עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר

2. Started by a12king34,

בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. היי אני משתמש בכרום והפייסבוק פשוט מתחרפן אני לא מצליח לעבור על פוסטים בלי שהוא עולה לי למעלה ופתאום יורד חזרה למטה בלי שאני נוגע בעכבר. ניסיתי לחפש בגוגל על הבעיה וזה לא מצא בדיוק את הדבר הזה,הפתרון שהציעו לא התאים. אשמח לעזרה תודה!

4. Started by barakdavid,

מה זה מהירות לוח האם ? כיצד ניתן לקבוע את תדר לוח האם ואת המכפלה שלו , בשביל מה צריך את זה ??? בשביל מה צריך להיות מכפלה ?? ומה הקשר ביניהם ? אומרים שהתדר לוח אם וותדר המעבד צריך להיות זהה אם תדר המעבד הוא 300mhz אז תדר לוח האם צריך להיות 300 אז למה נגיד כתוב אם תדר המעבד הוא 1700 אז תדר הfsb הוא 400 ??? זה צריך להיות שווה לא? מישהו מוכן לעשות סדר בכל הנושא הזה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 1stcowgirl,

שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ntc6,

אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bullet,

יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Hen7,

שלום רב. יש לי כבר כמעט שנתיים כרטיס מסוג Gforce 8800GT שפעל מצוין ולא עשה בעיות עד לאחרונה. בשלושה ימים האחרונים היו לי שלושה בעיות איתו: לפני שלושה ימים שיחקתי במשחק שפתאום קפא וקרס ואז הוינדוס היה ברזולוציה ענקית עם צבעים מוזרים, משהו שדומה למה שיש שהכרטיס מסך נשרף. אחרי ריסטארט למחשב הכל פעל קשורה, היום שיחקתי במשחק אחר עד שפתאום לא היו סאונדים במשחק ואחרי בערך 10 שניות היה מסך כחול (משהו שלא היה לי בחיים על המחשב הזה בשנתיים האחרונות) והמחשב כיבה את עצמו. עם התוכנה של הwindows debugging tool ראיתי שהמסך הכחול נגרם בגלל הקובץ nv4_disp.dll שלפי גוגל גם כן שייך לכרטיס מסך. אחרכך שיחקתי במשחק שוב (FALLOUT3 לצורך העניין, שמותקן אצלי כבר חצי שנה ולא עושה בעיות) והסאונד שוב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rgb00,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ומאז מתרחשת התופעה הבאה - מדי כמה שעות הוא מפסיק להגיב, התצוגה קופאת והעכבר לא זז. כמה פעמים, בעיקר בהתחלה, הוא הציג לאחר כמה שניות את ההודעה המצ"ב וזה הסתדר. אתמול הוא לא הציג את ההודעה, הבעיה נמשכה וב-3 הפעמים שזה קרה, חיכיתי כ-5 שניות ולחצתי לחיצה ארוכה על POWER, לאחר שהוא לא הגיב ל-RESET. דרך אגב, לאחר התקנת WIN7 התקנתי את העדכונים החשובים ואת הדרייברים המעודכנים ללוח אם. לפני/אחרי התקנת הדרייברים התקנתי את העדכון Intel Corporation - Display - Intel® HD Graphics Family שהוצג כמומלץ. לפני הפירמוט לא היתה בעיה כזאת. מצד שני, לפני הפירמוט לא היו מותקנים דרייברים שאני התקנתי. אני מניח שבחנות התקינו את הדרייברים יחד עם החלפת לוח האם לזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by morans,

שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Flame of Udun,

שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by huhxd,

קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ariel234156,

שלום רב, אחרי שאני מדליק את המחשב הכל נראה תקין אבל המסך לא נדלק. ניסיתי לנקות, לבודד את כל החלקים, להחליף ספק כח, להחליף סלוטים לרם. ושום דבר לא עובד, אשמח לעזרה.

16. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי. נשפכו לי מים על המקלדת של הלפטופ, כל המקשים שנגעה בהם מים לא עובדים. השארתי את הלפטופ בתוך אורז למשל 48 שעות וזה לא תיקן את המקשים. הלפטופ עובד מצוין, פירקתי גם את הלפטופ לראות ששום דבר לא נרטיב פנימה והכל בסדר. יש דרך להושיע את המקלדת או שאין מנוס מלהחליף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by King Kong,

יש לי 160GB במחיצה אחת !!! C , הבנתי מכמה מעבדות שאם אני לא עושה מחיצות ( פרטישן ) זה מאט את המחשב בצורה משמעותית זה נכון ???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מישהו יודע אולי אם יש בעיה ללוח זה עם זכרונות מסויימים? חיברתי זיכרון 1GB של סמסונג לסלוט השלישי (DIMM3) שעל הלוח... והלוח פשוט נשרף תודה,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום. בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן, התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד. מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו. הבעיה היא כזאת : שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם) ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!! עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה. עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה.. יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה.. ועוד 2 שאלו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by stan,

טוב שלום לכולם!! אני חדש אוקיי יש לי בעייה מעצנבת מאוד במחשב היא התחילה לפני כמה ימים...... אני פותח תמ'חשב הוינדוס עולה אחרי איזה 5-30 דקות המחשב נתקע ממש, אי אפשר להזיז את העכבר, המקלדת מתה...לאחר מכן אני עושה ריסת דרך הלחצן והמחשב מצפצף ואי אפשר לכבות אותו . מפרט: AMd Athlon xp 2000 nvidia geforce 4 mx440 Motherboard Name Gigabyte GA-7VAX 256 ram תודה מראש לעוזרים אגב לקחתי לטכנאי, הוא לא פתר את הבעיה!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום יש לי את העכבר שכתבתי למעלה (אלחוטי) הוא פעל לי טוב איזה שלושה חודשים בערך, עד עכשיו שימו לב מה קורה : אני מזיז אותו הוא זז נורמלי לגמרי ואז אני עוצר לרגע מנסה לזוז שוב והוא זז בצורה הפוכה ואיטית. כאילו תקוע כזה... ניסיתי להחליף בטריות איזה 1000 פעם וזה לא הבטריות אני לא יודע אם זה העכבר כי פועל הוא כן... אבל מה שמצאתי שהקפיץ הזה ששמים עליו את הבטריות באחת מהבטריות הוא יוצא טיפ טיפה וניתן להחזיר אותו על ידי נגיעה קלה ממש לא נראה לי שזה זה כי רק אם אני מנסה להוציא אותו אז הוא יוצא ורק ממש מעט, וכשהבטריות שם הם גם ככה מוחצות הכל וגם הנורה כמעט נכבית אבל היא עוד דלוקה מעין משהו מוזר של מנגנון חסיכה בחשמל שהשתגע ? ואולי זה בכלל מערכת ההפעלה ? בבקשה ת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.