תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה לי בכל פעם כשאני מדליק את המחשב, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, לנקות את המחשב, כל מיני דברים שאמרו באינטרנט וכלום לא עזר, יש לך רעיון איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שמפריעה לי ובענק - אני מתחיל את הווינדוס וזה מראה לי שיש לי 10 ג'יגה מקום פנוי בSSD של הסמסונג שלי, כעבור 20 דקות של עבודה בתוכנות במחשב וקצת גלישה באינטנרט, זה יורד לי ל7 , ואז ל4 ג'יגה , ואז בסופו של דבר זה מגיע לי ל30 מגה !!! ואומר לי שאני לא יכול להמשיך יותר פעולות במחשב, אני נאלץ לעשות ריסטרט והכל חוזר לאותה נקודה מעצבנת... ככה חוזר חלילה... בנוסף , שמתי לב שהמסך שלי "מגמגם" בכל פעם שאני פותח את המחשב או משתמש בתוכנות כבדות - זה מתבטא בריצוד כחול ומעיק כזה שמראה כאילו המסך גוסס (מדובר על מסך DELL 29 WIDE ובכלל מחשב מפגר שהשקעתי עליו טונה כסף) - צירפתי תמונה כדוגמה לריצוד הכחול והלא מובן.... - עכשיו קניתי גם SSD חדש של 240 ג'…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום ניתקתי את המחשב מהחשמל והעברתי את המתג של הספק ל OFF. (שאבתי עם שואב אבק בפנים ואחרי כמה זמן החזרתי את הקבל לשקע ואז פתאום אני בא להדליק את המתג של הספק ואני קיבלתי זרם רציני! הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי! זה נורמלי כי אני דואג שהוא לא ישרוף לי את כל המחשב. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשמתי פה כי לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אם זה לא המקום מצטער, קניתי חלקים למחשב חדש מאילת ורציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר מקום שיכל להרכיב לי אותו (בתשלום כמובן) באיזור טבריה והסביבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא כמה זמן אמור לקחת סריקת מערכת מלאה עם אנטי וירוס מלאה? (פחות או יותר עם מפרט כמו שלי) ושתיים הטמפרטורה של המעבד שלי היא 55 מעלות, ושל המערכת בכללי היא 50, זה בסדר? טוב? או מסוכן? (כי זה נראה לי ממש גבוהה!) תודות מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אז ככה, המחשב שלי פשוט מתעורר לבד משינה. מהסתכלות ברשת אני רואה שזו בעיה רחבה אך לא הצלחתי להגיע לפתרון. הדברים שניסיתי לעשות: *נכנסתי למנהל התקנים ומנעתי מכל מיני התקנים להעיר את המחשב. *ב CMD עשיתי את פקודת ה LATS WAKE ובגדול מה שרשום שמעיר אותו זה PCI express root port. *נכנסתי גם ל EVENT VIEWER עשיתי סינון לפי POWER TROUBLESHOOTER וקיבלתי את אותה תוצאה "מקור התעוררת - PCI Express Root Port. אובד עצות ומקווה שלמישהו הייתה כבר את הבעיה והוא פתר אותה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מזיז את המחשב פיזית הוא קורס לי ברוב הפעמים ומופיע המסך הכחול הזה: מה יכולה להיות הבעיה בו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-