עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה של ריסטרטים במחשב הוא עולה ופתאום מתכבה..! מה יכול ליהות הבעיה?! מימה ניגרם ריסטרט?(כרטיס מסך החלפתי ) זה קורה מהחלקים או ביגלל הוינדוס?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי Asus P5K-E עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה. OCZ2P800R22GK 4-4-4-15. ומעבד Q6600 B3 . ששמתי ב-BIOS את הזכרונות על Auto , המחשב זיהה אותם כ- 5-5-5-15 , שניתי ידנית ל-4-4-4-15 והכל היה בסדר , ועשיתי גם OC קטן מ-2.4 ל-3GHz . קניתי עוד 2 גי'גה זיכרון מאותו הסוג , ככה שסה"כ יהיו לי 4. שהוספתי אותם במצב של OC עם 4-4-4-15 ידנית , קיבלתי BSOD. ביטלתי OC והחזרתי חזרה למצב Auto עשיתי Restart ואז המחשב סירב לבצע POST. הוצאתי את הסוללה , עשיתי Clear ל-BIOS עם הג'אמפר ושומדבר לא עזר. שהוצאתי את הסטיקים החדשים והדלקתי רק עם 2 ג'יגה אז היה POST והכל היה בסדר. כרגע אני עובד עם 5-5-5-15 ב-Auto ובלי OC. (לא יודע איך היה POST , זה קרה אתמול בלילה , כנראה שהוא נח בלילה ומהבוקר הכל …

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום! המחשב שלי, לוח אם של ג'יגה בייט 512 מגה זיכרון, מהירות מעבד של 1.8GHZ מעבד של AMD ATHLON +3000. המחשב לא רוצה להידלק, ושתי הנורות הקדמיות דולקות, אחת צהובה של המתח, והשניה נדלקת כאשר המחשב "חושב". אמרו לי שהלך לוח אם, או המעבד. אמרו גם שיכול להיות שזוה סוללה של לוח האם. מהי הסוללה, ומה תפקידה, ומה אפשר לעשות? תודה רבה. :s05:

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by itay93,

טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by yc5000,

תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…

6. היי, אתמול היה קצר וכל החשמל נפל לי בבית לשניה ( היה ברק חזק ביותר ). בקיצור רצתי אל המחשב וראיתי שהוא נדלק ונכבה, נדלק ונכבה ככה בלי סוף, לשניה זורם בו חשמל ולשניה לא ( המסך לא מספיק לעלות בכלל ). זה רק במחשב עצמו, כל שאר המכשירים החשמליים בחדר עובדים כרגיל. שום דבר שאני עושה לא עובד, אז ניתקתי את אספקת החשמל מהשקע ( ע"י הכפתור שיש לי במפצל ). השארתי את המחשב כבוי כי פחדתי שזה יקרה שוב. רק היום פתחתי את המחשב, ושוב הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק בלי סוף כל עוד אני ממשיך ללחוץ ( לחיצנ ממושכת ) על הכפתור פתיחה/כיבוי שעל המארז. ואם אני לוחץ לחיצה רגילה, הוא נדלק ונכבה בשניה, כלומר הספק לא ממשיך לספק לו חשמל. למקרה שתצטרכו לדעת- הספק שלי הוא enermax liberty 400w, והמארז הוא sun…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by RGod,

קיצר ככה :שוטטתי לי באינטרנט כאשר פתאום בלי סיבה המחשב קרס כלומר נכבה -חשבתי הפסקת חשמל אבל לא , כאשר ניסיתי להדליקו בפעם הראש- אז הוא נדלק וישר נכבה -ככה גם בשניה ,ואז בשלישית הוא נדלק נכנס ל WIN הדילקתי מוזיקה והוא נכבה פתאום . ואז הוא התחיל להדלק רגיל רק שאין תמונה כאילו הכבל לא מחובר אבל הכל מחובר והוא בכל זאת לא עולה רגיל ,פשוט מסך שחור -אין פוסט -עשיתי RESET לביוס לא עזר . ככה טמפ של מעבד באותו זמן הייתה יותר נמוכה מהחדר שלי חח סביבות ה 21 מעלות -קשיח סביב ה 30 , מעבד P4-2.6 לוח-GIGABYTE 8IPE1000 זיכרון -512 כפול -ELEIXIR כרטיסמסך-9700PRO קשיח 40 G WD ספק 400 גנרי שעובד (בן 5 שנים חח). אז ככה -הזיכרון העברתי למחשב הנוכחי ,עם P4-1.6@2.45 ,גם קשיח +9800PRO שהתחיל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by Guyn,

היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by Spidy3,

יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  11. תראו..קניתי מחשב מאוד חזק... INTEL CORE 2 QUAD 6600 2400 mhz Asus Maximus Formula 4 גי'גה זיכרון ddr 2 800 mhz bfg 8800 gt 512 ddr3 oc 2 וספק של 480 w והטכנאי שלי אמר שהכל יעבוד טוב,והספק הזה יספיק. אבל..הוא אמר את זה לפני שהבאתי את כרטיס המסך 8800 ,איך ששמתי אותו במחשב,התחלתי לשחק בטיים שיפט.. בום היה לי פיצוץ מהספק (אני מקווה) אז אני לא מבין למה לעאזעזל הוא חשב שספק כזה יפעיל לי את המחשב בכל הביצועים? ואיזה ספק אני יכול לקנות שהוא יהיה פצצה?ושיהיה לי גם לעתיד.משהו כמו 700 w או יותר,של חברה טובה ועוד שאלה.גם שקניתי את המעבד הזה,הטכנאי שלי אמר שזה בא עם קירור.אז במחשב שלי מחובר שלוש מאוורים קטנים,האם יעזור לי הקירור הזה? או שאני צריך קירור לכל חלק במחשב?ואם כן, אז מה?ותוד…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by royz0r,

יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  14. אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  15. שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  16. תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?

19. חיברתי הכל , המחשב עובד, כל המאווררים עובדים חיברתי את המסך ואין כל תגובה במסך לא מקבל שום אות

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by s_b54,

כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה במסך Attention out of range H:27.8KHz V:62.0Hz וכאשר חיברתי את המחשב למסך אחר הוצג לי מסך ירוק רועד האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את מקור הבעיה אני אודה לו בתודה שי בוארון

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Terayon,

הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by eyaler,

שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by ssib,

היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ph3r0c1ty,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by dddani123,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים

• 7 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.