עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eranisra,

שלום חברים, הלוח אם שלי תומך בחיבור מתאם SPDIF, הזמנתי את המתאם : http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-12CR1-1SPOUT-12-SPDIF-Out-cable-/261132627580?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cccb7ae7c והקישור לMANUAL של הלוח הוא: http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_v1.1_e.pdf אני לא ממש מבין איך לחבר את המתאם, ניתן לראות בעמוד 16 בMANUAL שלחיבור SPDIF_O יש שני פינים ואילו בכבל של המתאם יש כניסה ל5 פינים, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?? תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Decorator,

שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. Started by no_way,

שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה כרטיס המסך שלי NVIDIA GTX470 מאתחל את עצמו כמה דקות לאחר הפעלת המחשב התצוגה משחירה ואני מקבל הודעה שהכרטיס איתחל את עצמו, המחשב לא נופל וממשיך מהנקודה שעצר. לדעתי זה קורה פעם אחת בלבד בכל אתחול של המחשב. לאחר כמה דקות הפעלה הכרטיס מאתחל מחדש ומעכשיו יציב עד לכיבוי.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  9. שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by roee01,

שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. אהלן, כמו בכותרת, הווינדוס 7 על הלפטופ מסוג dell n5010 שלי החליט לא לעלות - נתקע בטעינת מערכת ההפעלה ועושה ריסט. כשאני מנסה לפרמט הוא לא מאפשר לי, הוא נתקע במסך "תכנית ההתקנה מתחילה" ניסיתי להחליף לדיסק התקנה אחר, להתקין מusb וכלום. יש לציין שלפני שהוא עושה ריסט, כשאני מנסה לטעון בצורה רגילה את הווינדאוס, הוא מראה מסך כחול לכרבע שניה. יש רעיונות לבעיית חומרה?

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  14. משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by TomL94,

היי חברים. ברשותי כונן ssd samsung 840 250gb. נתקלתי בבעיה מוזרה - כשאני מנסה להתקין עליו משחק דרך סטים, מופיעה לי ישר הודעת שגיאה "disk write error", והורדת המשחק לא מתחילה. מה שכן, אם אני יוצא מסטים ונכנס מחדש באמצעות Run as administrator הורדת והתקנת המשחק עוברת בלי בעיות. מה גם שאם אני מנסה להתקין על הדיסק השני (hdd רגיל) ההתקנה פעולת בלי בעיות גם כן. בהתחלה חשבתי שהבעיה בהרשאות של המשתמש שלי בדיסק (אני המשתמש היחיד במחשב), לכן נכנסתי להגדרות של המחיצה וסימנתי עוד כמה הרשאות שלא היו מסומנות של read ו-write, אך הבעיה לא נפתרת. אני מבצע כעת בדיקת disk errors דרך הווינדוס ונראה מה יהיו התוצאות, אבל יש לי הרגשה שהדיסק בסדר גמור בגלל העובדה שעם הרשאות מנהל הכל פועל יו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by coperl,

הורדתי משהו של ג'יגה וזה נתקע לי באמצע, עכשיו יש כמעט ג'יגה שזה תופס ואני לא יודע איך למחוק את זה, זה לא נמצא בקבצים זמניים של מערכת ההפעלה או של הדפדפן (כרום). למי שלא יודע ארחיב, מגה החדש עובד בסוג של ענן שהוא מוריד הכל איפשהוא בדפדפן ואחרי שהוא מוריד הכל הוא שומר כרגיל, כאמור אני רוצה לדעת איפה זה נשמר בינתיים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by CXC,

שלום, המחשב שלי נהיה יותר איטי בזמן האחרון. לא פירמטתי את המחשב כבר למעלה מחצי שנה ואני מעדיף שגם לא בעקבות תקלות באינטרנט שנוצרות לי. המפרט שלי הוא: i5 2500 HD 7970 8GB RAM האיטיות שאני מתאר באה לידי ביטוי בגלישה איטית יותר בדפדפן למשל. המעבד מגיע לניצול של 60% רק בגלל צפייה בסדרה. ניסיתי למחוק זבל על ידי CCLEANER אך ללא הועיל. האם למישהו יש פתרון לכך? תודה רבה. אם צריך מידע נוסף אז רק תגידו ואני אציין.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by elikbelik,

שלום. לאחר שבע שנים של עבודה נאמנה, זריזה ומסורה, המחשב התחיל לבצע הכל באיטיות מחרידה. האם יש דרך לזרז את הביצועים בצורה משמעותית מבלי לפרמט הכל או לעדכן לוינדוס 7? [יש לי תוכנה שכבר איננה מיוצרת שעובדת רק עם XP]. המצב הזה די מתסכל... דיסק קשיח של 320 ג'יגה, שהוא די מלא, אך עליו מותקנת הXP, ועוד דיסק של 1 טרה. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT אם צריך עוד מידע על המחשב אשמח לספק אותו. תודה רבה! אלי

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by rony1880r,

היי בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב עובד אבל יש רגעים שאני חוזר אליו לאחר זמן מה ואני רואה שהמסך מכובה ואני לא מצליח עם העבר או המקלדת להדליק את המסך , במסך הנורה מתחלפת לכחול אבל המסך עדיין שחור, לפניי כחודש חשבתי שזה כרטיס המסך ושלחתי אותו לTMS לבדיקה , הם אמרו לי שמצאו בו בעיה אחרת ובחליפו לי ל7970 , גם לאחר החלפת הכרטיס ראיתי שיש לי אותה הבעיה , גם היה לי מקרה שחזרתי למחשב וראיתי שאין אור אדום משתיי העכברים שלי +המקלדת , חיברתי עכבר נוסף לUSB האחר וגם ראיתי שאין ביכלל תגובה , רציתי גם לציין שבהתחלה כשחיברתי את ה7970 למחשב וניסיתי להדליק אותו לא היתה כל תגובה ולא נשמע הפוסט ביכלל, בTMS אמרו לשדרג את הביוס לחדש ולאחר זאת כן הצלחתי להפעיל את המחשב עם הכרטיס 7970 , אבל שמתי ל…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by nadav_83,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Pirate,

לפטופ acer aspire 5820, win7 64bit. 4GB RAM, INTEL GMA HD, CORE I3 לפני חודש ה-HDD של הלפטופ הוחלף לאחד חדש, הותקנה מערכת הפעלה חדשה ומשחה טרמיט נמרחה על גב המעבד. אני בספק אם זה מה שגרם למחשב את הבעיה. בכל מקרה, המחשב עבד לאחר הטיפול שלי. היום, המחשב התחיל לעשות בעיות. המחשב נדלק לזמן קצר מאוד, כ-5 שניות ונכבה. אין אות על המסך, אין סאונד, הנורות על המקשים והנוריות מצב דולקות ברגע שהמחשב נדלק וכבאות ברגע שהוא נכבה. המחשב חוזר על הפעולה בלופים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים