עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ofir123,

שלום קניתי מחשב חדש היום ויש לי בעיות בהתקנת הBISO הצלחתי להתקין וונדוס אבל כשעולה לי המחשב אני נתקל בהודעה Dedecting ואחרי כמה שניות MButral133 BISO is not installed because there are no drives attached מה לעשות בשביל להתקין את הBIOS (לפתור את הבעייה)? אגב אחרי ההודעה הזאתי התקני הUSB של הלוח אם מפסיקים לתפקד (אני יודע את זה כי העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. *** עדכון *** עשיתי חקירה קטנה ולקחתי זכרון 256 מהמחשב של אחותי. חיברתי אותו בנוסף ל-2 זכרונות של ה-512 שמחוברים כבר (יש לי 3 סלוטים לזכרונות בלוח אם). הקיצר שוב בוינדוס ובביוס זה מראה 512 מגה זכרון.. אבל ב-CPUZ הוא מזהה את שלושת הכרטיסים. עכשיו שיניתי את המיקום של הכרטיסים ושמתי את הכרטיס של ה-256 בסלוט השלישי (זה שרחוק מהמעבד), והתפלאתי לראות שעכשיו הביוס מראה שיש לי רק 256 זכרון.. וב-CPUZ שוב זה מזהה את שלושת הכרטיסים. מסקנה: המחשב פשוט משתמש בזכרון שנמצא בסלוט השלישי שבלוח אם אבל מזהה את שאר הסלוטים. כלומר מה שאני ישים בסלוט השלישי זה הזכרון שיהיה לי... עכשיו השאלה שלי היא למה זה ככה והאם קיים פתרון או השערה לגבי הבעיה הזאת??? ד"א הנה תמונה מה-Manual של הלוח אם…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by moshel7,

color=red] רכשתי כרטיס מסך sparkle geforce 7300gt 256mb ויחד איתו קיבךתי כבל חשמל שמיתחהר מהספק כוח לכרטיס מתי שהכבל מחובר ואני משחק במישחקים המישחקים ניתקעים והמחשב מבצע restart ניגשתי למעבדה ששם רכשתי את הכרטיס והם המליצו לנתק את הכבל ומאז הכל רגיל האים הכבל חיוני לכרטיס כי כשאני מדליק את המחשב מופיעה הערה שאומרת שיש לחבר את הכבל לכרטיס וכי מערכת ההגנה של הכרטיס נימצאת במצב בטוח והורידה את ביצועיה וטמפרטורת הכרטיס במצב רגיל 62C ולאחר מישחק 71C האים זה נורמלי תעזרו לי בבקשה אני כבר מישתגע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rafiba52,

שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naor1121,

שלום לכולם! יש לי בעיה והיא שאני לא מצליח לפתוח את כונן הדיסקים כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הוא לא יוצא נכנסתי ל: "המחשב שלי" וראיתי שאין שם את הכונן D נראה לי אם מישהו יודע איך מחזירים אותו שיגיד לי בבקשה (הכונן שלי הוא של LG) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Kobi Defen,

שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.

9. Started by LordEnlil,

דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה

10. Started by vlad2k,

שלום חברים. יש לי את המשחק בנ'ל ,אבל יש בעיה מעצבנת, אני נכנס למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא נתקע לכמה שניות וממשיך,ושב נתקע וממשיך,עכשין תוך כדי שהוא נתקע המשחק קופץ לשולחן עבודה לכמה שניות וחוזר כאילו לא קרה כלום. תוך כדי הקטעים האלו הוינדוס רושם לי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד.(זה קורה כול פעם שהמשחק נתקע). יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה. ושאר המשחקים פועלים חלק וללא בעיות. אני משחר במשחק הנ'ל בהגדרות הכי גבוהות וברזולוצייה 1440X900 המפרט שלי :dual core cpu e6300 2.80ghz 4gb ram motherbord g31 nvidia 220 gt windows 7 ultimate 64 bit יש לציין שהדרייבר המותקן הוא הדרייבר החדש של נבידיה (257 בטא)לפניו היה את 197 הרשמי. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Delux,

אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shaithebest,

יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום תודה לעוזרים =]</blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by elibugi12,

היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by skyline,

כאשר אני מדליק את המחשב נייד, כאשר המחשב עולה מופיע לי מסך השגיאה הבא : עכשיו זה לא מפריע לתפקוד ואני פשוט כל פעם יוצא מזה, בעיקר מסקרנות - למישהו יש מושג מה זה? תודה מראש למי שלא רואה, הנה קישור לתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=omotid0cz1yt.png

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …

25. התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.