תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי2 בעיות תצוגהלאחר החלפת מסך מ-15 ל-20 שכנראה תלויה אחת בשני ... 1 אני מגדיר למסך להיכבות לאחר פרק זנן . המסך נכנס לפעולה .הבעיה היא שהוא לא מתעורר (שמתי לב אם הוא מכמס לפעןלה של כחצי שעה הוא מתחיל לעבוד .אם זה לפרק זמן ארוך אז יש בעיה שנוא לא מתעורר ). 2 הפעלה מחדש נותן את התצוגה -no single . כדי לצאת מזה אני מתקין כרטיס מסך חיצוני מעלה את המחשב . אז אני יכול להשתמש בכרטיס מסך על הלוח . דריוור מעודכן . מסך +כבל תקין . איפוס ביוס (הוצאת הסוללה ). תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים. פנה אלי לקוח שהמחשב שלו עושה אתחול מחדש למחשב ללא אזהרה מוקדמת. אין סגירה של מערכת הפעלה אלא ישר כיבוי של החשמל והפעלה מחדש. המחשב פשוט מכבה את עצמו. מדובר במחשב סלרון 2600 עם לוח אם של אביט IS7-E2. הנה פרטי הבדיקות שלי על המחשב. אני רק זקוק לרעיונות מה יכול להיות הכיוון של הבעיה. כשהמחשב סתם ככה דלוק, לעתים רחוקות מאוד יש אתחול. כשאני מבצע סריקה עם האנטי-וירוס תמיד יש אתחול. גם סריקה במצב בטוח SAFE MODE גורמת לאתחול. החלפתי ספק - לא עזר. הדיסק הקשיח נקי משגיאות. שמתי סיליקון בין המאוורר למעבד - לא עזר. הטמפ' של המעבד (לפי הBIOS ולפי תוכנה של ABIT) היא כמעט 60 מעלות במאמץ(!). עם זאת ביטלתי בBIOS את האפשרות לאתחול מחדש במקרה של חום ועדיין יש אתחולים... במ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל הוספתי 2 זכרונות של 2 גיגה כל אחד, וכאשר עלתה מערכת ההפעלה ראיתי במנהל ההתקנים בעיה בכרטיס הרשת... החלפתי הוצאתי הרכבתי פירקתי..בסוף נראה שכאשר מורכבים ארבעת הזכרונות יש את הבעיה , עם 3 זכרונות של 2 גיגה אין בעיה... המפרט: מערכת הפעלה ווינדוס 64 ביט פרו Q9550 זכרנות קורסייר 800MHZ שני גיגה כל אחד לוח אם asus P5QC בלוח האם יש שישה סלוטים לזכרון 4 לDDR2 ועוד 2 לDDR3, כל הזכרונות חוברו כהלכה תודה מראש! (שאלות כמו - למה אתה צריך 8 גיגה , למה 64 ביט וכו' ממש מיותרות)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. מערכת הפעלה WIN 7 HOME, חיבור LAN, ביצעתי UPGRADE על מערכת WIN 7 קודמת כדי לסדר בעיה באפדייטס, (לא רלוונטי כרגע) רשום מחובר יש גישה לרשת אך בפועל אין גלישה בשום דפדפן, ואין רשת ביתית, יש פינג לגוגל ויש IP וDNS אוטומטי. אציין שב SAFE MODE WITH NETWORKING הכל עובד, גם רשת ביתית וגם גלישה. ניסיתי לאפס WINSOCK ולא עזר. ניסיתי UPGRADE פעם שניה וגם לא עזר. אשמח מאוד לשמוע רעיונות לפני פירמוט,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכם :] דבר ראשון אני מקווה שזה המקום הנכון לדיון זה ... הבעיה היא : כאשר אני סוגר את המחק Prince of persiea :sands of time המחשב שלי ישר עושה ריסט ללא סיבה , וכך גם כאשר אני ממזער את UT2004 וחוזר אליו ... מקווה שתוכלו לעזור\לפתור את בעייתי :\ מפרטי : Win Xp pro sp2 Enable AMD 3000+ 64 1024 DDR 400 G-Force 6600GT 128 DDR Mb : Gigabyte K8NSpro F9 מקווה שיעזור ... בתודה רם . :]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד לי ישר שאני מחבר DOK למחשב אם יש משהו שיכול להתפשט מהמחשב לDOK וכן חסימה של כל דבר מהמחשב לDOK כל עוד לא אישרתי לו יש לציין שמדובר על DOK עם EASY2BOOT עליו תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש התחתי להרגיש איטיות במערכת, WINDOWS 2000. הבעיה רק התעצמה, וחשבתי שהWINDOWS נדפק אז פירמטתי רק את הכונן שעליו היה הWIN והתקנתי את XP. הבעיה רק גדלה. בדקתי בביצועים כמה זיכרון יש, וזה היה כמו תמיד 128 . RAM כאמור את הכוננים האחרים לא פירמטתי, וכיום קשה לי מאד להפעיל יישומים פשוטים כמו אינטרנט ואופיס, למרות שבעבר הייתי יכול לעבוד תוך כדי עם אינטרנט ICQ ועוד ביחד ללא כל בעיה. האם יש פה וירוס ועליי לפרמט את כל המחשב מחדש? זו בעיית תוכנה? בכל מקרה, יש לי דיסק של XP עם BOOT ואין לי DOS במחשב. למה כשאני מנסה לפרמט מWINDOWS את C וD (הWIN שלי על E) אני לא יכול ומקבל הודעת שגיאה שיש איזה קובץ פעיל כרגע שעליי לסגור ואז לפרמט למרות שכל היישומים סגורים. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב - AMD 3400+ עבד בצורה תקינה עד שניתקתי אותו מהחשמל העברתי אותו לחדר אחר בבית ומאז הוא נידלק ואין תמונה ... עשיתי בדיקות שכללו: 1. החלפתי זיכרונות 2. החלפת כרטיס מסך 3. החלפת מסך אחרי כל הבדיקות הבנתי שהבעיה היא לא בחלקים האלו והבנתי שזה לוח אם ... החלפתי גם לוח אם ועדיין יש לי את אותה הבעיה ... מוזר מאוד אני לא מצליח לעלות על התקלה ... אם יש למישהו רעיון ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד ... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה מוזרה. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לשלב: "loading operating system" ואז נכבה ונדלק לאחר כמה שניות לבד ואז מצליח להגיע לווינדוס.... בדיקת הארד דיסק יצאה תקינה וחוצמזה לא מצאתי משהו חריג. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-