תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתמול התקנתי כרטיס מסח חדש geforce fx5200 וזה פעל טוב מאוד על המחשב שלי עד היום בבוקר שהדלקתי את המחשב כשזה הגיע לקטע בו הוא אמור לטעון את הווינדאוז זה רשם error loading os חשבתי שזה בגלל הכרטיס המסך והחלפתי לישן אם הישן TNT2 זה נתקע בכלליות ברגע שזה מגיע לחלק של הטעינה המחשב עושה גם קולות מוזרים של קריאה נסיתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין הכל מחדש זה לכח לי יום שלם ונתקע באיזהו שלב וזה לכך לי מלא זמן זה נראה שהכול פועל ממש לעט אני צריך עזרה באיתור הבעיה =[
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים המדובר הוא מחשב חדש של אסוס X509JA EJ024 התקנה נקייה לגמרי, וכמו שכתבתי בכותרת אני עושה מצב שינה וכשאני 'מעיר' אותו הוא פשוט עושה מסך כחול לא תמיד אותו מסך, לפי מה שהבנתי זה סוג של דליפת זיכרון אבל לא מוצא שום דרך לפתור את זה. כמו שכתבתי ניסיתי הכל עדכון כל הדרייברים עם תוכנה או דרך מנהל ההתקנים, ניסיתי גם להתקין רק את דייבר של התצוגה (מהאתר של אסוס) וגם עדיין הבעיה קיימת, נשמע לי הזוי שהזיכרון לא תקין כי המחשב חדש ממש, עשיתי גם עדכון ביוס, (301). וניסיתי גם לעדכן את הווינדוס(1909), וניסיתי גם להתקין ישן יותר 1903. אשמח מאוד לעזרתכם, ויתר מאשמח לתשובה מהירה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד אני רגיל ללחוץ F5 בשביל לרענן את הדפדפן שלי, לאחרונה קיבלתי לפטופ חדש שאיתנו אני משתמש רוב היום - לימודים ועבודות. משום מה, בלפטופ הזה, כשאני בכרום, אני לוחץ F5 וזה מתחיל להשמיע לי אודיו מהדפדן במקום לרענן!!! אשמח לעזרה ותודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק. אז מה עושים? האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא עשיתי לאחרונה שום דבר מיוחד. אני מדליק את המחשב, הוינדוס נטען, אחרי כמה זמן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב מיד מאתחל את עצמו. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס והכל עובד. אבל כשאני מנסה לגשת לכונן C שבו מותקן וינדוס ( לעשות mount )הוא מציג את הודעת השגיעה הבאה: Error mounting: mount exited with exit code 13: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error Failed to read NTFS $Bitmap: Input/output error NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID …
-
- 18 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Pro והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו סוף סוף ל-Windows 10. אז הבנתי שעוד יש אפשרות תקפה של שדרוג חינמי לווינדווס 10, לבעלי מפתח מוצר של ווינדווס 7- בעזרת הכלי ליצירת המדיה של מיקרוסופט (https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10). אבל לצערי בכל פעם שאני מנסה לשדרג את המחשב שלי, קורה אותו הדבר: הוא מגיע לשלב שהוא כותב מתקין עדכונים, וכאשר הוא מגיע לבערך 15% המחשב מופעל מחדש ולאחר ההפעלה יש כיתוב 'מנסה לשחזר את ההתקנה' ואחריו 'מבטל את השינויים במחשב שלך', ואז אני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף צילום). ניסיתי לעדכן את המחשב כ7 פעמים ללא הצלחה 😩. הודעת השגיאה: 0x8007001F - 0x20006 ההתקנה נכשלה בשלב SAFE_OS עם ש…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום..עברתי על אין ספור פוסטים בנושא ללא פיתרון אני עם ווינדוס 10 (כבר ניסיתי היום לעדכן) לא עזר יש לי מיני מחשב של INTEL שמחובר לטלוזיה עם HDMI הרמקולים מתחברים בחיבור אוזניות למחשב, הכל עבד טוב היתה לי אפשרות של שמיעה מהטלוזיה ושמיעה מהרמקולים ופתאום הבעיה צצה.. אני שומע מהטלויזיה אבל לא מהרמקולים ב"השמעה" יש רק את הטלויזיה שלי וגם שאני עושה הצג התקנים זמינים ומנותקים אין לי עוד אפשרות מה שאומר שאין לי בכלל אפשרות לשנות את זה להתקן אוזניות..זה מושמע מHDMI ניסיתי גם לעדכן דרייברים..ללא שינוי כשאני מחשב את הרמקולים למחשב אחר זה כן עובד מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שלט שהיה מחובר למחשב והתנתק ועכשיו כמפעילים אותו זה אוטומטית מתחבר לאקסבוקס. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המצב היחידי שבו הווינדוס כן מצליח לעלות זה אם הצ'יפסט זהה בשני הלוחות אם? או שיש לכך עוד פתרון?
-
- 18 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני משפץ מחשב ישן והתקנתי ונידוס 98 אבל הוא רק עובד על 16 צבעים והכל ענק. כשאני מנסה לשנות שהוא יסים לב שזה הכרטיס ויעבוד ב256 צבעים ובגודל רגיל הוא אומר לעשות ריסטרט ואז כשהוא מדליק המחשב עובד אבל המסך לא. זה עדיין עובד בלי זה אבל אני צריך לשנות מישהו יוכל לעזור. על הכ.מסך כתוב על ציפ אחד rade IIc ועוד כמה מספרים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-