תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה רצינית כאשר כמה דקות לאחר הפעלת האי מיול הוא נתקע ותוקע אחריו את כל המחשב. ניסיתי כמה גירסאות כולל הבסיסית ביותר, פירמטתי גם את המחשב, אך לשווא. האי מיול עדיין לא עובד, ועדיין נתקע לאחר כמה דקות של פעולה. מחקתי גם את כל תיקיית ה-TEMP כיוון שחשבתי שאולי זה מה שגורם לתקיעת התוכנה, אך מסתבר שגם כאן הבעיה לא נפתרה. ניסיתי להריץ את האי מיול מבלי ששום תוכנה רצה במקביל וגם כאן האי מיול נתקע ותקע אחריו את כל המחשב, רק ריסט פותר את הבעיה במקרה הזה. הייתי רוצה מאוד למצוא פיתרון לבעיה זאת, כיוון שאיני מעוניין לוותר על תוכנת האי מיול. תודה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה מאז שבת שהיתה סופת ברקים ורעמים אין לי תצוגה למחשב. המחשב מחובר כדרך קבע למסך הטלוויזיה (אין מסך מחשב ייעודי). היה בום קטנטן ומאז אין תצוגה. יש לי במסך שלושה חיבורי HDMI, המחשב מחובר דרך הכרטיס מסך ישירות ליציאה 1. ניסיתי להעביר ל - 2 ו - 3 ללא הצלחה. ממיר יס מחובר ליציאה 2 - עובד כרגיל, עובד גם ביציאה 3 ואילו ביציאה 1 (שהיתה שייכת למחשב) - לא. החלפתי בין הכבלים ולא עזר. התחברתי למחשב דרך אפליקציית TEAM VIEWER והמחשב כן עובד ולפי מנהל ההתקנים יש כרטיס מסך והכל נראה תקין. אולם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך בזיהוי מסך הוא מזהה רק חיבור VGA (שלא בשימוש) - חיבור אנלוגי. מה קורה פה? האם הלך הכרטיס מסך? …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה של מסך שחור במשחקים. לא ביצעתי שום אוברקלוק ועכשיו חורף אז לא נראה לי שזה קשור לטמפ' יש לי מעבד PRESCOTT 2.8 ו6800 LE
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא עושה ציפצופים כמו של פצצה שסופרת לאחור ונכבה. לפעמים זה קורה שניות ספורות, לפעמים אחרי עשרים שניות, לפעמים באמצע עבודה. האם זה לוח אם? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי את הGL502VS של אסוס לפני יומיים ואני חווה ירידה בטעינה של הסוללה בצורה משמעותית בכל פעם שאני משחק BATTLEFILED 4 (בזמן שהמחשב מחובר למטען). היום היתה ירידה מ98% עד ל84% טעינה בכ40 דקות (מצורף לוג שמתעד את הירידה). קראתי על הבעיה ברשת וראיתי שאין פתרון חד משמעי בשבילה (כנראה המטען לא מספיק חזק כדי לעמוד בדרישות של כרטיס המסך האימתני). רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואולי מצא פתרון או שכדאי לי לנסות להחזיר את המחשב ולהזדכות עליו? תודה רבה, נועם
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי: Nvidia gtx 1050 ti 4gb מעבד: Intal Platinum 2X החלפתי את הכרטיס מסך למה שרשום למעלה, ואין שינוי כשאני משחק פורטנייט ב FPS היה לי GT 730 וזה רץ אותו הדבר. אמרו שיש לי צוואר בקבוק, יש דרך שהפורטנייט ירוץ על הכרטיס מסך ולא על המעבד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב קצת איטי ואני רק התקנתי עליו את הוינדוס לפני יום יומיים כשקניתי את ה R דיסק זה מחשב עבודה סביר ואני לא מבין למה ה R דיסק עובד כמעת כול הזמן על 100% בערך אפילו כשאני רק מדליק אותו סמתי לב כשאני כן עובד איתו (מעמיס עליו) ה R דיסק יורד לסביביות ה 20% אבל כשאני לא עובד איתו זה שוב קופץ ל 100% כאילו הוא מוריד לי דברים כשאני לא משתמש בו (או טיפה מעמיס עליו) ולכן הוא בעומס אין על המחשב כלום חוץ מאופיס ועוד שלושה תוכנות ללימודים אי חייב עזרה!!! ואני לא כול כך מבין במחשבים אני ישמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי לוח אם חדש K8N NEO PLATINUM ואני רוצה לחבר אותו למארז שלי ולא קיבלתי איתו WASHERS החתיכות בד הקטנות האלה ששמים עליהן את הברגים ובנוסף גם לא קיבלתי ברגים איזה ברגים צריך לחבר???? קיבלתי רק עם המארז ברגים והרבה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-