיתי שתצוף בעית מסך או כ.מסך,אבל לא קורה כלום.כלומר עד עכשיו כ.מסך במחשב הנ"ל מתפקד וה-VIEW במחשב השני מתפקד. אז הגעתי למסקנה שיש אי תאימות בין המסך הזה למחשב הנ"ל.האם אני צודק או שיש דרך אחרת לשלול את הבעיות האם תקיעת…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by ozking,

אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.