תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי גרסה חדשה של WIN 8 PRO 64 BIT, לאחר ההתקנה, התקנתי סקייפ ותוכנות נוספות שלשיחות באינטרנט ולאחר שימוש בהן כל חברי אמרו לי שהסאונד שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד(מהמיקרופון) ואני חייב ממש להדביק את המיקרופון לפה שלי על מנת שישמעו אותי. המיקרופון הזה נבדק על מחשבים אחרים ובהם הוא עובד היטב, לפני התקנת הוינדוס 8 היה על המחשב הזה XP וכאשר השתמשתי בXP הסאונד שיצא מהמיקרופון היה טוב. השאלה שלי היא מה לדעתכם הגורם לתקלה זו וכיצד אני יכול לפתור אותה. תודה מראש, עופר.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת truecrypt 7.1 שהיה מותקן על כל הדיסק הראשי והיחיד בזמנו. את הקוד היה צריך להכניס מיד אחרי הביוס. אתמול יצרתי מחיצה בדיסק והתקנתי עליו וינדוס 7 אולטימייט בדבל בוט (במקביל ל7 סטרטר שהיה לי), ומאז אין בעיה להיכנס למחיצה החדשה ולמערכת ההפעלה החדשה, אבל המחיצה הישנה והעיקרית עם מערכת ההפעלה הישנה לא נגישה, פשוט התוכנה לא נותנת את חלון הסיסמא בכלל וכשרוצים להיכנס לישן יש הודעה של וינדוס שאין קבצים בדיוק כמו שקורה אם לא מכניסים את הקוד. התקנתי truecrypt במערכת החדשה, אבל הוא מסרב להכיר בקוד או בקבצי השחזור שלו. כמובן הגישה למחיצה העיקרית אינה קיימת ווינדוס מציע לפרמט אותה כשמנסים לפתוח אותה. המחיצה החסומה מכילה חומר יקר ערך שלא יסולא, אז אם מישהו יכול לעזור אני מ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Win7 x86 Home Premium בן כמה שנים, חומרה בסיסית ללא אף כרטיס, שימוש מינימלי בלבד. התחיל לקפוא אחרי כמה דקות של שימוש. לאא נעשה כל שינוי בחומרה בשבועות האחרונים, לא הותקנה אף תוכנה חדשה, לא הותקנו עדכוני Windows לפחות חודש ולא הוחלפו דרייברים. אין שום הודעות שגיאה ב- Event viewer, אין רעשים חשודים מהדיסק או מהמאווררים. לא נראה שזה חום -- המחשב עבר ניקוי יסודי לפני כחודש והוא קופא גם כשבחדר מופעל מזגן שמוריד את הטמפ' לרמה שבה פינגווינים היו מתלוננים על הקור. אין לי יותר מידי רעיונות. חוץ מלהחליף את הזיכרון ולנסות הפעיל את המחשב עם דיסק קשיח אחר. יש לכם משהו להציע?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול באמצע סרט, ללא כל אזהרה קרס המחשב בסלון. ללא הודעות או מסך כחול. מאותה קריסה: -ווינוס לא עולה -"ריפייר" נתקע באמצע. -חזרה לנק' אחרונה טובה - נתקע. -לא מצליח להתקין ווינדוס מחדש- יש פריז בשלב העליה של דיסק ההתקנה - כשהלוגו מופיע על המסך.... -מחשש להרדיסק דפוק ניסיתי להקין גם על דיסק חדש (מהאריזה) - לא עבד. -הרצתי PC CHECK ולוח האם יצא לכעורה תקין אך מצ"ב תמונה של בדיקת בקרים. -מבחן מאמץ עם התוכנה עבר בשלם. -המעבר עבר מבחן בשלום גם כן.... -כמו כן הPC CHECK לא מצליח להשלים בדיקת זכרונות ונתקע במאצע. לפני שאני זורק את לוח האם בפח....... רעיונות????
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.
-
שלום לכולם, יש לי מחשב טושיבה סאטלייט. מערכת הפעלה הלכה ונאלצתי לפרמט את המחשב (ללא דאגות כי החומר מגובה). מאחר ואין לי את הדיסק של ההפעלה, יש לי מערכת הפעלה נוספת, ברישיון של המחשב הנייח (אבל זה של מקום עבודה עם הרבה רישונות). מה שקורה כרגע זה שאני מכניס את הCD והוא פשוט לא מצליח לעלות (ניסיתי על המחשב הנייח וזה רץ יופי). לפני שפירמטתי ניסיתי להתקין ולא הצלחתי הוא כתב: subsystem needed to support the image type is not present פתרונות מישהו? תודה למצילים!!
-
- 38 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה התוכנה בכל איחוי לחסל בערך 4 ג'יגה בכל איחוי, אני עושה איחוי בערך פעם בשבועיים, וכעת יש לי 50 מגה בלבד בדיסק C. האיחוי של וינדוס לא עוזר לנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הגיע לי היום המחשב שקניתי בעזרת המלצות פורום "מפרטי מחשב" והוא נראה מצויין! התקנתי עליו ווינדווס 8 64...ואת כל העידכונים אבל משום מה הוא לא זיהה את הכרטיס מסך לבד. אז ניסתי להתקין את הכרטיס גם דרך דיסק ההתקנה וגם דרך הורדה של הדרייבר מהאתר של nvidia מדובר בכרטיס מסך geforce gtx770 לאחר ההתקנה המחשב החל להיתקע ולעשות מלא סימנים כאלה בכל מני צבעים על המסך...סוג של "מטריקס" כזה... ואז המחשב פשוט נכבה ונדלק שוב ועדיין אותם סימנים היו. ניסתי להסיר את הכרטיס מסך וזה הפסיק ואחרי שהתקנתי שוב מדיסק ההתקנה הבעיה שוב חזרה. מה זה יכול להיות?! זה מחשב חדש! שעלה לי הרבה כסף! הכרטיס מסך לבד עלה 2000 שקל...מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד LENOVO U350, במהלך עדכון ביוס, המחשב נותק מהחשמל. כרגע המחשב נדלק ואין תצוגה. כנראה שנמחק הביוס. יש דרך לעדכן חזרה את הביוס או שהמחשב הלך?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקות בבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבד אגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אות…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחיסית חדש, מעבד i7, לוח אם של ASUS X58 וכרטיס מסך NVIDIA GTX650 מערכת הפעלה Windows 8 x64. אתמול פתאום באמצע עבודה רגילה (גלישה) פתאום המסך נהיה חשוך כאילו הוא נכבה לאחר שומר מסך וכלום לא הגיב. כיביתי והדלקתי והמחשב עשה פוסט ולאחר מכן אחרי המסך שבו רואים את הלוגו הכחול של חלונות איך שהוא נעלם ואמור להיראות השולחן עבודה כלום לא קרה כלומר שוב הכול חשוך ואחרי כמה שניות שכלום לא הופיע במסך נהיה רשום no signal ושוב המנורת מסך מהבהבת כמו בשומר מסך למרות שהמחשב דולקת לא בסליפ ולא כלום. כלום לא עזר לי כולל איפוס ביוס, הדבר היחידי שעזר בסופו של דבר זה שניתקתי את הספק לכמה דקות. היום הדבר חזר שוב כבר פעמיים אלא שעכשיו פשוט המחשב אחרי שנכנס לשומר מסך והמסך נכבה לא קורה כ…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי עבד מצוין, אתמול, לאחר שבוע שבו לא השתמשתי בו (היה מכובה) כשהדלקתי אותו, קפצו לי עדכונים של כרטיס המסך (ATI radeon HD 5700 series) עדכנתי, ומאז המחשב פשוט איטי ממש. כל פעולה הכי פשוטה בווינדוס ובפיירפוקס לוקחת כמה דקות, הסמן של העכבר זז ממש בפיגור, בנוסף, מיד לאחר ריסטרט, ללא הפעלה של שום תוכנה , הRAM נמצא ב40% שימוש בטאסק מנג'ר. ועוד בנוסף, קופצות לי הודעות השגיאה שלמטה אני לא כל כך מבינה במחשבים, אז פשוט צירפתי צילום מסך של AMD catalyst hardware: וגם AMD catalyst software וצירפתי את system information ומפרט המחשב שלי: Core i3 540, 3.06GHz, S1156, 4MB, 'vom ‘Tnx/n.1 GPU Core, Tray Generic CPU COOIer FOI' 'NTP “Dm D"TTI]NTJ.2 51156 DDR III 1333…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-