תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים העכבר שלי קולט לחיצות יחידות כלחיצות כפולות וזה ממש מעצבן כי הוא סוגר לי חלונות כפולים וכד'...יש דרך לפתור את זה? נגיד לפתוח ת'עכבר או משהו ולנקות... אני בטוח שזה לא בהגדרות שלו של לעשות לחיצות כפולות כי כפי שאמרתי זה לא תמיד ככה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש [ 5 חודשים] בחנות ניסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז לא הבנתי חשבתי אני לא עושה משהו טוב... אני באתי הביתה ניסיתי שוב, ולא הצלחתי אמרתי טוב מחר זה יסתדר לא מזמן לקחתי את המחשב לחנות אמרו לי נחלףילך את הצורב ותפרמט את המחשב, הוא עמוס וזה בגלל זה. פירמטתי את המחשב,החליפו לי צורב אני משתמש בנירו 6 - 7 ולא מצליח לצרוב. מה לדעתכם אמורה להיות הבעיה? סוג המחשב: E6400 צורב מדגם neck 2 GB זיכרון 250 HD נ.ב יש דבר כזה עידכון בקר לוח אמ? תודה סער
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) של נטויטיון אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא יודע מה מקור הבעיה או מה הפתרון.... תודה רבה מראש ויום טו2...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מיני מחשב נייח מותקן לי דפדפן כרום עם מערכת הפעלה windows 10 home זה חודש ימים יש קריסות דפים עם הודעת שגיאה ''אוי,לא'' זה קורה כמה פעמים ביום בכל מיני אתרים,ואחרי רענון דף הכל מסתדר ניסיתי כל מיני פתרונות שהוצע לי בדף השגיאה אבל לצערי לא עזר אין אתר מסויים שגורם לקריסה,זה יכול לקרוא כמעט בכל אתר זה קורה עשר ויותר פעמים ביום ולפעמים רק פעמיים שלוש ביום אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחזיק לפטופ של ASUS מזה 3 שנים היום פתאום נעלם לי פרטישן D (המחשב מחולק לשני פרטישינים C - ו-D ) בניהול אמצעי איכסון אני רואה שטח ללא שימוש - מה קרה פתאום ?????
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הלוח של אינטל מיוחד במינו. הבעייה שאני לא מצליח לחבר אליו מקרופון ושהוא יקלוט אותו !! ניסיתי את כל 4 הדרייברים באתר של אינטל: 1) האם מישהוא משתמש בלוח זה עם מקרופון? 2) האם גם הכניסה הקידמית וגם האחורית משמשות אותך? 3) איזה דרייבר צריך להשתמש? תודה יהודה
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-