תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של MAG, יש לי אותו כמה שנים מסך טוב ואמין. לפני כמה ימים הוא הגיע למצב מעוות הוא פשוט נמצא עכשיו במצב כאילו נכנסנתי לתפריט שלו והרחבתי אותו לצדדים (ככה שאני לא רואה את הצדדים של המסך, לא רואה את תפריט הSTART ולא את הTRAY) וגם PINCUSHION שזה עיוות בקצוות. וכשאני נכנס לתפריט ומנסה להחזיר את זה אז לא משנה לאן אני מזיז את הרמה (הכי למטה או הכי למעלה) זה לא משפיע בכלל. כל שאר הדברים בתפריט כן עובדים. יש דרך לתקן את המסך פיסית? אם כן זה שווה את ההשקעה? יש דרך לסדר את זה עם תוכנה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בשאלה באחד הפורומים שאנ נמצא בו, ששאלו האם זה נורמלי שנורה של עכבר תשאר דלוקה גם אחרי שמכבים את המחשב. התעורר ויכוח קטן, ורציתי לשאול מה אתם חושבים בנושא. גם אמרו שם שהלוח אם מקבל חשמל אפילו שהמחשב כולו כבוי, והוא בעצם כל הזמן ב-STANDBY. אני ממש לא חושב ככה. אם תוכלו לתת לי הסבר מקיף בכלל בנושא, גם מה בדיוק קורה בתוך המחשב שלי כשהוא כבוי, אז תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. יש לי בעיה שכשאני משחק, בזמן תזוזה חדה של התמונה יש כמו חיתוך בתמונה. יש לציין שכאשר אני עובר לשחק במצב חלון אז זה קורה לעיתים רחוקות יותר. מפרט: לוח אם: MSI X99s gaming 7 מעבד: i7-5820k כרטיס מסך: Radeon RX580 4GB ראם: 32GB 2400Mhz המשחק מותקן על כונן SSD NVMe M.2 512GB של חברת WD מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ויסטה כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי להפעיל מיקרופון פשוט שעולה 20 שקל המיקרופון תקין לחלוטין וניבדק במחשב אחר גם תדרייבר של הלוח אם עידכנתי ועדיין המיקרופון לא עובד צריך עזרה ואלי מי שיש לו מיקרופון שעובד בויסטה שיגיד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש לא מציג רשתות בכלל, אבל יש לציין שיש אינטרנט, זה המחשב הראשי, ז"א שהמודם מחובר אליו. תמונת המחשה: http://prntscr.com/qpfk4 יש לציין כי התקנתי את הדרייברים של הלוח אם כולל של הרשת בנפרד.. יש למישהו פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו,אז ככה אני גולש או נכנס לתוכנה והמחשב בלי להודיע פשוט עושה ריסט. זה יכול לקרות אחרי שעה אחרי 5 שעות באמצע משחק , מתי שאני לא נוגע במחשב אפילו זה מרסט לי. זאותאומרת שהמחשב מרסט מתי שבא לו,בלי להודיע ובלי כלום,אחרי שזה מרסט לי רשום לי במסך "POWER SAVING ENABLE THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS" זהו זה מה שזה רושם לי,ואז לפעמים המחשב עולה מחדש לווינדוס וחוזר לפעול. ולפעמים המחשב פועל אבל המסך לא כאילו המסך לא מחובר למחשב,ואז אני צריך לנתק ולחבר מחדש את המסך כדי שהוא יעבוד. עכשיו מה שניסיתי זה,ניתקתי את כל הכבלים מהמחשב וניסיתי לנקות אותו - לא עזר עדיין מרסט מתי שבא לו.. אז אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות. כיווצתי את כל הקבצים שבתיקיה לקובץ rar …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. press any key to continue לחיצה על כל מקש מובילה אותי לBIOS ושם כבר אין לי מושג מה לעשות, כי מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג, אז אני רק יוצא משם באותו המצב ככה כל פעם עד מצב השינה הבא אשמח לעזרתכם מפרט מחשב : win7 64bit לוח אם: msi G41TM-E43 DDR2 מעבד: intel Q8300 core 2 quad 2.5GHZ זיכרון: 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי ולחברה שלי יש מערכת ווינדוס 8, אצלי המערכת קיימת במחשב מסוג אסוס ואצלה זה קיים במכשיר מסוג htc x,מערכת ווינדוס פון מובייל 8 משום מה בשני המקרים המערכת הפעלה מציגה את התקלה פעם אחר פעם ,מסך כחול חלק בלי כיתוביות בכלל על המסך מהבהב ואז הוא פיתאום ניכבה אותה תקלה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם גם במחשב וגם בנייד ניראה לי מפה באג ?? אשמח לקבל תשובות מפה ותודה רבה שיהיה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-