עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by saarxee,

יש לי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 HOME PREMIUM, והוא עובד נורא לאט.. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה.. כדאי להשאר עם 7 או לחזור ל-XP? אין כמעט דברים מותקנים במחשב, אין וירוסים וכלום ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Styx,

שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by iMeash,

אהלן, טוב אז הבעיה שלי היא כזו, יש לי לפטופ שבשורת ה "Fים" (F1, F2 וכו..) יש גם קיצורי דרך. דוגמה: לחיצה על F3 בלבד תגביר את הבהירות במסך. לחיצה על מקש "fn" ואז על F3 תבצע את הפעולה F3. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשנות את ההגדרה ולעשות בעצם היפוך, כלומר שכשאני לוחץ F3 תתבצע הפעולה F3 וכאשר אני נעזר ב FN זה יבצע את קיצור הדרך? דגם הלפטופ: Asus Vivobook 16X X1603ZA-MB027W תודה.

7. Started by gabbay,

בוקר טוב, בעייה שנתקלתי בה בפעם הראשונה הבוקר. הדלקתי את המחשב והמסכים (אף אחד משלושת המסכים) לא קיבלו אות מהמחשב. אפשר היה לשמוע את הwindows עולה דרך הרמקולים. בשום שלב המסכים לא הראו דבר אפילו לא את הלוגו של הmotherboard. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, לפני כשבועיים, בערך, ראיתי שהמחשב מצביע על כך שהראם מגיע ל-95% ניצול, ולא הבנתי למה, חשבתי שאולי הגיע הזמן לפרמט את המחשב בהתחשב בכך שהווינדוס היה ברשותי 4 חודשים, התקנתי ומחקתי כאוות נפשי. אחרי שפירמטתי, ראיתי שהמחשב בכל זאת מגיע ל-95% ניצול. אמרו לי להריץ MEMETEST, הרצתי, הMEMETEST הגיע ל220% ונרשמו כ-0 Errors. הנה המחשב שלי בזמן שהוא השתמש ב95%: http://img194.imageshack.us/i/ramusage1.jpg/ http://img98.imageshack.us/i/ramusage2.jpg/ והמפרט של המחשב, אם הדבר משנה: GTX460 1024MB PCI-E AMD Athlon II Box 635 2.9GHZ 4GM RAM 1333MHz 500GB HDD תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by YT,

אני משחק Battlefield 3 באינטרנט. לאחרונה התחיל המשחק לקרטע לי אחרי כמה דקות (לפעמים מהתחלה ולפעמים בכלל לא). המשחק כאילו קופא כל כמה שניות לכמה שניות. מיותר לציין שאני פשוט לא יכול לשחק ככה (לא מצליח להרוג ונהרג המון). לפעמים זה סתם "מגמגם" ולפעמים ממש עוצר ל-5 שניות. התחושה היא של תקיעות בגלל המשחק / מחשב עצמו ולא בגלל האינרטנט. נתונים טכניים: ספק - 650W CMPSU-650HX EPS 12V Modular CORSAIR. לוח אם - ASUS P7P55D Deluxe. מעבד - Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz. זיכרון - DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768. מארז - CoolerMaster Cosmos S Black ATX Case No (PSU). מע' קירור למעבד - NOCTUA, לא סגור על הדגם. כ. מסך - Nvidia GeForce GTX 570. המערכת …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Echo,

שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nisomix,

היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חיברתי הכל.. אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..) בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערך ואז הגעתי לזכרונות.. במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533 והופ!.. הכל עובד.. אז הבעיה בזכרונות.. אבל הבעיה היא שזה שני סטיקים.. ושניהם לא עובדים? מה הסיכוי ששני הסטיקים לא יעבדו..? תסתכלו על המפרט שלי ב-"מפרט שלי" ותגידו.. אם יש לי איזה בעית תמיכה.. יכול להיות שיש איזה בעית תמיכה.. או שאולי יש בעיות לזכרונות האלה.. או מה.. עזרה ווקשהההההההההההההההההההההה :( :(

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dudubitn,

שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. disk boot failure,insert system disk and press enter זה מה שהמחשב רושם לי. זה מחשב חדש חדש שקיבלתי לפני כמה שעות בלבד..אמרו שהם בדקו אותו עם וינדווס וכו' והכל בסדר. הגעתי הביתה (של חבר שלי) אני מכניס דיסק ווינדווס..והוא רושם לי את זה..(^^^) ניסיתי בכונן אחד..ניסיתי בשני..אותו דבר.. חשוב לציין ששני הכוננים מזוהים בביוס.. הטמפ' תקינה ואפילו נמוכה.. הביוס עודכן ככה שהוא יעשה BOOT FROM CD כאופציה ראשונה... עכשיו יש קטע מוזר..ניסיתי עם 2 דיסקים..אומנם לא מקוריים..אבל שעבדו נהדר כמה ימים לפני..(בדוק) ניסיתי עם דיסק WIN 98 כן מקורי..והוא כן נותן לי.. יכול להיות שהמחשב שלי בררן ורוצה רק דיסקים מקוריים?! בבקשה עזרה חבר שלי וכל המשפחה בלחץ אטומי ,כל הצעה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי,לאחר הבעיה שהייתה לי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 החלפתי סוללת CMOS והמחשב שב לחיים... אבל שוב כשאני מתחיל להוריד עם ה-µTorrent ,המחשב קורס... בדקתי האם זה רק עם ה-µTorren,הורדתי במהירות גבוהה דרך הדפדפן והמחשב לא קרס...אך כשאני מתחיל להוריד דרך µTorrent אז לאחר מס' דקות המחשב קורס במהירות כזו שה-BSOD לא מוצג בכלל... כשהמחשב עולה אז אלה הם פרטי הבעיה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF800031B10F1 OS Version: 6_1_7601 Se…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by p_uriel,

שלום, ברשותי נייד T410 עם XP. אני מנסה להתקין על המחשב, דריבר של עכבר Intellimouse אבל נתקל בהודעת שגיאה של DLL (מצורף). פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את העכבר - אבל עדין אני מקבל אותה הודעת שגיאה. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by שרונה תמיר,

היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים