תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
RAID ושיחזור!!! האם יש תוכנה או דרך לחשזור RAID שהיה מובנה בלוח ??? ישנם הרבה תוכנות לשיחזור כמו RECUVA השאלה מה הכי טוב לשיחזור RAID??? תודה לכל המשיבים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי היום פשוט נתקע, הפסיק להגיב אז עשיתי לו ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב פשוט נתקע על הקטע של ה BIOS ששואל אם אני רוצה הכנס אז ללחוץ DELETE. אך המסך הזה תקוע ואי אפשר ללחוץ ולהכנס. הבעיה הזאתי הייתה לי בעבר אני תיקנתי אותה בעזרת הוצאת הבטרייה של ה BIOS ואז להחזיר זה עשה לי ריסט ל BIOS ותיקן. אבל עכשיו עשיתי את זה וזה בכלל לא מדליק לי את המסך, הוא לא נדלק ולא מגיב. אשמח לעזרה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפניי מספר שעות כיביתי את המחשב. לאחר שחזרתי הביתה, הדלקתי אותו ופתאום הרזולוציה השתנה , אם אני לא טועה ל800X600. לחצתי על המקש הימני--->רזולוציית מסך וראיתי שרשום שם- generic non-pnp monitor. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה קרה שפתאום המסך שינה רזולוציה ? ואיך מסדרים את התקלה ?? תודה, ערן הערות- יש לי כ.מ של ATI 4890 VAPOR-X ומסך של Samsung והדגם הוא Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20,000
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום ויש לי בעיות בהתקנת הBISO הצלחתי להתקין וונדוס אבל כשעולה לי המחשב אני נתקל בהודעה Dedecting ואחרי כמה שניות MButral133 BISO is not installed because there are no drives attached מה לעשות בשביל להתקין את הBIOS (לפתור את הבעייה)? אגב אחרי ההודעה הזאתי התקני הUSB של הלוח אם מפסיקים לתפקד (אני יודע את זה כי העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה. אני מגיע עד לתפריט של safe mode, start windows normally וכו' כאשר כל בחירה באחת האופציות מובילה שוב לריסטרט. אני לא יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית.. אני מנסה להכניס את הדיסק של XP ולהשתמש בRecovery console אבל הדיסק ישר מגיע לתפריט של הניהול מחיצות והתקנת הווינדוס ומדלג על השלב של ה-for installing windows xp press enter, press R for recovery וכו'.. מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחנות מסויימת מעבד ב-Tray ז"א בקופסת פלסטיק קטנה ללא מדבקה שפותחים אפילו שסורקים את המוצר לפני שמשלמים ולאחר כמה ימים שהתברר לי שאני לא צריך את המעבד החזרתי לחנות שמצידה שלחה אותו למעבדה לבדוק האם לא עבר בו זרם חשמלי לפני שהיא מזכה אותי. האם יש אפשרות כזו לדעת אם לא עבר במעבד שום זרם חשמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למחשב ישן (P4) של הורי חברתי יש גמגומים, הוא עולה ונתקע עם נורה אדומה של HD דולקת. החלפנו זכרונות ל- 2GB חדשים, יש לי חשד שזה ה-HD או הכבל שלו, תנו לי עוד סיבות לתקלה דומה. הארות/הערות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה עם המחשב צריך עזרה דחוףף בזמן האחרון הווינדוס נתקע לי ושאני מנסה לעשות לו כיבוי אז עולה מסך כחול לפני ואחר כך הוא עושה הפעלה מחדש וגם שהוא נתקע המנהל משימות לא מגיב ולא נפתח ורושם לי שגיאת יישום.. אני מציין שהמסך הכחול קורה פעם בכמה זמן אבל התקיעות מהווינדוס זה דבר שקורה לי קבוע בשבועות האחרונים וזה קורה גם שאני משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט. תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני פחות משלושה חודשים קניתי מחשב חדש מרשת KSP הנה המפרט שלו Amd 64bit 3000+ s-939 a-data 2*256 abit av8 excelstor 80 gb sata 7200 rpm xfx 6600 gt זהו נראה לי זה מה שהיה במחשב אני חושב עכשיו בערך שבועיים שלוש אחרי שקניתי תמחשב התקנתי משחקים ובכל פעם שהיתי עושה אלט טאב (אם זה היו משחקים כבדים יחסית כמו NFSU2 prince of persia החדש וכו'...) המחשב היה עושה מסך כחול ומיד ריסט אחרי זה פשוט הפסקתי לעשות ALT+TAB. היום אתמול ולשום תואם לא הדלקתי שום מחשק כלום רק גלשתי באינרטנט ודיברתי במסנג'ר ופתאום המחשב עשה מסך כחול אותו מסך רק שהפעם בלי הריסט מה זה אומר? הוא אומר לי לעושת בדיוקת חומרה או משהו כזה האם ללכת ביום ראשון למעבדה? אני פשוט מפחד שיפרמטו לי שם ב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי את המחשב לפני חודש כולל עכבר מסך ומקלדת חדשים הכל היה תקין עד אתמול אבל מאתמול בערב התחילו כמו "פריזים" בעכבר ובמקלדת הכוונה היאשאם אני משחק GTA אז האוטו פתאום לבד נוסע ימינה או ישר ולא משנה מה אני עושה זה לא משתחרר 2-3 שניות ,לגבי העכבר אם אני משחק משחק רשת כמוCS GO ומזיז את העכבר ימינה ושמאלה [במכוון] הרבה פעמים אז זה פתאום נתקע ויש הרגשה של פריזים.יש לציין שב CS GO הפינג על 60 והFPS על 250 ,וב GTA הFPS על 60 אז הבעיה לא במחשב חלש או משהו כזה ,בנוסף ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת ולא השתנה שום דבראבל משהו אחר מוזר ששמתי לב אליו הוא בתוכנה של Msi Gaming App ו Msi Commander רואים נתונים של מהירות מעבד וכ.מסך והמהירות של הכ.מסך יציבה למרות שהמהירות של המעבד קופצת כל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-