עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by scarymovie,

מעבד P4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 Service Pack 1 קיצר עשיתי היום פורמט אחרי הרבה זמן (שנה) אחרי שסיימתי להתקין את הווינדוס גיליתי שהUSB לא עובד ניסיתי לחבר DISK ON KEY ועוד כמה דברים שום דבר לא עבד עכשיו מה שהכי מוזר פה שהעכבר שלי עובד בUSB אבל אם אני מוציא אותו ומכניס אותו חזרה לUSB שאני בווינדוס הוא מפסיק לעבוד ככה שאני עושה ריסט והוא חוזר לעבוד יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל הע…

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by gooz,

בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים

5. אז ככה קניתי אתמול מגירה חיצונית להארד דיסק רציתי לנסות לפני שאני רוכש הארד דיסק חדש הוצאתי מהמחשב הארד דיסק אחד שהוא לא מכיל את הווינדווס הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart וכל מה שאני יכול לעשות זה רק להפעיל את המחשב מחדש. לאחר חיבור ההארד דיסק חזרה למחשב הייתי בטוח שהבעיה תעלה אך לא כך היא נשארה! מה עושים אני כותב ממחשב אחר כרגע בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. שלום כולם ! מזה זמן מה יש לי ראדון 9700 של פאווארקולר, ויש לי בעיה שמופיעה לסירוגין ולתקופות ארוכות, הבעיה היא בTV OUT ומה שקורה זה שמספיק שאני מחבר את הכבל של הTV OUT לטלוייזיה וכבר מופיע שלג בלי לקנפג כלום ובלי לעשות כלום, עם הזמן החלפתי גם טלוויזיה בחדר והבעיה נשארה, ופעם אחת נשרף לי הכרטיס אז זה כרטיס חדש והבעיה עדיין אותה בעיה, כמו כן החלפתי ספק ולוח אם, והבעיה נשארת ! שידרגתי דרייברים, ניסיתי את של אומגה, וכלום ! החלפתי אזורי שידור בתוכנה התעסקתי בכל מיני דברים , אך הבעיה העיקשת נשארת ! יש לציין שלכרטיס מוקדשת צמה אישית מהספק כוח, והספק הוא טרמלטייק 420W (לפני זה היה אנרקמס 350W) אם אתם זקוקים לעוד מידע אני אשמח לנדב אותו. בתודה מראש, לירן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by hakimon1,

סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אז ככה: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT? * 2 זה בעיה שאי אפשר לפתור אני לא צוחק... בקשר לסלוטים סטיק אחד נמצא בסלוט #1 והשני ב 3# למרות שניסיתי לשנות אותם גם לא עזר. אה עוד משהו , אם אני מוציא סטיק אחד ..(של 512MB כמובן) אז זה מיסתדר.(בימקום 167MHZ , זה הופך להיות תקין (200MHZ)) תודה מראש. לפני OC : אחרי OC : הזיכרון פשוט מיסתדר אם אני מוציא סטיק אחד של 512 :\ (ב512MB זיכרון האחרי OC עובד על 220 מגה הרץ) ולפני OC עובד על 200. תודה רבה למי שיצליח לפתור את זה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. זה יצא לי מהמשחק ניד פור ספיד אז זה ההודעה שהוא קיבל יש לי כרטיס 7900 GT וזה כל פעם עושה לי ריס במחשב המשחק ותוקע לי אותו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by ultramind,

שלום אז ככה לפני 3 ימים ככה המחשב שלי התחיל לעשות רעש מפחיד של איזה טרקטור או פיאט אונו שנת 89 וזה היה מפחיד פחדתי שהמחשב הולך להתפוצץ עלי. ניתקתי אותו ואז פתחתי תמארז ניקיתי עם פן פירקתי תגוף קירור של המעבד ניקיתי גם תחלק הפנימי. אחרי שעשיתי את זה אני מדליק תמחשב הוא לא נדלק לא מראה לי כלום במסך עושה לי צפצופים והמחשב פשוט לא עולה לא נכנס ל BIOS כלום וחיברתי את הכול טוב כמו שצריך, עם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יעזור לי. זה ממש דחוף אני לא רוצה שהמחשב ילך סתם לתיקון באיזה חנות מחשבים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

17. היי אספר את הסיפור כדי שנבין אולי מהיכן מגיעה הבעיה. יש לי מחשב ניד DELL דגם Inspiron 15 7000 Series 7559 מחשב דיי איכותי , בעל מעבד I7 הסדרה 6700HQ , זיכרון 16GB RAM ואפילו כרטיס מסך GEFORCE GTX NVIDIA. מסך טאצ' מסך 4K מחשב ממש איכותי ונדיר המחשב אצלי כחצי שנה (אין אחריות נקנה מחו"ל) את המחשב קיבלתי עם כונן קשיח רגיל HDD 1TB. רכשתי SSD EVO 500GB של סמסונג התקנתי עליו WINDOWS והכל המחשב עבד פיקס חצי שנה! שבוע שעבר המחשב היה קצת תקוע וכפתורים לא עבדו , הפעלתי את המחשב מחדש והמחשב פשוט לא עלה היה טוען את המחשב DELL הדלקתי שוב ושוב ולא עזר! פשוט נכבה ולא עולה! דרך ה-SAFE MODE כן המחשב היה עולה. עשיתי איפוס WINDOWS (ללא מחיקת הקבצים) בסיום …

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  18. שלום, בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע).. עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב... החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי.. הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר.. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב... ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by noambaum,

בהמשך לפורום הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0 קניתי את ה-TT420W ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר. מה לעשות? האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות: מעבד-47 לוח אם-33 במנוחה.... מעבד:AMD 2400+ SOCKET A לוח אם- ASUS A7V8X מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות??? בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם

21. קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by sbsky,

שלום רב, לאחורנה הייתה לי בעיה בטעינת מערכת ההפעלה במחשב. המחשב היה מראה תקלה שיש לבצע RECOVERY ומשם לא ניתן היה להמשיך לעשות כלום מלבד להכנס לBIOS. בBIOS שיניתי בטעות ממצב UEFI למצב CMS במחשבה שזה יתרום במשהו, אך כעת אני לא יכול להכנס אפילו חזרה לBIOS ולחזור חזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי בעיה חמורה, ממש חמורה, מקווה שזה לא מה שאני חושב (שהלך הלוח אם).... הלוח כמובן תומך dual אבל לא השתמשת באופציה, במשך שנה היה לי 512 ו256 בDIMM1 ו3, ניסיתי לפני יומיים להכניס עוד 256 לDIMM4(כמובן לאחר כיבוי המחשב וניתוק מהחשמל), כשהדלקתי את המחשב קיבלתי חיווי של בעיה בזכרון ו-early chipset initiaization (הנוריות, למי שמכיר את הלוח, מדלגות בין שתי האפשרויות כל הזמן, לא נדלק המסך ובעצם לא קורה כלום, בקיצור כמו בעיה בזכרון, ניסיתי זכרונות נוספים ואת כל האפשרויות בלוח מבחינת הסלוטים, איפוס הקבלים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו....שום דבר לא עובד, וממש לא בא לי לקנות לוח אם חדש אחרי פחות משנתיים של עבודה.... בבקשששהההההה הצצייילללוווווווווו....!!! כל רעיון, כל רעיון יהיה מעולה…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.