תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?
-
שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.
-
יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי שמתי לב שיש למחשב שלי רסטרטים פתאומים באמצע הלילה , היום לדוגמא בשעה 3 לפנות בוקר שמעתי את המחשב עושה ריסטרט ונכנס לשולחן עבודה רגיל ללא כל הודעת שגיעה , זה קורה נדיר מאוד אבל גם קרה לי באמצע היום , מה לדעתכם הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזית Full HD של LG. חיברתי אותה בDVI למחשב HTPC שמכיל Sapphire Radeon 3870. איכות הצפייה והטקסט פשוט רעה. ניסיתי לחבר את אותו המחשב עם אותו הכבל אל מסך המחשב של Dell גם הוא Full HD. איכות מעולה. ניסיתי לחברת את אותה הטלוויזיה עם אותו הכבל למחשב משחקים שמכיל Gigabyte GeForce 660 ti OC. איכות מעולה. מספר חברים שלי חווים בעיה דומה בחיבור לטלוויזיה. אחד עם כרטיס Low End של Geforce, אחר עם כרטיס On Board. אבל שניהם טוענים שבמסך מחשב Full HD הכל בסדר. האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, רן.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב. מדי פעם המסך נכבה (אני מניח שהוא פשוט מאבד את ה-feed מהמחשב) ואחרי כמה שניות גם הסאונד מפסיק. המחשב עצמו עדיין עובד אבל אני חייב לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה. לפעמים גם הריסט לא עובד (כלומר המחשב לא עולה בכלל). בדקתי טמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך ושניהם בטמפרטורות נורמליות. הבעיה קורית גם באמצע משחקים וגם סתם שאני גולש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? עוד מספר דברים שיש לציין: * אחרי שהמסך כבה ניסיתי לחבר אליו את הלפטופ ואז הוא עבד, כלומר שהבעיה כנראה לא במסך עצמו. * אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי לקבל תמונה במסך, ניסיתי לשים מתאם לכבל DVI ולחבר אותו ל-Display port והצלחתי לגרום למחשב לעלות. אבל אחרי מספר דקות שוב קרתה התקלה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה אני מקבל BSOD שניה לאחר שאני מכניס כבל HDMI לטלוויזיה. מה יכול להיות גורם לבעיה? פרטים: 1. בבדיקת הLOG של התקלה יש לי קובץ kernel מודגש במקום הראשון. אם יש צורך להעלות את קובץ הלוג, אעלה אותו היום בערב כשאחזור מעבודה. 2. מדובר על טלוויזיה Samsung UA40EH5000 LED 40 אינץ. שמתי לב עוד מהיום הראשון שכשאני מחבר את כבל הHDMI, כל הלוח עם כניסות החיבורים נכנס מעט בפנים. השאלה שלי, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? האם יש סיבה להזמין טכנאי של הטלוויזיה? להחליף כבל HDMI? המקרה חזר על עצמו מספר פעמים ואני לא רוצה שהמחשב ייפגע מזה (מדובר במחשב חדש גם כן). אני מחבר את חיבור הHDMI לכרטיס מסך gtx660ti תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-