עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DeAk,

שלום אני חושב שיש לי בעיה במאורר של המעבד הוא לפעמים פשוט מפסיק לעבוד ושאני מזיז אותו קצת אז הוא ממשיך חשבתי אולי זה בגלל שיש לי לוח אמ חדש ..או מעבד חדש אז הוא מרגיש מתי הוא צריך לקרר יותר את המעבד ומתי לחסוך בחשמל הגיוני?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Washo,

אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pc34,

שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ikehgl,

שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?

6. יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ari,

כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idanpc,

הWIN XP שלי עלה פעם מהר אפילו בלי שעבר פירמוט יותר מ חצי שנה פתאום ביום בהיר אחד לוקח לו יותר מ 5 דקות לעלות ניסיתי לימצוא את הבעייה ולא מצאתי, הדבר היחיד שעלה לי בראש זההארדיסק שלי (20גיגא לפני יותר מ 3 שנים) הוא פגום וישן אז חשבתי שבגלל זה הוא עולה לאט. קניתי HD חדש של WD 80 GB 8MB התקנתי מחדש את ה WIN אבל עכשיו לוקח לו קצת פחות אבל עדיין זה לא כמו שהייה פעם בבקשה תעזרו לי נ.ב אל תגידו לי דברים כמו אולי הוא מתחמם וכל זה אם אתם מבינים למה אני מתקוון...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Hacode,

הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי קורס כל שניה אני משחק סוניק במחשב והוא מתלעף ומתכבה בEVERST הוא מגיע ל80 CPU ונכבה עכשיו לני שבועיים ניקתי מאוור 1 ואין בו טיפת אבק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Primary Master - Hardisk 80 Gb Primary Slave - Hardisk 30 Gb Secondary Master - Dvd-Rom Secondary Slave - Cd-Rw האם זה סדר נכון? אם לא אשמח אם מישהוא יתקן אותי! הסדר הזה פעל אצלי בלי בעיות מאז ששמתי אותם כך! אבל יכול להיות שזה לא נכון והם פועלים אצלי לאט יותר בלי שאני יודע זאת! יש לי Win Xp Pro

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Doorman404,

המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!! תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כשהמחשב שלי עובד פתאום הוא חוזר מההתחלה, המסך מהבהב כאילו אין חיבור למחשב , ועולה עוד פעם לבד , בזמן זה המחשב לא נכבה . הוינדוס עולה מחדש ומופיעה הודעה windows שוחזר אחרי יציאה בלתי צפויה . פרטי הבעיה : ‏‏ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 84267510 BCP2: …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה יש במחשב של חבר שלי תקלה מוזרה המחשב נדלק, מראה את הלוגו של פנטיום 4 ואחרי זה מסך שחור אחרי כמה דקות מרגע ההדלקה ואחרי כמה ריסטרטים אין שום תצוגה על המסך חוץ ממסך שחור אפילו לא הלוגו של הפנטיום 4 כל החיבורים מחוברים כמו שצריך, ניקיתי מגעים לזיכרונות,כרטיס מסך וכל המאווררים פועלים אני חושב שהבעיה בספק מה אתם אומרים?? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

האם יכול להיות שהם מתחילים לעבוד רק בטמפ מסויימת? כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד. המאוורר של הספק עובד קבוע. מחשב בין 3 שנים i5

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy244,

המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zohar duran,

אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון

22. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Amital,

היי לכם, השכנה שלי התלוננה שהמחשב שלה לא נדלק מאז שחזרה מאיזשהו טיול, בדקתי שאכן המתג של הספק דלוק והכל מחובר לחשמל, ואכן אין שום סימן חיים מהמחשב. שלחתי אותה לקנות ספק, אך מסתבר שהבעיה עדיין לא נפתרה (בדקתי את הספק הישן בסגירת מעגל מתח בלי מחשב והוא אכן מת, החדש - נבדק ותקין.) אני חושד בכפתור ההדלקה שלא תקין או בלוח האם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה מעבר לספק שהיה לא תקין והוחלף? איך לבדוק את הרכיבים החשודים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by skrew,

היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים