תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב לנובו עפ תוכנת וינדוס 7 לא מקורית. המסך שחור ולא יכלתי להתקין רקע לשולחן עבודה. רק היום הבנתי איך לשנות את התוכנה דרך CDM דרך איזה סרטון יוטיוב, ואכן הכיתוב לא מקורי נעלם ואני יכולה לשים רקע לשולחן עבודה. עם זאת יש דברים בעייתיים שקישרתי לעובדה שהקובץ לא מקורי שלא השתנו ואשמח לעזרתכם על מנת לשנות אותם בעיה ראשונה היא: כשאני נכנסת ללוח הבקרה, יש אפשרויות שלא נפתחות לעולם. לדוגמא: אזור הרשת והשיתוף אני מקליקה עליו והמחשב עושה צפצוף ושום דבר לא עולה. גם ב windows update אותו דבר. האם יש דרך לשנות את החסימה הזו שכנראה מכוונת? בעיה חשובה מאד שאני רוצה לפתור, ואולי לא קשורה היא שאני מנסה להתקין בביל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש עם i5 10400 ולוח אם B560M DS3H של גיגהבייט. הורכב אתמול. בחלק מהפעמים שבוצעה הדלקה, מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות מה-SSD - תקוע על העיגול המסתובב עם הלוגו של הלוח אם או שרשום Preparing automatic repair. חיפשתי המון את התקלה בגוגל אבל מה שמוזר זה שכשזה קרה, בוצע גם ניסיון להעלות את המחשב מדונגל bootable עם התקנה של ווינדוס (אותו דונגל שממנו הותקן הווינדוס על הSSD) וגם זה לא עלה - היה תקוע על העיגול המסתובב. אחרי כמה כיבויים והדלקות וניתוקים מהחשמל זה בסוף מסתדר והמערכת עולה מה-SSD. זה גורם לי לחשוב שיש איזושהי בעיית חומרה. בכל מקרה בוצע שחזור לנקודת שחזור בווינדוס שנלקחה אוטומטית קצת אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השבוע קניתי מערכת חדשה... לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3 מעבד i5 2500 זכרון 4 גיגה וספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוס עכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר) על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכונן C שמכיל 50 גיגה נשארו לי כ-2 גיגה ומצאתי שיש לי בו תוכנה - WIN PE X86 X64 ועוד אחת בשם WIN PE X86 X64 WIMS 'שתיהן תופסות כ1.5 גיגה . האם אני יכול למחוק אותן? על המחשב מותקן ווינדוס 7 אולטימט, והוא גירסת שידרוג ׁׁ(שאנשי מערכת החינוך רוכשים במחיר מוזל). זאת גירסת שידרוג (המחייבת גירסה ישנה יותר של ווינדוס) שהתקנתי על מחשב חדש שקניתי לפני שנתיים. בזמן ההתקנה היו לי בעיות ונעזרתי בתמיכה של מיקרוסופט ורק אחרי יומיים המחשב עלה, ויתכן שהתוכנה הזו מהם, אבל אני לא בטוח, (אין לי בוט כפול). השאלה האם אפשר למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד ASUS VIVOBOOK S510U, I7, דור 8, 16GB RAM, 500GB SSD + 1TB. לאחרונה המחשב התחיל להתחמם באופן מוגזם, כמה חלוניות של כרום + שיחת זום וכבר מגיע ל100 מעלות (בודק בHWmonitor). קראתי את ההמלצות בפורום על החלפת משחה טרמית ועשיתי זאת, ניקיתי ומרחתי משחה חדשה (MX4), ניקיתי את המאוורר (היה מעט מאוד אבק), והחזרתי הכל למקום וכמובן ששמתי לב שגוף הקירור יושב כמו שצריך והברגים מחוזקים - בקיצור הקפדתי על כל ההמלצות בפורום. הרגשתי שיפור למשך שעתיים שהמאוורר פחות עבד בהם והמחשב היה שקט, הטמפרטורה לא קפצה למעלה. לאחר כמה שעות המחשב חזר לאותו מצב... מתחמם ומגיע לטמפ' של 95-100 מעלות, לפעמים בלי יישומים פעי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מספר בעיות יש לי: 1) ב-TSUNAMI VIRGO אין לי יציאה לחשמל למסך.... 2) התקנתי כבר את ההיטסינק על המעבד אבל לפתע גיליתי (אחרי שהרכבתי) שהתרמוסתת או איך שקוראים לזה זה שמודד חום, שכחתי להתקין אותו, איפה אני יכול לשים אותו???? 3) יש לי צורב DVD, דיסק קשיח וכמובן כונן דיסקטים והגיעו לי רק 2 כבלי IDE.... 4) הלוח אם קיבל כיפוף קטן בפינה השמאלית העליונה ואני מפחד שזה יזיק. 5) אבא שלי התקין את הברגים עם מברג ממגנט, זה לא יזיק???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה מוזרה. המחשב לא רוצה להדלק וכבר עשיתי הכל. הבאתי לחנות את המחשב ובא אליי הטכנאי ואמר שזה בגלל שחיברתי את המאוורר לכניסה אחרת ולא ל-CPU FAN. מכיוון שהכבל היה רחוק לא יכולתי לחבר לחיבור הזה. הוא טוען שכדי שהמחשב יפעל אז המאוורר חייב להכנס לכניסה הזאת. אז אמרתי לו, הנה בוא תפעיל את המחשב גם ללא המאוורר אז הוא אמר שחייבים לחבר אותו ולא זה לא יפעל. בקיצור, חשבתי כמוכם שזה שטויות אבל הוא לקח את הספק ובדק שהוא תקין במחשב אחר. הספק נקנה מהחנות הזאת וגם הלוח. העניין הוא שנראה לי שהוא סתם מנסה להוציא כסף או משהו כזה ויענו להראות לי שזה הבעיה שלא חיברתי את המאוורר נכון ואז לקחת כסף על הרכבה.. פחות מטריד הכסף על ההרכבה, יותר מעניין אותי מה אתם אומרים על זה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב שתומכת ב USB 2. בזמן שהמחשב דלוק, אני לא יכול להוציא את העכבר (אופטי אלחוטי) מה USB ולהכניסו מחדש לחריץ (המחשב אינו מזהה אותו אז), כדי שאוכל לשהתמש בו שוב (ובעוד כמה עזרים שמתחברים ל USB) אני צריך להתחל מחדש את המחשב. ככל הנראה אני צריך להתקין דבר שנקרא QFE Fix for USB 2.0 ו ECHI ולאחר מכן את הדריברים שתומכים ב USB 2. אני לא מוצא שום מקום שאוכל להוריד ממנו את הדריברים האלו (מישהו מכיר?) ועוד דבר אחד, ב Device Manager ישנם כמה אפשרויות של הUSB ואני לא יודע איזו מהם אני צריך להתקין לאיזה דריבר. קצת מסובך ;D , מישהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3, והוא עובד בסדר גמור. לפני כשבוע פתאום אני לא רואה במסך כלום (המסך דלוק, והנורה מהבהבת בצבע כתום), ולכן החלפתי כרטיס מסך אך זה לא עזר. החלפתי 3 כרטיסי מסך ובכולם המסך מראה נורה כתומה. החלפתי מסך אך גם זה לא עוזר... כשאני מפעיל את המחשב הוא נשמע שהוא עובד בסדר גמור. תודה רבה לכם, ומקוה שנימצא פיתרון!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין. היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר? אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם כרטיס קול לא יודע למה אבל פתעום נעלם הקול ??? :'( חשבתי שאולי הרמקולים לא עובדים אבל הרמקולים בסדר, חיברתי אותם לסידי פלייר שלי והכל עובד PERFECT. יש לי גם כרטיס טלוויזיה ,התחברתי דרך המחשב לכבלים לפתע יש לי קול ,אבל לשמוע מוזיקה מCDROM שלי אני לא יכול ובהפלת WINDOWS אני לא שומע צליל כניסה למערכת!!! תעזרו לי בבקשה למצוא פתרון לבעיה שלי !!! ??? אני מקווה מאוד שלא הלך לי כ. קול?!! :-[ לא יודע כבר מה לעשות???? תודה רבה מראש , Intelee.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-