תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב שלי LG GSA 4167B עושה רעש ממש חזק, כל פעם שהווינדווז עולה ויש בתוכו דיסק למשך בערך דקה וחצי... וגם לפעמים שאני פותח את המחשב שלי - שוב כשיש דיסק בפנים... WTF????
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני בא לפרמט תמחשב ויש לי בעיה הוא רשום R דיסק לא מזוהה ואז אומר לי ללחוץ F3 החלפתי 3 דיסקים קישחים החיבורים בסדר גמור חלפתי דיסקים של וינדוסים ואין עדיין אותו דבר אבל שמעתי שאפשר לסדר משהו דרך הביוס ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה רבה לעוזרים הנה תמונה : http://eliad.org/viewer.php?id=1273714364.jpg עריכה:והוא רושם בעליית המחשב secondary ide channel no 80 conductor cable instal
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בשאלה באחד הפורומים שאנ נמצא בו, ששאלו האם זה נורמלי שנורה של עכבר תשאר דלוקה גם אחרי שמכבים את המחשב. התעורר ויכוח קטן, ורציתי לשאול מה אתם חושבים בנושא. גם אמרו שם שהלוח אם מקבל חשמל אפילו שהמחשב כולו כבוי, והוא בעצם כל הזמן ב-STANDBY. אני ממש לא חושב ככה. אם תוכלו לתת לי הסבר מקיף בכלל בנושא, גם מה בדיוק קורה בתוך המחשב שלי כשהוא כבוי, אז תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז Compucase V3O של מחשב הHTPC שלי הבעיה היא שכאשר הספק מתחמם (מאד מתחמם|) הוא מתחיל לעשות רעש. עכשיו הרעש לא מגיע מהמאוורר אלא מחלק אחר בלוח של הספק האם מישהוא נתקל בתקלה דומה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ,לפני כשבוע רכשתי מסך של דל p2414h,יש לי כרטיס מסך דיי ישן של radeon 4800 hd,והמסך מחובר עם dvi לכרטיס מסך, נשארו לי 2 יציאות במסך שזה ה vga ו dp, אין לי טלויזיה ממזמן ויש לי ממיר הוט מג'יק פנוי בחדר עם יציאת hdmi , מה שרציתי לברר זה מה האופציות שיש לי לחבר במקביל את המסך לממיר? אני יכול פשוט לקנות מתאם dp-hdmi ולחבר עם כבל hdmi בין המסך לממיר?איך זה יעבוד במקביל גם עם מחשב וגם ממיר,ועוד משהו שאני לא כ"כ מבין מה עם האודיו? יש לי רמקולים של harman kardon sound stick 3 עם חיבור יחיד נראה לי רק למחשב,יש אופציה להוציא אודיו גם עם הממיר? אני מבסוט מהמסך והכל אבל כבר מתחיל לחשוב שהיתי אולי צריך לקנות משהו עם יציאת hdmi ורמקולים מובנים אולי....מה הכי כדאי לי לעשות ואם א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1). האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי? אני אשמח לכל עזרה בנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מדאיגה במחשב הישן שלי. אחריי כמה זמן אקראי שהוא דולק, לפתע האור בחדר מחשב נחלש קצת ואז המחשב נכבה. אבל כמה דברים לא שיגרתיים. קודם כל, המחשב לא קורס, אין מסך כחול. זו בעיה חשמלית. דבר שני, בדרך כלל שהמחשב נכבה מאיזשהיא סיבה, הוא לא נדלק חזרה. ככה אין סכנה שבעליה של המתח הוא ייפגם. הבעיה פה שהוא עושה נכבה אבל נדלק מיד. כלומר המנגנון שמכבה אותו בלי להדליק אותו לא מספיק לעבוד. גם אחריי שזה קרה פעם אחת. הווינדוס אמר שהמחשב לא הצליח לעשות ריסטרט והוא נתן לי אפשרות TO FIX THIS. עוד דבר. יש לי גם מחשב MAC מחובר לאותו מקור חשמל וכשהמחשב הישן נכבה הMAC לא נכבה. זה אפילו שאני רואה שהנורה בחדר יורדת בעוצמתה וחוזרת רגע לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזו בעיה אצל חברת החשמל ו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק חיצוני נייד של WD מדגם my passport 2.5. עד עתה, כל פעם כשחיברתי אותו היו מופיעים חלון ההפעלה האוטומטית ואייקון של הדיסק בחלון my computer. כעת, משום מה, לא זה ולא זה קורים. כדי לראות את תוכן הדיסק, אני פותח את devices and printers, שם אני רואה את הדיסק, לוחץ קליק ימני ובוחר browse. דאבל-קליק לא פותח את תוכן הדיסק. DOK של סנדיסק עובד בלי שום בעיה ואייקון שלו נראה בחלון my computer. אני עובד עם מחשב נייד של לנובו מדגם B570e. נא עזרתכם, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי היום פשוט נתקע, הפסיק להגיב אז עשיתי לו ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב פשוט נתקע על הקטע של ה BIOS ששואל אם אני רוצה הכנס אז ללחוץ DELETE. אך המסך הזה תקוע ואי אפשר ללחוץ ולהכנס. הבעיה הזאתי הייתה לי בעבר אני תיקנתי אותה בעזרת הוצאת הבטרייה של ה BIOS ואז להחזיר זה עשה לי ריסט ל BIOS ותיקן. אבל עכשיו עשיתי את זה וזה בכלל לא מדליק לי את המסך, הוא לא נדלק ולא מגיב. אשמח לעזרה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת ולכן אני מפרסם אותה כאן יש לי מחשב נייד DELL D620 עם WINDOWS XP SP3 ברגע שאני מחבר את כבל הUSB של המדפסת XEROX PE16 הוא מקפיץ לי הודעה שההתקן USB לא מזוהה או UNKNOWN USB DEVICE וזאת לאחר שכל הדרייברים מותקנים ואין סימני קריאה או שאלה על ההתקנים במנהל ההתקנים אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת כי כרגע איני יכול להשתמש במדפסת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי איתי הוא פשוט איתי כל דבר שאני עושה בויינדוס לוקח לו שעות לעשות אותם זה המפרט AMD Duronprocsesor 1.30 GHz 224 MB של RAM כרטיס מסך : sis 650_651_M650_740 כרטיס קול :SiS 7012 Audio Device תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi: