תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם כרטיס קול לא יודע למה אבל פתעום נעלם הקול ??? :'( חשבתי שאולי הרמקולים לא עובדים אבל הרמקולים בסדר, חיברתי אותם לסידי פלייר שלי והכל עובד PERFECT. יש לי גם כרטיס טלוויזיה ,התחברתי דרך המחשב לכבלים לפתע יש לי קול ,אבל לשמוע מוזיקה מCDROM שלי אני לא יכול ובהפלת WINDOWS אני לא שומע צליל כניסה למערכת!!! תעזרו לי בבקשה למצוא פתרון לבעיה שלי !!! ??? אני מקווה מאוד שלא הלך לי כ. קול?!! :-[ לא יודע כבר מה לעשות???? תודה רבה מראש , Intelee.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונה אחת תגיד לכם הכל... אני ניסיתי בנרו וגם באשמפו Uploaded with ImageShack.us זה נראה כאילו שהוא לא מזהה שיש לי צורב בדקתי בביוס הוא מזוהה במחשב שלי גם נכנסתי למנהל ההתקנים מזוהה הסרתי והתקנתי מחדש גם לא עזר. תודה רבה לעוזרים....!!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב - AMD 3400+ עבד בצורה תקינה עד שניתקתי אותו מהחשמל העברתי אותו לחדר אחר בבית ומאז הוא נידלק ואין תמונה ... עשיתי בדיקות שכללו: 1. החלפתי זיכרונות 2. החלפת כרטיס מסך 3. החלפת מסך אחרי כל הבדיקות הבנתי שהבעיה היא לא בחלקים האלו והבנתי שזה לוח אם ... החלפתי גם לוח אם ועדיין יש לי את אותה הבעיה ... מוזר מאוד אני לא מצליח לעלות על התקלה ... אם יש למישהו רעיון ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד ... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נייד לנובו B570E Lenovo מה אופציות השידרוג שיש לי יש למישהו קישור למקלדת בעברית באלו אקספרס או איבי תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב שנה + , לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - כשאני נכנס לארמה 3 , לסרבר המחשב מדליק את עצמו מחדש , עושה ריסטארט, בלי הודעה מוקדמת . מה יכולות להיות הסיבות לדבר? בעיה של חום? חומרה? תוכנה? I5 4690k GTX 770 2 gb 8 gb ram תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
color=red] רכשתי כרטיס מסך sparkle geforce 7300gt 256mb ויחד איתו קיבךתי כבל חשמל שמיתחהר מהספק כוח לכרטיס מתי שהכבל מחובר ואני משחק במישחקים המישחקים ניתקעים והמחשב מבצע restart ניגשתי למעבדה ששם רכשתי את הכרטיס והם המליצו לנתק את הכבל ומאז הכל רגיל האים הכבל חיוני לכרטיס כי כשאני מדליק את המחשב מופיעה הערה שאומרת שיש לחבר את הכבל לכרטיס וכי מערכת ההגנה של הכרטיס נימצאת במצב בטוח והורידה את ביצועיה וטמפרטורת הכרטיס במצב רגיל 62C ולאחר מישחק 71C האים זה נורמלי תעזרו לי בבקשה אני כבר מישתגע
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.יש לי בעיה הם המחשב נייד הוא מתחמם ונכבה אחרי טיפת מאמץ.רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך ומה אפשר לעשות?מצרף צילום טמפרטורה[ATTACH=CONFIG]6039[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-