עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by zebra,

שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by berner,

חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by מאיה גרינברג,

אני התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מה זה ? שגיאה ב WINDOWS ? המערכת ההפעלה חדשה !

5. כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי המחשב עושה ריסטרט .כדי לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כמה שניות .בדקתי בקונטרול פאנל ובביוס כבר ושמה זה כבר נמצא על shutdown מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  8. בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכם אני צריכה עזרה, הסתבכתי עם האנטרנט בבית! יש לי אנטרנט ביתי בתשתית בזק שמחובר לראוטר אשר מנתב לי את האנטרנט ל2 מחשבים, אחד נייח שנמצא בחלק השני של הבית ואחר לפטופ. אתמול לאחר שלא הצלחתי להפעיל את האנטרנט, עשיתי RESET לראוטר EDIMAX בלי לשמור את הנתונים הקודמים. אחרי משחק עם החיבורים של הראוטר ושאר המודמים שמחוברים אליו, הצלחתי לקבל אנטרנט ללפטופ. אולם, עם המחשב הנייח לא יכולתי לגלוש מאותו הרגע. מאז כשאני מנסה להתחבר בנייח לפי המשתמש אנטרנט (שעדיין כתוב לי השם שלו בconnect to a network, אבל עליו עשיתי RESET בEDIMAX אתמול) כתובה לי הערה: The settings saved on this computer for the network do not mach the requirements of the network. עכשיו, זה הגיוני מאוד שיש…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  14. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בנוסף גם אין את הצפצוף הזה שמדליקים את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס מסך? ספק? לוח אם? או מעבד? פתחתי את המחשב והסתכלתי טיפה בפנים, המאוורר של הכרטיס מסך עובד, הארד דיסק עובד, וגם המאוורר של המעבד והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים. אני נואש כי סגרו את חנות המחשבים שקניתי מהם את המחשב. המחשב הוא בן כמעט שנתיים. תודה לעוזרים דרור

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by avivey,

הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by phmu,

אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות אז ככה לפעמים ה HD משמיע רעשים ולפעמים שאני עושה ריסט או הפעלה מחדש הוא לא מזהה אותם אני נותן כמה מכות למחשב ואז מזהה את ה HD ... בנוסף לכך שאני עושה ריסט האיתחול לא ממשיך הוא נתקע בריענון הזיכרון ורק לאחר כיבוי והדלקה הוא מזהה את הזכרונות וממשיך באתחול...הבעיה היא מתמשכת ובאמת שאני סובל ממנה מה אפשר לעשות.. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  21. יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  22. נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by meiry,

א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  24. שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  25. מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.