תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת truecrypt 7.1 שהיה מותקן על כל הדיסק הראשי והיחיד בזמנו. את הקוד היה צריך להכניס מיד אחרי הביוס. אתמול יצרתי מחיצה בדיסק והתקנתי עליו וינדוס 7 אולטימייט בדבל בוט (במקביל ל7 סטרטר שהיה לי), ומאז אין בעיה להיכנס למחיצה החדשה ולמערכת ההפעלה החדשה, אבל המחיצה הישנה והעיקרית עם מערכת ההפעלה הישנה לא נגישה, פשוט התוכנה לא נותנת את חלון הסיסמא בכלל וכשרוצים להיכנס לישן יש הודעה של וינדוס שאין קבצים בדיוק כמו שקורה אם לא מכניסים את הקוד. התקנתי truecrypt במערכת החדשה, אבל הוא מסרב להכיר בקוד או בקבצי השחזור שלו. כמובן הגישה למחיצה העיקרית אינה קיימת ווינדוס מציע לפרמט אותה כשמנסים לפתוח אותה. המחיצה החסומה מכילה חומר יקר ערך שלא יסולא, אז אם מישהו יכול לעזור אני מ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז ככה... אני מנסה לגבות קבצים (כ- 11G) בעזרת התוכנה שמגיעה עם ווינדוס ויש עם זה בעייה מעניינת ביותר - כשהיא מגיעה למחסום 4G היא מדווחת שאין יותר מקום במדיה ונסגרת. טייפ הגיבוי שלי יכול להכיל 80G, אבל נראה לי שהבעיה לא אצלו, כי גם כשהפניתי אותה למקום אחר במחשב (מחיצה עם 20G פנויים), היא נעצרה באותו המקום. האם ייתכן שיש מגבלה מסוימת שאני לא יודע עליה? (מדובר בווינדוס 2000 עברית.) אנא עיזרו לי, תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי לכולם בשבוע האחרון אני רציתי להתחיל לעשות סטרימינג לערוץ היוטיוב שלי וגיליתי שאני צריך תוכנה מיוחדת המבצעת את זה, אני מצאתי את תוכנת OBS ששמעתי שהיא קלה ונוחה, לאחר שהתקנתי אותה, מופיעה לי ההודעה הזו: (ההודעה נמצאת בתמונה) מה עושים? אני צריך לטפל הזה כמה שיותר מהר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128 כנראה חשמל סטטי עכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותו הכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הבאה, יש לי מחיצה שמוקדשת לסרטים, נקרא לה F . כל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים מופיע לי חלון שהתהליך explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר. ויש את ה"שלח- אל תשלח" ונסגרת התיקיה. אני עובד עם BSPLAYER ווינדוס XP SP2. מה יכולה להיות הבעיה? אני זוכר שקראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא מוצא את זה. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce4mx nvidia מסך lcd של סוני. מלפני כמה ימים התחילה להיות לי בעיה..אחרי כל כמה זמן שאני משתמש במחשב פתאום התמונה במסך נהיית כהה (שחור שחור לא רואים כלום כמעט) וכדי להחזיר את התמונה אני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו..וזה כל פעם חוזר אחרי כמה זמן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. כאני מדליק את המחשב כמעט תמיד לא רואים כלום על המסך (המסך שחור), בדרך כלל אחרי כמה ריסטים או ניתוק וחיבור של הכבל של המסך למחשב זה מסתתדר. משהו יודע מה הבעיה? בעיה בכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עשה בעיות של BSOD אז עשיתי סיסטם ריסטור ומאז יש בעיה עם העדכון של התצוגה. אחרי שאני לוחץ על תפריט מסוים עם לחצן ימני בעכבר הבחירה נשארת על המסך ולא נעלמת ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך וקיבלתי תשובה שהדרייבר עדכני מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-