תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד') תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב חדש, עם ווינדוס 8.1. זה מחשב נייד עם דיסק של סיגייט ST1000LM024, העניין הוא שכשעולה המחשב הכל תקוע לבערך 5 דקות. מנהל המשימות מחווה על פעילות מעבד בערך בסביבות 10 אחוז, וזיכרון ב30 אחוז. אבל הדיסק ב100 אחוז למשך 5 דקות בערך. הדבר חוזר על עצמו כל פעם שאני פותח תוכנה חדשה. בניתוח לפי שימוש הכל נראה בגדר הסביר. והמשאב שגוזל הכי הרבה משתמש בערך ב2 מגה לשנייה. זה מאט לי משמעותית את המחשב. בבדיקת צקדיסק הכל תקין. יצרן המחשב מעוניין שאני אפרמט את המחשב לפני שהוא יחליף, אני מעדיף להימנע מפירמוט. השאלה היא אם הבעיה מוכרת ופתירה, ואולי בכלל זה לא תקול אלא זה אמור להיות המהירות שלו, כאמור מהירות קריאה של בין 2.5 ל3 מסומן אצלו כ100 אחוז. (ואולי זה סתם פשע של…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז את הבעיה אני אישית ממש לא יודע, כבר כמה חודשים שאני יושב וחושב מהעין באה הבעיה, אני אנסה לספר את הסיפור מההתחלה ועד סופו ומקווה שמישהו פה יצליח לעזור לי. לפני כמה חודשים, ביותר לאחר סוף החופש התקנתי לינוקס, אני די מבין בלינוקס אין לי בעיה או משהו הכל היה טוב ויפה, התחלתי להרגיש שיש בעיה משו מתפתח אבל לא ידעתי מהי, הרגשות איטיות כמובן יכולות לנבוע מהרבה מקומות. החלטתי לפרמט את המערכת ולהתקין בחזרה את הווינדוס, ההתקנה עברה די בסדר רק שעכשיו התחילו הבעיות, בהתחלה המחשב לא היה נדלק והיתי עשרות דקות מנסה להפעיל אותו בזמן שבתחילת ההדלקה המסך נותן "No single" ומכבה עצמו (האור הכתום הזה). אך המחשב עולה ושומעים את הווינדוס והכל עולה אפילו האיסיקיו נדלק. עד שהפעלתי הרבה פעמי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין. היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר? אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Primary Master - Hardisk 80 Gb Primary Slave - Hardisk 30 Gb Secondary Master - Dvd-Rom Secondary Slave - Cd-Rw האם זה סדר נכון? אם לא אשמח אם מישהוא יתקן אותי! הסדר הזה פעל אצלי בלי בעיות מאז ששמתי אותם כך! אבל יכול להיות שזה לא נכון והם פועלים אצלי לאט יותר בלי שאני יודע זאת! יש לי Win Xp Pro
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, פונה לעזרתכם כי כבר עזרתם לא במספר מקרים. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך msi 580 rx , בן פחות משנה(נקנה יד 2). המחשב עבד בסדר גמור עד היום שפתאום הוא לא עושה boot. כשאני מפעיל את המחשב, אין שום צליל, המסך שחור והוא לא מתחיל בכלל לעשות boot(לא מגיע לbios). כאשר הוצאתי את הכרטיס מסך המחשב עולה בסדר. השאלה היא האם יש אפשרות לוודא שזה באמת הכרטיס מסך בלי לנסות אותו במחשב אחר כי אין לי מחשב אחר? אם זה הרטיס מסך, איך אפשר לוודא שהוא מת סופית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי 4 ג'יגה ראם של קורסייר CORSAIR DDRII 800MHz קניתי 4 סלוטים של ג'יגה כל אחד...עכשיו שהתקנתי אותם ופירמטטי ת'מחשב זה רושם לי שיש 3.5GB RAM ומתחת לזה רשום Physical Address Extension השאלה שלי היא אם ככה זה אמור להיות או שזה אמור להראות שיש 4 ג'יגה....ובקיצור מה אני צריך לעשות תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הספק: ThermalTake Pure Power 410W וחבר שלי אמר שהמתחים שלי לא טובים הנה הם: Power Supply 5769 RPM Voltage Values CPU Core 1.54 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.36 V +5 V 4.25 V +12 V 12.29 V +5 V Standby 4.17 V האם הם באמת לא טובים? מה לעשות? זה ספק חדש שרק היום קניתי
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה עליך לאתחל את הדיסק בכונן בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו,אז ככה אני גולש או נכנס לתוכנה והמחשב בלי להודיע פשוט עושה ריסט. זה יכול לקרות אחרי שעה אחרי 5 שעות באמצע משחק , מתי שאני לא נוגע במחשב אפילו זה מרסט לי. זאותאומרת שהמחשב מרסט מתי שבא לו,בלי להודיע ובלי כלום,אחרי שזה מרסט לי רשום לי במסך "POWER SAVING ENABLE THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS" זהו זה מה שזה רושם לי,ואז לפעמים המחשב עולה מחדש לווינדוס וחוזר לפעול. ולפעמים המחשב פועל אבל המסך לא כאילו המסך לא מחובר למחשב,ואז אני צריך לנתק ולחבר מחדש את המסך כדי שהוא יעבוד. עכשיו מה שניסיתי זה,ניתקתי את כל הכבלים מהמחשב וניסיתי לנקות אותו - לא עזר עדיין מרסט מתי שבא לו.. אז אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות. כיווצתי את כל הקבצים שבתיקיה לקובץ rar …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי עם סיסמה אך בלי סיסמה אני כן מצליח ,יש לציין שמכל מחשב אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי עם אותו הכרטיס רשת,אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-