תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שאני באה להתקין את הדימון טוללז החדש.. המחשב פשוט קורס.. למה זה? (יש לי מחשב חדש וטוב..) התקנתי SP2 אולי זו הבעיה? בבקשה עזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
AMD 64 bit 3000+ S-930 לוח אם giga-byte K8NF-9 (NF4,S939,PCI-E קניתי לוח ומעבד חדשים לפני שבוע הבעיה היא שמשום מה בלי אובר קלוק ובלי כלום המעבד מגיע לי ל100% ואז מייד יורד ל 10-7 אחוז בדקתי וירוסים טמפ ואפילו פירמטתי והורדתי דריברים עדכנים אבל כלום לא עוזר וכשאני אומר מגיע ל 100% אני מתכוון שזה קורה אפילו במעבר ביין דפי אינטרנט נעזוב את זה שברינדור הוא בכלל לא חושב לרדת מ100% יכול להיות שזה בגלל שהזכרונות שלי לא של אותה חברה או שפשוט המעבד או הלוח דפוקים
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כותרת יש לציין שהדיסק קשיח שלי הוא הSAMSUNG 500GB F3 אחרי שעידכנתי את הביוס הווינדוס שולח לי אותות אזהרה שהוא מצא בעיה בקשיח ויש לגבות את הקבצים שלי הורדתי את התוכנת בדיקה מהאתר של סמסונג סמסונג עשיתי את הבדיקה והכל היה על PASS אני ממשיך לקבל את האזהרות האלו מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש מסך חדש כל החיבורים מחוברים. מסך למחשב (לוידאו-ברגים מהודקים בדקתי) . מסך לחשמל. מחשב לחשמל. וכל השאר... מסך אומר שהוא עובד ומראה מסך RGB תקין אבלאומר שלא מקבלת אותות וידאו מהמחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אנשים, שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך GTX 1070 ומשום מה משחקים שאמורים לעבוד לי חלק רצים לי עם FPS נמוך כאילו אני שם על אולטרה והFPS יורד ועולה בצורה מוזרה כשיש מלא אפקטים וה מוזר כי ישלי חבר עם כרטיס מסך חלש יותר ועובד לו חלק בכל מקרההמפרט שלי זה:כרטיס מסך: gigabyte gtx 1070 extreme 8gb ddr5מעבד:i5 4670 3.40ghzלוח אם: intel technologyRam:8 gigaספק כוח:High power direct 12 bronze 2 850wאני בעיקרון משחק על רזולוציה 1080 ועובד לי חלק והכל אבל יש נפילות של fps נגיד אם רץ לי על 120 fps זה נופל במשחק ל25-50 ומשחק כזה לא יודע זה די לא הגיוני, אני מדבר על משחקים כמו battlefield 1, Arma 3, GTA 5 אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בלוח 3 סלוטים לזכרונות ובשלושתם יש זכרונות 2 של 256 עוד אחד של 128 אבל בכללי זה מראה לי שיש 288... 2 הזכרונות של ה256 עובדים ב100% וגם כשאני שם רק את השני ה256 בסלוטים זה מראה לי 190 ומשהו... פחות מ200 בקיצור... תעזרו לי בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי במחשב usb onboard 2 חיבורים, ויש לי גם כרטיס שיש בו 2 חיבורי usb + חיבור parlalel נראה לי שקוראים לו ככה זה לשלט הגה וכאלה דברים חיבור ישן. עכשיו כשאני מחבר את העכבר ל onboard usb הוא עובד וכאשר אני מחבר לכרטיס הוא לא עובד... הכרטיס מחובר טוב ללוח עם החוטים והכל זה בדקתי כבר.... אמרו לי שצריך להגדיר את הכרטיס ב BIOS... ולבטל את ה חיבור ONBOARD USB גם דרך הביוס הייתי מאוד מעוניין לדעת איך עושים את זה בתודה רב לירן,
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן DVD של חברת LG. הייתי מעוניינת בהדרכה איך לפרוץ אליו ולשנות את האיזור שלו לMULTI-ZONE. תוווודה, מדאם נקרופאגוס. :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני כיומיים יש לי לוח אם p4c800 deluxe. הבעיה שלי שהוא לא מזהה (או שהוא מזהה ואני צריך לשנות משהו בביוס הבעיה שאני לא ממוצא איפה) את ה.. אני לא יודע איך קוראים לזה AGP x8. הוא כותב לי שיש לי x0 (יש לי כ. מסך r9800xt) הנה איפה שראיתי שיש לי AGP x0: http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10&projectId=2092464 (אני מקווה שזה עובד) רשום AGP Rates (Current/Available) 0x / 4x, 8x וגם בדקתי בסנדרה סיסופט ולא רשום שם על כמה זה רשום רק על כמה הוא מסוגל ואיפה שאמור להיות רשום על כמה זה לא רשום כלום. עידכנתי את הביוס. וחיפשתי בספר משהו בקשר לזה. Plz Help :-[ :-\ :'(
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מיקרפון וחיברתי אותו למחשב אבל שאני מדבר בו לא שומעים שום דבר עם זה עוזר יש לי XP PRO
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום קראתי לאחרונה שיש בעיות עם המעבדים של אינטל הcore 2 והם גורמים לניטרול העכבר, המקלדת וגורמים למסכים כחולים( מה שלי אישית קורה מדי פעם). מייקרוסופט שיחררו עידכון "קריטי" לפי דבריהם אבל לאחר שהורדתי אותו וניסיתי להתקין הוא רושם לי שהעדכון לא מתאים לשפה שמותקנת אצלי במחשב(עברית) ולכן אי אפשר להתקין. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?. יש לי מערכת הפעלה xp 32 bit תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת level one ויש בו גם firewall והfirewall חוסם לי מלא מישחקים בלי הודעה אפילו מישהוא יודע איך אני מבטל את הfirewall באופן זמני מתי שאני משחק במשחקים האלה..
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-