עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by most,

שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי חבריה, קראתי כי קיים כרטיס לבדיקת לוח אם תקול,האם כדאי לרכוש? האם הוא אמין? תודה

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by iyehuda,

המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by ranran,

שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  7. ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by chiff,

שלום . היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב . לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע. כמה שאלות: הספק שלי מספיק הוא enermax חדש ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות... הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים . ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב. למישהו רעיונות? האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי? ת…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Avivc4,

אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iSneak,

אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shmulik509,

אני מנסה להתקין דיסק של סמסונג HD103UJ במחשב עם לוח אם gigabye ga-p35-ds4. כאשר אני מסתכל בbios על נתוני הדיסק הוא מראה גודל של 33 מגה בלבד. באתר של gigabyte יש גירסא של bios שלכאורה מתקנת בעיה דומה אך גם אחרי התקנת הגירסא עדיין נתוני הדיסק שגויים. האם הבעיה פתירה או עלי להחליף לדיסק אחר (נפח יותר קטן/יצרן שונה)?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by motint,

מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  14. היי היום הערב פתאום נשמע פיצוץ מהמחשב(כמו קבל שיתפוצץ) ופתאום המסך ניכבה , ניסיתי להחליף כרטיס מסך אחר , אבל גם המסך לא נידלק, לפני שנה התנפח לי קבל ליד המעבד, אבל המחשב עבד רגיל , יכול להיות שכל הלוח אם נישרף? עקב קבל שהיה מנופח? רוני

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  15. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by 246810,

לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם, לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400 כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבו יש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?.. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by o9009,

המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by tood,

היי חבריה, המחשב נדלק ל 5 שניות ונכבה לפני שמגיע להפעלה. ניתקתי את הכל והשארתי רק חיבור ספק,זה לא פתר את הבעיה. החלפתי את הספק ,זה לא עזר. ניקיתי את המעבד ואת כל המחשב. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 15.3k צפיות
  22. Started by FireHouse,

שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by ravid,

שלום רב לפני יומיים הדלקתי את המחשב, וראיתי שמשום מה לוקח לו הרבה זמן לעבור את שלב זיהוי הכוננים הקשיחים. אך לאחר כדקה הוא זיהה אותם והמשיך, אך נתקע. אחריי כמה הדלקות, היו פעמים שהוא היה מזהה ולפעמים לא, החלטתי לחקור מה קרה למחשב. גיליתי שהמאוור של הלוח אם כשל מלעבוד, אז הדבקתי מחדש את הגוף קירור שלו עם משחה טרמית חדשה ותיקנתי את המאורר, ואחר מכן חזר לעבוד נורמלי. הנחתי שזו הבעיה, אך לאחר שהדלקתי את המחשב, והפעם הוא זיהה את הכוננים בחרתי את הווינדוס שאני רוצה להפעיל, עבר את הטעינה ב-DOS, והראה מסך כחול שאמר לי שהוא לא מצליח לקרוא מקובץ Registry. ניסיתי לאחר מכן להפעיל את ווינדוס 7 שמותקן גם הוא, אך גם שם לאחר טעינה המחשב נתקע. כעבור כמה הדלקות שוב מידי פעם הוא זי…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Y-T-M,

לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Bengo5,

חיברתי הארד דיסק חדש שקניתי של סיגייט... וחיברתי והכל ושמתי מתאם בין החשמל הרגיל לחיבור שחור כזה.... ועכשיו שאני מדליק את המחשב המחשב עובד לשניה ממש ואז נכבה.. מה יכול להיות?בעיה בספק אולי?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.