עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני חדש כאן - הודעה ראשונה הכרטיס המדובר הוא 6600GT LEADTEK עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה איתו, לאחרונה מאז שיצא המשחק GRID אחרי דקה או שניים של משחק המחשב נתקע אחרי בירור הבנתי שזהו הכרטיס מסך שמגיע לטמפרטורה גבוהה - 100C ואז תוקע את המחשב ניסיתי לנקות מאבק ווידאתי שהמאוורר שעליו אכן עובד הוספתי גם שני מאווררים לסירקולציה טובה יותר בתוך המארז אבל עדיין כשאני מריץ תוכנה לבדיקת מאמץ של הכרטיס תוך שניות הטמפרטורה מטפסת כאמור לאיזור ה-100C מישהו יודע מה הולך כאן חברה? מה אפשר לעשות? נ.ב. מה הטמפרטורה האידיאלית ובמבאמץ המומלצת של הכרטיס הזה? תודה מראש ויום טוב לכולם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מזה שבועיים יש לי בעיה בכרום, כשהסיסמאות שאני מקיש ומתחבר איתן לאתרים פשוט נמחקות ולא נשמרות בלי סיבה. למשל כאן, בHWZONE, ההתחברתי לאתר, ביצעתי שמור סיסמא, ועוד כמה דקות פשוט אצטרך להתחבר לכאן מחדש כי הסיסמאות ימחקו. ככה קורה לי בכל אתר. ניסיתי איפוס של הכרום וניסיתי למחוק ולהתקין את הכרום מחדש - אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה?

3. Started by MatanFrenkel,

זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by snop,

זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by שרונה תמיר,

היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה

6. Started by liran877,

רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.

7. Started by moshepa,

יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה. קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT). מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל. יש למישהו כיוון לאתר את התקלה? יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה. בתודה מראש משה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bora-aa,

אני משתמש במחשב נייד,מישהו יודע אולי מה הבעיה? פתאום התחיל להפתח לבד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 11GnR,

אהלן צצה לי בעיה במחשב מלפני מספר ימים- כשאני מכבה את המחשב בלילה ובא להדליק בבוקר, אני מדליק אותו, הוא נדלק לרגע מאוד מאוד קצר (רואים טיפה את הלד של המאוורר נדלק ) ומיד נכבה. ניסיתי להדליק אותו רק עם הספק והלוח (ללא זכרונות גם) ועדיין לא עובד. כשהוא כן עובד, הרצתי OCCT על בדיקת ספק ל30 דקות, וגם הספק יציב , גם המעבד לא עובר 72 מעלות וגם הכרטיס מסך לא עובר 81. אחרי כמה שעות ומשחקים בחיבור הוא מחליט להדלק לקחתי אותו אל החנות שינסו לראות מה הבעיה והוא עבד מצויין :kopfpatsch: אגב הספק עושה זמזום חלש כשהמחשב כבוי, כשאני מדליק (ומיד נכבה) זה משתתק ולאט לאט עולה שוב הזמזום. כשאני מנתק את החשמל הזמזום הופך בהדרגה לצליל גבוה מאוד עד שנעלם. ניסיתי לאפס ביוס. המפרט I5-7…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אתמול בערב הכל עבד אחלה, היום בבוקר הדלקתי ופתאום הוא התחיל להשמיע צפצופים בלי סוף כל הזמן נדלק ונכבה לבד... מיותר לציין ששום דבר לא עולה ולא רואים כלום על המסך. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך, ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזיכרון. יש רעיונות או איזשהו מקום שבו אני יכול לראות מה הצפצופים האלה אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

12. Started by yacovmateo,

ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום. לא מזמן רכשתי מסך 24" (full HD). שאלתי אם תהיה בעיה לחבר מסך שכזה ללפוט שלי (שלו כרטיס מסך GeForce 7300 Go). התשובה הייתה שאין בעיה. אבל..... דבר ראשון שאני שם לב אליו [ואני מחובר דרך כבל VGA, כי ללפוט שלי יש רק יציאת VGA] הוא שישש מעין גרעיניות בחל העליון של המסך [אני שם לב לזה בעיקר משום שאני משתמש בגוגל כרום, ושם נמצאים ה Tabs של הדפדפן]. זה זמני, וזה רגעי. לפעמים ממש לשנייה, ולעפמים זה כ"כ מהר, שאני מפקפק אם ראיתי את זה בכלל, או שאני מדמיין. העניין הנוסף הוא שלעתים, כל החלונות נעלמים, כולל שורת המשימות [אני משמש ב Ubutnu]. לאחר שניה או שתים, שורת המשימות חוזרת, אבל החלונות כולם כאילו נסגרו לבד. בשלב הזה גיליתי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לתפקד [אני…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Hodaya Drori,

היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. חיברתי הכל.. אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..) בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערך ואז הגעתי לזכרונות.. במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533 והופ!.. הכל עובד.. אז הבעיה בזכרונות.. אבל הבעיה היא שזה שני סטיקים.. ושניהם לא עובדים? מה הסיכוי ששני הסטיקים לא יעבדו..? תסתכלו על המפרט שלי ב-"מפרט שלי" ותגידו.. אם יש לי איזה בעית תמיכה.. יכול להיות שיש איזה בעית תמיכה.. או שאולי יש בעיות לזכרונות האלה.. או מה.. עזרה ווקשהההההההההההההההההההההה :( :(

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Mr.Angel,

אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by K0sTa,

יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Echo,

שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הבנתי כי צריך כתובת IP קבועה יש לי כתובת כזאת אבל תאכלס מה אני צריך אם מבחינת ציוד ואם מבחינת הכל איך באמת להתחבר לאינטרנט מי מחשבים מי כל מקום דרך ספק האינטרנט שלי בבית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ahia20,

שלום, יש לאמא שלי מחשב נייח (i5 haswell) והשימושים שעושים בו עבודות משרדיות בלבד. בשלב מסויים צירפו למחשב כרטיס מסך ושיחקו עליו משחקים. עד כאן הכל בסדר לפני שבוע בערך הסרתי את הכרטיס מסך מהמחשב ומאז המחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. לפעמים הוא עובד רצוף בלי בעיות ולפעמים הוא אפילו לא מגיע ללוגו של הלוח אם בהדלקה. לפני שבוע, כשהוא עבד נורמלי - בדקתי עם תוכנות והוא לא מתחמם בצורה חשודה, עם Crystal disk בדקתי והדיסק(WD-1TB) היה עם התראת Caution. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר חריג. ממש ברגעים אלו ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק, ומאז הוא אפילו לא עושה POST. לרוב החלקים יש עדיין אחריות, ויש לי מס' שאלות: מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? אם אני מצליח לפתור את הבעיה, האם כדאי לשלוח לאח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by elite group,

יש לי מעבד E5200 ו 4GB זיכרון והתקנתי לא מזמן VISTA וכל הזמן המעבד מגיע בקלות ל 70-100% מאמץ אם אני מפעיל סרט מדיה פלייר או מפעיל תוכנה במקביל ב XP זה קרה לעיתים יותר רחוקות , המחשב ממש נתקע לשניה וחוזר למה המעבד כל כך מתאמץ ? המערכת הפעלה ממש חדשה התקנתי VISTA אתמול עובד טוב אבל מתאמץ יותר מדי המעבד לא מבין את זה כאילו יש בפנים פנטיום 3 .

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Joli,

מה זה אומר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים