עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי השבוע מחשב נייד חדש Asus VivoBook Pro 17 N705FD-GC014T אפשר לראות את המחשב פה: https://ksp.co.il/?uin=57296 מעבד: Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz זיכרון: 16GB (2 x 8GB) DDR4 2400MHz SDRAM, 2x SO-DIMM socket, up to 16GB כונן קשיח: 1TB (SATA) 5400rpm + 256GB M.2 SSD תצוגה:17.3" (16:9) FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel 72% NTSC, 300nits מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 with 4GB GDDR5 VRAM עכשיו ככה, אני לא מבין גדול אבל להבנתי המחשב עם נתוני חומרה גבונים יחסית. הורדתי אתמול את המשחק מחשב Fortnite ופשוט לא היה אפשר לשחק ! - באופן רציף המשחק נתקע ! …

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by avi333,

יש לי שאלה האם אני יכול לחבר מחשב לרכב??

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by the crazy boy,

היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  6. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח עדיין לא מה עושים? מפרט מעבד AMD דיורון 1100+ לוח אם משהו של ELITE GROUP כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש

8. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

9. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  10. כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Max335,

שמעו, יש לי מחשב הוא כבר ישן...ביום אחד שיחקתי gta הכל היה בסדר..פתאום המחשב נתקע, עשיתי ריסטרט מהכפתור, ומאז כל פםע כשאני נכנס לוינדוס זה מלא אבל מלא זה טוען וכל פעם המחשב כאילו נתקע לשנייה וחוזר נתקע וחוזר אני לא יכול לשחק במישחק בגלל שזה כל שנייה נתקע ולפני זה הוא עבד נפלא... אתם יודעים אולי מה העיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by 6kwar,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי את הלוח שלי, A7V333 בנוסף ל Xp 1800 ו Mushkin Pc 3000 256 MB ברוב טיפשותי עידכנתי את הביוס מגירסה 1006 ל 1007 אך עשיתי את זה דרך התוכנה של ASUS ה Live update וכמו שאתם יודעים התוכנה לא יודעת לצרוב את הביוס כמו שצריך... אז ככה, שמעתי שיש דרך לצרוב את הביוס דרך לוח אחר או משהו כזה... אבל אני לא נתקלתי בזה אישית, כרגי אני לא יכול לצרוב את הביוס חיצונית עם צורב מתאים מסיבה של העדר ציוד מתאים, יקח איזה שבועיים עד שאני יכול לקבל גישה לציוד מתאים, עד אז יש רעיונות לגבי השיטה הזאת ? 27990580-ICQ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7 אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט. ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'... אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע. בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות. איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  16. אהלן הורדתי סרט בפורמט avi שכאשר אני צופה בו ב media player הוא נראה ממש טוב (סאונד, תמונה...) צרבתי אותו לפורמט svcd בעזרת nero (כמובן שהורדתי גם plug-in מתאים...) הצריבה הסתיימה טוב מאד. אך כאשר רוצים לצפות במכשיר dvd הסרט נראה הפוך !!! זאת אומרת התמונה הפוכה (לשם המחשה, אפשר לצפות בו רק אם עומדים על הראש) חוץ מהבעיה הזאת הסרט בסדר גמור מבחינת איכות התמונה והסאונד. ניסיתי בכמה נגני DVD אבל התוצאה היתה אותו דבר. מה עשיתי לא טוב ? ?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי כונן DVD LG וצורב DVD NEC. כונן הDVD לא מזהה דיסקים שאני צורב כDATA . אני משתמש בEASY DVD CREATOR

18. זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by pc34,

שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by newz,

הנה בעיה מאוד קשה שקרתה למחשב הישן שלי ובנתיים אין לי ממש פיתרון ישים לבעיה אתמול ניסיתי לעדכן את ה Bios של המחשב הישן שלי אחרי שהורדתי את העידכון האחרון שלו משנת 2000 (שתבינו איזה מחשב ישן זה) ובפעם הראשונה בחיי ולמרות שעשיתי דברים כאלה עשרות אם לא מאות פעמים העידכון נכשל באמצע והמחשב נתקע ללא שום תגובה ולכן הוצאתי את המחשב מהחשמל (שום דבר אחר לא עבד) וכאשר פתחתי את המחשב שוב כל מה שראיתי ושמעתי זה כמה צפצופים ואור בכונן הקטן ומסך שחור גדול שלא מציג דבר. ניסיתי עוד הפעם לפתוח את המחשב ודבר לא השתנה, עדיין ציפצופים ואור בכונן בקיצר המחשב לא מגיב ולא עושה דבר. לכן מיד ניגשתי למחשב השני שלי ומייד התחלתי לחפש פיתרון לבעיה בעצמי לנוכח העובדה שהרסתי את ה Flashrom של הביוס בעצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאחרונה שדרגתי שילוש לתושבת החדשה של AMD. שמתי לב שזמן ה-POST עלה ל-37.5 שניות. לוח אם: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ראיתי שיש אפשרות בביוס לעשות סקיפ על אימון הזיכרונות בכל פוסט. אבל זה גורם למסכים כחולים. יש רעיונות?

22. Started by phmu,

אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Atex,

שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by new1,

שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  25. ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.