תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בימים האחרונים המאוורר עשה רעשים מאוד חזקים, וריססתי אותו עם פחית אוויר מרוכז, אך זה לא עזר. אתמול המחשב כבה בפתאומיות באמצע העבודה, וכשניסיתי להדליק אותו מחדש תוך מס׳ שניות הוא נכבה שוב (ניסיתי זאת כמה פעמים). כ- 40 דק׳ אחרי שחיכיתי ולא ניסיתי להפעיל אותו הדלקתי אותו שוב, והפעם הוא עבד בערך חצי שעה ונכבה. אז ריססתי עם ספריי האוויר על המאוורר של המעבד, ומאז המחשב לא נדלק בכלל, גם לא לכמה שניות. אני לא יודע מה הבעיה, אני מנחש שבקירור או ספק, ואודה לכם על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וניסיתי להעביר סרט ואז הוא כותב לי שהכונן מלא ואני צריכה למחוק קודם כמה קבצים,לא הופיע שום קובץ בתוך הדיסק און קי. חיברתי בעוד מחשב והיה שם אותו דבר. מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??
-
- 12 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן.... מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כול הזמן אנשים צורבים לי דברים ואני בא למחשב שלי ומכניס אותו לכנונן שלי וזה לא קורא אותו - וככה זה גם בצורב שלי (רשום שהדיסק ריק) ושאני בודק את זה במחשב אחר זה כן נמצא ואני לא יודע למה זה קורה אז אם מישהו יגיד לי למה זה קורה לי זה ממש יעזור לי אם זה בעיה בהגדרות או בעיה בצורב ובכונן או בכלל בעיה בצריבה של מי שצרב לי בבקשה תגידו לי אפשרויות למה זה קורה לי ?!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי צורב DVD דגם NEC 3540A הצורב משום מה לא קורה המון דיסקים בעיקר DVD עדכנתי הגרסה האחרונה של ה- firmware 1.04 דרך אתר החברה, אך ללא הואיל. האם מישהו נתקל בבעיה, האם יש פתרון לבד מלקנות צורב חדש, מעבר לזה הצורב בסדר גמור וחבל לי לזרוק אותו סתם כך. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ווינדוס אקס פי מזהה את הכונן ונותן לו אות אבל לא רוצה לפתוח לי אותו וכותב: לא היתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP45C-DS3R DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ברגע שאני מדליק את המחשב יש את האזור שסופר את הזכרון ממש בהתחלה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב בקריאה של הזכרון המחשב נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. פעם פעמיים ואז זה משתחרר. בנוסף המחשב שלי קופא לסירוגין. בהרצה של MEMTEST המחשב נתקע. מבחינת חום הכל תקין וכל הדרייברים מעודכנים. המחשב דנדש - האם יכול להיות שקיבלתי זכרון שהוא דפוק?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
שלום לכולם, מפרט : GIGABYE AORUS 570X ELITE AORUS RTX 3080 XTREME RYZEN 5900X COOLER MASTER 1000W אני חווה באופן תמידי קריסה אקראית ממשחקים ל-DESKTOP. לאחר שחרשתי את האינטרנט וראיתי בNVIDIA ובREDDIT שהמון אנשים חווים את הקריסות האלה דווקא עם הכרטיס הזה ספציפית בגלל שהוא הגיע OC מהמפעל וכנראה שלא עשו לו שם OC כמו שצריך. עשיתי STRESS TEST גם כן ב3DMARK, HEAVEN, HWINFO ללא בעיות.. הדבר היחידי שפתר זה היה פשוט להוריד במינוס 20 את הMHZ בAFTERBURNER ואז הסתדר וללא בעיות. הסיבה שפתחתי כאן זה שאולי מישהו באמת סובל מזה ויש לו פיתרון קבוע ושונה ומומלץ יותר ממה שמצאתי.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-