תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון. ברשותי לפטופ של אסוס 1215N קישור למפרט טכני - אצלי עם 2GB RAM ברור לי שהוא דיי ישן יחד עם זאת הייתי מצפה שיוכל לעבוד כמחשב ביתי לשימוש קל, גלישה באינטרנט, מייל וקצת וורד ואקסל (אם קודי ירוץ עליו בכלל.... אצא מגדרי). כיום המחשב עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 - כל פעולה פשוטה (פתיחת 'המסמכים שלי' או 'המחשב שלי') לוקחת זמן ארוך ומייגע עד כדי כך שנדמה שהמחשב נתקע. אציין גם שאם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור HDMI הסאונד לא עובר, רק התמונה (פעם, מזמן, זה לא היה ככה) - לדעתי זה אומר שהכרטיס מסך לא עובד כראוי, למרות שעדכנתי והתקנתי כל דרייבר אפשרי שמצאתי. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם מחשב עם נ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי שהעברתי את המערכת שלי (מופיעה במפרט בצד) ל - CM STORM SNIPER המחשב לא נדלק. הלוח הוא DFI LANPARTY DK P45 T2RS-PLUS והספק הוא SEASONIC M12II 620W. בדקתי שחיברתי נכון את חיבור ה - POWER SW שמספק חשמל לכפתור ההדלקה/כיבוי. בדקתי שחיבורי החשמל של הספק ללוח אם מחוברים כמו שצריך (ככה הם היו גם במארז הקודם והכל עבד). בדקתי שהמפסק של הספק כח על ON. מה יכולה להיות הבעיה ? מה פספסתי ?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש אפשרות שלא הרבה מכירים אותה זה להפעיל ספק בלי שהוא יהיה מחובר ללוח אם. אני יכול להסביר איך, לוקחים חוט מגולף בשתי הצדדים שלו (חוט של כמה ס"מ מספיק) ובחיבור ATX של ה20 פינים מחברים לפין מספר 14 (הירוק) ולאחד מהפינים של החוטים השחורים, ואז שמכניסים לחשמל הספק נדלק. עכשיו, אני צריך למצוא דרך להפעיל באותה שיטה ספק ישן שהוא לא ATX, מה שמוזר שיש לו את המתג הפעלה של המחשב מחובר לספק עצמו (כנראה שככה זה היה פעם) אבל שאני מחבר לחשמל ולוחץ הספק לא עובד, כנראה שבכל זאת צריכים ליצור איזה גשר. מי שבספק אם הספק עובד, אז בדקתי שאני מחבר ללוח והספק עובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן ואני פשוט לא מבין מה המקור שלה, מאיפה היא נובעת. הבעיה היא שהמחשב שלי נתקע במצבים מסויימים (במיוחד במצבים של לחץ על המחשב) כמו משחקים, או מצב שבו אני מתקין תוכנה מסויימת תוך כדי שמיעת מוזיקה וחלונות רבים פתוחים וכדומה... תחילה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך מכיוון שהבעיה קראת לרוב בזמן ששיחקתי ברשת (Cs עם זה עוזר) אך לאחר מכן שמתי לב שהכרטיס כאשר המחשב נתקע לו חם כלל כנ"ל הטמפרטורות של המעבד שהיא סביבות ה 41 במאמץ ו 26 של הלוח אם. הגורם היחיד שיכול לעלות לי כרגע לראש הוא ההרדיסק שגורם לתקיעה של המחשב (שאני אומר תקיעה אני מתכוון שהמחשב לא זז ועליי לעשות ריסטרט כדי לסדר...). זה כל המידע שאני יכול להגיד, בכדי להוסיף אני אציין שמדובר ב AMD …
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
החלפתי את הכונן מHDD לSSD, וכשאני מעלה את Windows 10, שורת המשימות לא עובדת: כפתור "התחל", החיפוש, הWiFi, הסוללה.. ניסיתי כל מיני דרכים כדי להיכנס למסך ההגדרות של Windows 10, והוא לא נפתח. בינתיים אני מנסה לעדכן גרסה (Anniversary). למישהו יש רעיון, במקרה והעדכון לא יפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-