תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי קירור של זלמן ואחרי שהתקנתי אותו הוא מראה מעלות מטורפות של 60 80 70 במנוחה!! ואפילו 100 מה אפשר לעשות? ואיך אני יודע שזה משפיע על המחשב? מה הבעיות שאני אמור לראות? ** עדכון ** בדקתי במנוחה זה בין 50~60 מעלות במאמץ זה מגיע ל 100 מעלות! זה נשמע לי הזוי ברמות בדקתי והמאוורר יושב טוב ולא רופף אז מה זה יכול להיות? וכן החלפתי משחה טרמית
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן חברה! יש לי בעיה במחשב, כיביתי את המחשב והדלקתי ואז רשום לי "NTLDR is missing - press CTRL+ALT+DELETE to restart" עשיתי מיליון פעם CTRL+ALT+DELETE והמחשב לא נדלק אני לא יודע מה לעשות מצאתי פתרון אחד של xp מאיזה אתר : Windows XP users Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below examp…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows XP SP3 בעיה: לא מזהה כרטיס קול כרטיס קול: RealTek High Definition Audio לפני כמה שעות הורדתי את התוכנה Uniblue DriverScanner (תוכנה שמוצאת עדכונים לדרייברים ומורידה אותם) אחרי שזה מצא 3 דרייברים לא מעודכנים, כולל זה של הכרטיס קול, זה הוריד את 3 העדכונים והתקין אותם אבל בעדכון השלישי (של הכרטיס קול) התוכנה נתקעה באמצע ונאלצתי לעשות "סיים תהליך" דרך המנהל משימות, וזה כנראה מה שדפק את זה ועכשיו הרמקולים לא משמיעים כלום והמחשב עושה צפצופים כאלה מעצבנים במקום הצלילי מערכת הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר cnet downloads והתקנתי, עשיתי ריסטרט, ועדיין הוינדוס לא מזהה כרטיס קול הנה תמונות מצב מעכשיו:
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. האם יש דרך לבדוק את הצורב? הבעיה שהוא לא מזהה דיסקים. הייתה כמה פעמים בעיה שלאחר האתחול מחדש מחשב לא עלה והיה לי מסך שחור I/O ERROR וכתוב שיש בעיה עם חומרה ויכול להיות שדיסק קשיח או צורב לא עובדים כמו שצריך. חשבתי שזה דיסק קשיח שלי ולקחתי מחשב למעבדה של איוורי (יש לי עוד שנתיים אחריות על הדיסק של SEAGATE). הם בדקו דיסק עם תוכנת DOS של SEAGATE ואמרו שהדיסק תקין והמליצו לי לפרמט את WINDOWS. ניסיתי לפרמט וצורב שלי פשות לא ראה את דיסק ההתקנה. אחר כך ניסיתי לצרוב משהו והוא כתב לי שאין MEDIA בצורב (ניסיתי דיסקים של VERBATIM ו SILVER LINE). גם דיסקים שצרבתי פעם הוא ראה רק אחד מ אולי 10 שניסיתי. צורב DVD יחסית זול היום (120 ש"ח), אבל אני לא רוצה לקנות סתם אם הבעיה …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחשב נייד של Asus מדגם UL20A , עם ווינדוס 7 ו3 גיגה ראם. בקיצור המחשב של קרובי משפחה. התופעה: המחשב אינו נדלק. לחיצה על כפתור ההדלקה גורמת לכך שמופיע אור כחול בכפתור ההדלקה, לאחר כמה שניות הדיסק הקשיח נכנס לפעולה. אולם המסך נשאר שחור ואין תצוגה. ניסיונות לפתרון הבעיה: 1. שימוש בצג חיצוני (כולל ניסיון ללחוץ FN+8 כדי להחליף תצוגה) 2. הוצאת הדיסק הקשיח 3. החלפת הצ'יפים של הRAM 4. ריקון הסוללה וטעינה מלאה מחדש. עד כה כלום לא עוזר. החשד שלי: ממה שהבנתי זה דגם שמגיע עם פונקציה בשם Asus Grphix כלומר יש כרטיס מסך ייעודי של Nvidia וכרטיס מסך מובנה של Intel כאשר בפתור מחליף ביניהם.. ייתכן שאחד הכרטיסים האלה מפריע למחשב לתת תצוגה? קראתי באינטרנט על כל מיני טקסי וודו מוזרים אבל אני…
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני כותב תהודעה בשביל חבר עם זה לא הפורום נא להעביר הוא משחק LEFT 4 DEAD 2 BAD COMPANY 2 על האיכות הכי מגעילה הכל LOW בשתי המשחקים והמחשב נתקע לו אחרי חצי שעה של משחק מזכיר עוד הפעם הכל אל איכות הכי נמוכה נתקע טוטאל לא מגיב והוא נאלץ לכבות אותו מהכפתור מעבד : e8400 כרטיס מסך : hd 5750 1gb זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ קירור למעבד : PRO 775 arctic cooling לוח אם : 7.1 1GLAN msi ddr3 p45c neo/ fir מארז : ezcool fan LED+25CM ספק כוח : pfc spire 12cm fan 550w real spire המעלות בזמן משחק הם מעבד על 38 כרטיס מסך על 43-45 הוא מתכוון לשדרג תזיכרון לשים 4GB DDR3 KINGSTON HYPERX האם השדרוג יעזור לו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי למצוא דרייבר תואם עבור מצלמת האינטרנט הזאת http://roma.ua//images/catalogues/chicony/dc-5132.jpg למערכת הפעלה חלונות 7 - 64 ביט. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף דרייבר תואם. בדיסק שברשותי יש דרייבר לXP בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, זה התחיל לפני כשנה (עוד בתקופה שהיה לי מותקן XP) המחשב שלי התחיל לחטוף מסכים כחולים ולרשום בLog שהוא לא יכול לאתחל את הכרטיס רשת onboard. התקנתי מחדש את דרייבר של הכרטיס והכל הסתדר, אבל לאחר חודשיים הבעיות חזרו. הרצתי על המחשב מספר בדיקות והתברר שMemtest מפוצץ בשגיאות. הוצאתי את הזיכרונות אחד אחד ועדיין היו מלא שגיאות, התקנתי את הזיכרונות בסלוטים אחרים (יש לי 4 סלוטים ו2 סטיקים) והשגיאות לא נעלמו, לאחר מכן החלפתי את הזיכרונות עם מחשב אחר והרצתי Memtest על שני המחשבים, ונחשו מה? הזיכרון שלי עובד מצוין במחשב אחר, והזיכרון של מחשב אחר עובד מצוין אצלי! ועכשיו מגיע הדבר הכי הזוי: החזרתי את כל הזיכרונות למקומם, הרצתי Memtest והוא לא מצא אפילו שגיאה אחת, פתאום הכל התחיל לע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שנכבה באופן אקראי לחלוטין, סתם כך באמצע עבודה. הוא יכול לעבוד שעה ולהיכבות, יכול לעבוד 5 שעותולהיכבות, יומיים ולהיכבות... הרצתי את כל בדיקות הוירוסים/ספייוור שאני יכול ולא עלה שום דבר מיוחד וכעת אני רוצה לבדוק אם מדובר בבעיית חומרה. מה עליי לבדוק? המאווררים עובדים (גם בספק וגם על הלוח), בביוס מוגדר תחילת עבודת מאוורר ב-25 מעלות ועבודה בהספק מלא ב-50 מעלות. בזמן הבדיקה טמפ' המעבד הייתה באזור ה-60 מעלות. האם כל הנתונים האלו הגיוניים? האם יש משהו נוסף שכדאי לי לבדוק? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 10 דקות של משחק תמונה http://img36.imageshack.us/img36/8092/mycombugged.jpg [איזה דאבל קיל ] זה קורה להרבה מאוד אנשים בעלי 9800GT לא מצאתי פיתרון לזה או מקור לבעיה [אני לא מבין בלהתעסק עם חומרה שבתוך המארז] זה כבר איזה 4 חודשים ככה 5 אפילו.. וזה קורה במשחקים ישנים בדרך כלל.. [הדרייבר מעודכן ל 7/6/2010] בדקתי טמפרטורת מקסימום : 68 מעלות.. אחרי בערך 5 דקות זה עולה ל 68 מעלות במאמץ ונשאר ככה... לא במאמץ זה 40~47 [ספק 350W]
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-