תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לוחץ על "כיבוי" המחשב ובמקום זה המחשב מפעיל את עצמו מחדש כאילו שלחצתי על כפתור "הפעל מחדש" מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, ניסיתי היום לעשות OC למעבד ופתאום נתקע המחשב ואפילו לא נכנס לביוס אז ניתקתי אותו מהחשמל והוצאתי את הסוללה. אחרי כמה זמן החזרתי אותה, אני מדליק את המחשב וזה מה שאני מקבל: SYSTEM BOOT FAILURE INSERT DISK AND PRESS ENTER חשבתי אלה הדיסקים הקשיחים אבל נכנסתי לביוס וכולם מחוברים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים ?!? עשיתי את כל הבדיקת הבריאותיות : סריקת דיסק, איחוי דיסק, ניקוי זבלים, בדיקת וירוסים, בדיקת חומרה - הכל במקום, בדיקת מאוורר מעבד - הכל תקין וכו'.. לא התקנתי שום דבר מיוחד, ושום PROCESS מוזר לא רץ ברקע.. הביצועים סבירים, ועדיין קופא ! מה יכול להיות ?!? P3 550MHZ 512MB זכרון XP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי עשית בטעות אוברקלוק? להביא לכם תמונות מCPU-Z כדי שתבדקו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:
-
טוב אז את הבעיה אני אישית ממש לא יודע, כבר כמה חודשים שאני יושב וחושב מהעין באה הבעיה, אני אנסה לספר את הסיפור מההתחלה ועד סופו ומקווה שמישהו פה יצליח לעזור לי. לפני כמה חודשים, ביותר לאחר סוף החופש התקנתי לינוקס, אני די מבין בלינוקס אין לי בעיה או משהו הכל היה טוב ויפה, התחלתי להרגיש שיש בעיה משו מתפתח אבל לא ידעתי מהי, הרגשות איטיות כמובן יכולות לנבוע מהרבה מקומות. החלטתי לפרמט את המערכת ולהתקין בחזרה את הווינדוס, ההתקנה עברה די בסדר רק שעכשיו התחילו הבעיות, בהתחלה המחשב לא היה נדלק והיתי עשרות דקות מנסה להפעיל אותו בזמן שבתחילת ההדלקה המסך נותן "No single" ומכבה עצמו (האור הכתום הזה). אך המחשב עולה ושומעים את הווינדוס והכל עולה אפילו האיסיקיו נדלק. עד שהפעלתי הרבה פעמי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ניתן לעשות זאת דרך שינוי המיקום בפרופרטיס של תיקיית ההורדות, אך הוא אינו מופיע לי (צירפתי תמונה).. בנוסף שיניתי את ההגדרות של המיקום שאליו יורדים קבצים חדשים, אך עדיין משחק שהורדתי בטורננט מוריד את עצמו לSSD (מצרף תמונה של מה ששיניתי בהגדרות)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, החלפתי את הלוח אם שלי בעקבות תקלה ללוח אם זהה, יש לי 1.5 GB של זכרון RAM, פתאום הוא מציג ב"מחשב שלי" שיש לי 1.43GB RAM בלבד. בבדיקה בתוכנת Belarc Advisor הוא מאשר שיש לי 4 מודולים של זכרון (2 של 256 ו 2 של 512) בעבר אני משוכנע שהוא הציג לי יותר RAM, אם אני לא טועה הוא הציג 1.5GB אבל בטוח לא 1.43GB. מה יכולה להיות הסיבה?? לאן נעלמו לי קרוב ל 40MB?? (הביוס סופר 1507382 KB , חלקי 1024 שווה 1472 MB או 1.47 GB ולא 1.43.... ???) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום כרטיס המסך שלי גרם לכמה ריסטים ובאיזשהו שלב Windows הפסיק לזהות אותו. אני עדיין יכול לגלוש, לראות סרטים, אבל לא לשחק באף משחק ולא יכול לבחור רזולוציה שמתאימה למסך שלי (16:9). ב-Device Manager יש את השגיאה הבאה: וב-dxdiag הפרטים של כרטיס המסך בכלל לא מופיעים: בנוסף, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, במסך ה-boot הראשון (עם הלוגו) יש נקודות/ריבועים לבנים על כל המסך, שמופיעים אך ורק בשלב הזה. רציתי לדעת אם יש איזשהן בדיקות שאני יכול לעשות כדי להבין מה לעזאזל קרה, האם זה בטוח בעיית חומרה בלתי-הפיכה וצריך לקנות כרטיס מסך חדש, או שאולי זה בכל זאת יכול להיות משהו שקשור אך ורק לדרייברים. פרטים נוספים: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz (3.2 Ghz) NVIDIA GeForce 8…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כונן 1TB של WD שהיה מותקן במארז חיצוני ESATA ועבד תקין. התקנתי את הכונן במחשב שולחני ככונן נוסף. ב-BIOS וגם ב-Windows 7 הוא מזוהה עם קיבולת של 33MB עם המלצה לפרמט. תוכנת Lifeguard של WD מזהה אותו גם כן ככונן של 33MB (התוכנה מדווחת שהכונן תקין). התקנת הכונן מחדש במארז החיצוני לא פותרת את הבעיה. האם מישהו מכיר בעיה זו וכיצד ניתן לתקנה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-