תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב של דל לפני בערך חודש והוא עושה המון המון בעיות: הוא מתחמם לאחר 5 דקות (השימוש שלי למחשב זה רק צפייה בסרטונים/סדרות, אני לומדת באינטרנט ודברים כאלה וזה בכל זאת מתחמם ועושה רעשים נוראים) עכשיו דל לא מוכנה לעזור לי ובנוסף לזה הבחור שקניתי ממנו (חבר טוב של אמא שלי) גם לא מוכן לעזור לי יש לי Dell inspiron 15 5579 למשהו עוד היה את הבעיות האלה? מה לעשות? בא לי כבר להחזיר את המחשב הזה מרוב שזה משגע אותי בבקשה שמשהו יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו,אז ככה אני גולש או נכנס לתוכנה והמחשב בלי להודיע פשוט עושה ריסט. זה יכול לקרות אחרי שעה אחרי 5 שעות באמצע משחק , מתי שאני לא נוגע במחשב אפילו זה מרסט לי. זאותאומרת שהמחשב מרסט מתי שבא לו,בלי להודיע ובלי כלום,אחרי שזה מרסט לי רשום לי במסך "POWER SAVING ENABLE THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS" זהו זה מה שזה רושם לי,ואז לפעמים המחשב עולה מחדש לווינדוס וחוזר לפעול. ולפעמים המחשב פועל אבל המסך לא כאילו המסך לא מחובר למחשב,ואז אני צריך לנתק ולחבר מחדש את המסך כדי שהוא יעבוד. עכשיו מה שניסיתי זה,ניתקתי את כל הכבלים מהמחשב וניסיתי לנקות אותו - לא עזר עדיין מרסט מתי שבא לו.. אז אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות. כיווצתי את כל הקבצים שבתיקיה לקובץ rar …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום כרטיס המסך שלי גרם לכמה ריסטים ובאיזשהו שלב Windows הפסיק לזהות אותו. אני עדיין יכול לגלוש, לראות סרטים, אבל לא לשחק באף משחק ולא יכול לבחור רזולוציה שמתאימה למסך שלי (16:9). ב-Device Manager יש את השגיאה הבאה: וב-dxdiag הפרטים של כרטיס המסך בכלל לא מופיעים: בנוסף, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, במסך ה-boot הראשון (עם הלוגו) יש נקודות/ריבועים לבנים על כל המסך, שמופיעים אך ורק בשלב הזה. רציתי לדעת אם יש איזשהן בדיקות שאני יכול לעשות כדי להבין מה לעזאזל קרה, האם זה בטוח בעיית חומרה בלתי-הפיכה וצריך לקנות כרטיס מסך חדש, או שאולי זה בכל זאת יכול להיות משהו שקשור אך ורק לדרייברים. פרטים נוספים: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz (3.2 Ghz) NVIDIA GeForce 8…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כונן 1TB של WD שהיה מותקן במארז חיצוני ESATA ועבד תקין. התקנתי את הכונן במחשב שולחני ככונן נוסף. ב-BIOS וגם ב-Windows 7 הוא מזוהה עם קיבולת של 33MB עם המלצה לפרמט. תוכנת Lifeguard של WD מזהה אותו גם כן ככונן של 33MB (התוכנה מדווחת שהכונן תקין). התקנת הכונן מחדש במארז החיצוני לא פותרת את הבעיה. האם מישהו מכיר בעיה זו וכיצד ניתן לתקנה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. ברשותי דיסק קשיח של סיגייט ברקודה ST2000DM001 9YN164 בנפח 2T, במקרה גיליתי שיצאה לו קושחה חדשה, הורדתי והתקנתי בהצלחה, ממתי יש קושחה לדיסקים קשיחים? חשבתי לתומי שרק לביוס יש, אילו עוד רכיבים יש קושחה? 2. רציתי להריץ בדיקת תקינות ו S.M.A.R.T על הדיסק הקשיח הנ"ל, הורדתי את התוכנה SeaTools for Windows מהאתר של סיגיינט, כתוב שהיא תומכת ב Win 8, אבל בזמן ההתקנה קפצה אזהרת תאימות, סיימתי את ההתקנה, הפעלתי את התוכנה, הכל עובד למעט שהדיסק הקשיח לא מזוהה :-) מישהו יודע מה ניתן לעשות והאם יש תוכנה חלופית? מצאתי גם את הדיון הזה מלפני מספר חודשים: http://forums.seagate.com/t5/SeaTools/SeaTools-on-Windows-8/m-p/193376 (הרצתי כ ADMIN וגם ניסיתי מצב תאימות לאחור - לא עזר) 3. כיצד נית…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למחשב ישן (P4) של הורי חברתי יש גמגומים, הוא עולה ונתקע עם נורה אדומה של HD דולקת. החלפנו זכרונות ל- 2GB חדשים, יש לי חשד שזה ה-HD או הכבל שלו, תנו לי עוד סיבות לתקלה דומה. הארות/הערות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
חיברתי את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתית. ואני שולט במחשב באמצעות האיי פד. הבעיה שלי היא שיש לי שלט אחר ששולט על האזורים שבהם המוזיקה פועלת ( חדר/סלון/גינה) אני מעוניין לחבר משהו למחשב סגנון מכשיר usb שיאפשר לי לשדר את פקודות השלט הנ"ל דרך המחשב. אני צריך התקן שמשדר IR. אני גם צריך דרך ללמד אותו את התדר של השלט? היו לי כמה רעיונות אבל בשורה התחתונה נכשלתי. האם מישהו יודע היכן קונים התקן כזה או שיש לו רעיון חלופי אחר. תודה מראש, jon200y@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-