תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הורדתי איזה משהו מהאינטרנט ולאחר שהפעלתי אותו, המחשב פשוט מסרב להיכנס לוינדוס. הפעלתי את ההתקנה של WINDOWS XP דרך ה BOOT והוא נתקע בקטע שהוא אומר Starting Windows. גם הלינוקס לא עובד, מה שמרמז לי שזאת בעייה חומרתית. מה הבעיה? זה דחוף דרך אגב הוא נכנס למצב בטוח, אבל אין לי SYSTEM RESTORE כי ביטלתי את זה.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, כשמדליקים את המחשב הוא מרסט את עצמו כל כמה שניות (ומידי פעם הוא עובד רגיל כמה שעות, ואז עלול לרסט את עצמו פתאום). המאוררים עובדים באופן תקין. חשדתי שמדובר במפסק תקוע, אבל שללתי את זה (ניתקתי את הכבל של המפסק וזה המשיך להתרסט). כשאני מחבר מד מתח לאחד מהחיבורים של הספק, אני רואה שכשהמחשב מתרסט המתח יורד ל0 (אני לא יודע אם בגלל כשל בספק או שהספק מקבל פקודה כזו). דגם הספק COUGAR-RS400. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, כבר לפני תקופה התחילה תקלה במחשב של ההורים (שבניתי לפני בשנתיים) שמדי פעם הופיע מסך כחול עם קוד תקלה memory management והמחשב עשה לעצמו ריסטרט. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר ועכשיו כל פעם שמנסים לעשות משהו במחשב זה קורה. ניסיתי להפעיל אותו בsafe mode, בהתחלה עם אינטרנט ואחר כך בלי, אבל התקלה מופיעה גם בו ואי אפשר לעשות כלום. הזיכרון הוא Corsair Vengeance LPX 16GB במהירות 3200mhz. אשמח לעזרה מה איך לפתור/הפניה למקורות רלוונטיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מחשב P3 שהחליט לעלות רק לביוס - הוא פשוט עולה אוטומטית לשם בלי לחיצה על שום מקש. מאוד מוזר כי אחרי שמבצעים יציאה (עם F10 או בלי) - לא עולה כלום! הגדרתי DEFAULT לביוס אבל זה בכלל לא עוזר. בבקשה את עזרתכם הטובה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
"Your computer can't come out of hibernation. Status: 0xc0000411 Info:A fatal error occurred processing the restoration data. File: \hiberfil.sys Any information that was not saved before the computer went into hibernation will be lost." זוהי הודאת השגיאה שמופיע אחרי שניסית להפעיל את המחשב ממצב שינה, אחרי הפעלת המחשב מחדש הוא מנסה לתקן את השגיאה ונכשל. הוא מביא אותי לחלון שבו ניתן לעשות מספר פעולות(CMD,שחזור מערכת,בדיקת זכרון...) - אף פעולה לא עוזרת. זהו ווינדוס 7 אולטימט המותקן על SSD, מבדיקה בגוגל הבנתי שזוהי בעיה מוכרת על SSD ומה שצריך לעשות זה לבטל את Hibernation - לא ממש הלך לי. לינק למדריך שמצאתי http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב המחשב הוא מחשב חדש פנטיום 4 3ghz פרסקוט לוח אם של אסוס p4p800 se דיסק קשיח של wd 80gb sata זכרון 512 של קינגסטון מחשב לאחר התקנה חדשה של דיסק משולב xp+sp2 לא מצליח להתכבות שמנסים לכבות אותו דרך התחל->כיבוי נותן מסך כחול ניסיתי כבר לפרמט כבר את המחשב מחדש דיי מייאש גם בגלל שזה מחשב חדש וישר על התחלה יש בעיות אשמח לקבל עזרה בעניין
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מסוג wmv במחשב הורדתי חבילת קודים: K-LITE CODEC PACK והתקנתי במהלך ההתקנה ניתנה לי ההודעה הבאה: unable to register the DLL/ocx:load library failed; code 31" התקן הצמוד למערכת אינו מתפקד" לחצתי התעלם והמשכתי להתקין! התוכנה הותקנה ואז כשניסיתי לפתוח את הקובץ המבוקש בעזרת הנגן קיבלתי את ההודעה: unknown file format ואני לא יודעת מה לעשות! אני עובדת על הפתיחה של הקובץ הזה כבר כמה שעות פה! בבקשה בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי אני אובדת עצות! ונואשת ממש! תודה! :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מזהה את הרשת האלחוטית שלי, אציין שעבדתי עם הרשת עד אתמול והיום משום מה המחשב נותק ומאז הרשת לא מוצגת ברשימת הרשתות. ברשימה מוצגות רשתות זמינות אחרות אך לא הרשת הביתית שלי. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 33.9k צפיות
-
-
יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להדפיס עם המדפסת Z33 שלי בWIN2K היא מעביר את הדף ומזיזה את הראש כאילו היא מדפיסה אבל בעצם כלום לא יוצא על הדף - ניסיתי גם צבעוני וגם ש.ל המדפסת לא הדפיסה ככמה חודשים - אבל נשאר מאז דיו שם .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחדשתי במחשב חדש Intel Q6600 Sapphire HD4850 2GB Ram OCZ Reaper PC2 8500 5-5-5-@2.1-v(יש לציין שאני משתמש רק ב- 1Gb אחד מתוך ה- 2 כי Stick אחד היה גורם לי לתקיעות כל הזמן ונמצא דפוק ב- Windows Memory Diagnose -סוג של MemTest. Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, ניסיתי כבר כמה משחקים כמו Crysis,FarCry2 וכולם עבדו מצוין, שיחקתי בהם כמה שעות ולא היו לי שום תקיעות והמשחקים עבדו מצוין. אח"כ ניסיתי להתקין את GTA IV ו- Call Of Duty :WaW והמחשב היה ממש נתקע לחלוטין באמצע ההתקנה של כל אחד מהמשחקים. בזמן שהוא התקין את המשחק העין שלי כל הזמן הייתה על הטמפרטורה וכמות צריכת הזיכרון וכולם היו במצב מצוין. (40 מעלות למעבד ו350MB Ram בשימוש) אני די אובד עצות בעניין …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-