תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
מן הסתם אין לו שום כפתור פיזי להגדרה שכזו, והמחשב מסרב לתת בו הרשאות כתיבה (לרבות פרמוט או הסרת דרייבר). מה עושים?
-
- 18 תגובות
- 11k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 שרץ כבר סבבה כמעט שנה לפני שבוע התקנתי XBMC והרצתי איזה REGISTRY HACK לטובת השלט של MCE - ומאז חגיגה - המחשב לא עולה הבעיה הקשה היא זה שלא רק שהוא לא עולה, גם לא ניתן בצורה נוחה להפעיל את הREPAIR - לכל מסך של הREPAIR לוקח כמה שעות לעלות (!) תופעה שלא ראיתי אף פעם, וכל תהליך שאני מנסה נכשל לא מצליח לשחזר את הגיבוי השבועי שלי בטענה שאינו מתאים או שהדיסק נעול לא מצליח להתקין WINDOWS מחדש לא מצליח לשחזר את WINDOWS כל צעד נתקל בבעיה אחרת ולוקח כמעט יום להשלים :-( קראתי פתאום את הפוסט הזה - http://support.microsoft.com/kb/2823223 וחשבתי שזו בדיוק הבעיה הצלחתי אף להריץ את הפקודה ren system system.001 אבל לא הצלחתי להריץ את ren software software.001 עשיתי RESET…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני לא ממש הבנתי מה זה . אבל אם הבנתי נכון כשאני נכנס לאתרים מסויימים פעמים רבות אז הנתונים שלהם נשמרים שם וכך האתרים נפתחים ומגיבים מהר יותר. יש לי בעיה רצינית עם יד 2 , האתר הזה כל הזמן איטי , מה הסבה לכך? זה אתר שאני נכנס עליו המון אז בתוך הוא שמור בCACHE תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, כבר התקנתי עליו ווינדוס 7. רציתי לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (המחשב כבר לא עובד) בנוסף להארד החדש שקניתי עם המחשב למחשב החדש. אם זה מהשנה החדש 1TB והישן 500GB. מותקן עליו ווינדוס XP, מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו למחשב החדש? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 4 שנים בעל מעבד E8500 כפול ליבות וכרטיס מסך Radeon 4870 של MSI שעבד חלק עד לאחרונה. לפני מספר ימים ברגע התחלת המחשב, הופיעו על המסך ארטיפקטים בצורות שונות של פסים וריבועים והמחשב הגיע למצב של מסך שחור עם ארטיפקטים. לאחר סקירה קצרה ברשת החלטתי לפרמט ולהתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך ובאמת לאחר הפירמוט נראה שהכל תקין אך לאחר יום אחד בלבד חזר המצב לקדמותו. לאחר שיטוט נוסף ברשת ראיתי שיכול להיות שיש בעיה בחומרה של הכרטיס מסך עצמו ולא הדרייבר ואפילו לאחר ניקוי הכרטיס עם ספריי אויר , המצב לא השתנה, הא ישנה דרך כלשהי לתקן את המצב או שחייבים מעבדה (אני מעוניין להחליפו ולכן לא בטוח ששווה לי להשקיע בתיקון שלו במעבדה)?? אודה לכם על תשובות מהירות וענייניות אריאל
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי ממירים מיותרים ואני אשמח לחבר אחד למחשב. הממיר הוא HOT Magic HD אם אני לא טועה והמסך יהיה Dell u2312hm, הרמקולים יהיו SOLO3C כנראה. אשמח לשמוע את כל הדרכים שאפשר לחבר את הממיר למחשב, העיקר שתהיה דרך קלה, פשוטה וזולה. אם תוכלו להביא לי קישור לדברים שאצטרך לקנות לדגומא מתאמים למינהם או כבלים אחרים. תודה מראש
-
- 71 תגובות
- 53.6k צפיות
-
-
היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב בחלקים וחיברתי בעצמי חוץ מהמעבד יחד עם היחידת קירור שלו החלקים שקניתי : I5 3570K לוח אם גיגה בית Z77-HD3 corsair 1600 2X4GB זיכרון וכרטיס מסך גיגה בית gtx7600c 2gb כל השאר יש לי בקיצר חיברתי הכל העלתי את המחשב בפעם הראשונה עם דיסק של ווינדוס לקח לו כמעט שעה להתקין עשה לו שלוש ריסטארט ואז גם שהתחלתי לעבוד עדין הוא היה מאוד איטי ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולהתשמש בכרטיס שעל הלוח האם וזה עדין איטי כרגע אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזה שהוא בעיה במעבד או בלוח האם עוד משהו שאני רוצה לציין הטכנאי שהרכיב לי את המעבד הוציא והכניס את המערכת קירור כמה פעמים אז אולי משהו עם המישחה טרמית לא טוב? אשמח לתגובה מהירה! שכחתי להוסיף: ניסיתי להחליף את המיקומים של כ…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה קניתי אוזניות של פלנטסוניק גיים קום 780 עכשיו שאני שאני מחליש את הווליום עד הסוף עדיין שומעים מוזיקה מוזר. במשחקים יש לי קפיצות בדקתי עם אובר קלוק ובלי אובר קלוק עדיין יש תבעייה אני בטוח שזה משהוא במחשב ולא בכרטיס מסך. חלונות כחולים מידי פעם קופצים להם וזה מעצבן!. יש אובר קלוק גם למעבד ובדקתי בלי אובר קלוק עדיין יש חלונות כחולים ועוד. בווינדוס אפדיט יש לי שמה עידכון שזה לא מתקין FRAMEWORK 4 יכול להיות שמזה נובעת הבעייה? גם אחרי פירמוט היתה הבעייה. וגם מאז הSSD המחשב ניהיה לי איטי מאוד מעניין למה זה ככה. הקפיצות במסך זה כמו שהמגעים של החשמל לא יושבים טוב ויש קו באמצע כזה במהירות של פחות משניה. אלה הבעיות תודה רבה לעוזרים.
-
- 52 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עדכון אחרי חמישה חודשים: כאשר המחשב מכובה ליותר מדי זמן (כמה שעות+) הוא יקבל כמה קפיאות כשידליקו אותו, בד"כ בחמש דק' הראשונות אחרי שהדליקו אותו. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא כיביתי אותו בכלל, והכל בסדר. אחרי כשלושה חודשים שלא כיביתי אותו בכלל, כיביתי אותו - ורק לאחר בערך יומיים חזרו הקפיאות. כאשר אני מכבה אותו יום ביומו - יש קפיאות תמיד ב 5 - 10 דק' הראשונות.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי סטיק יחיד של זיכרון 8GB. כשאני רואה את כמות הזיכרון שיש לי במאפייני המערכת (לחיצה ימנית על האייקון של המחשב---> מאפיינים) אני רואה: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.88 usable)0 זאת אומרת, 7.88 ג'יגה בתכלס במקום 8 ג'יגה. יש לי ווינדוס 7 64bit. למה זה ככה? בביוס זה קורא את הזיכרון כ-8 ג'יגה מלאים, אבל כשזה נכנס לווינדוס נעלמים 120 מגה בייט. איך מחזירים אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל DG43RK שגם כשאני מפעיל אותו ללא זיכרון הוא עושה 3 צפצופים קצרים. ב- Manual של הלוח כתוב ששלושה צפצופים מצביע על בעיה בזיכרון. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה לא עזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העכבר אלחוטי שלי התקלקל באתי להחליף עכבר לעכבר USB החלפתי עשיתי ריסטארט למחשב ואז הוא לא נדלק עולה כל הרשימה הרגילה על המסך השחור לפני הסמל של הווינדוס ואז למטה כתוב לי No Keyboard Detected! (שפה ניתקתי את המקלדת אלחוטית, שמתי רגילה של usb והסתדר) אבל כתוב לי עכשיו את זה USB device over current status detected !! System will shut down after 15 seconds. קראתי שלהוציא את הבטריה של הלוח אם הוצאתי את הבטריה של ועכשיו יש לי שגיאה, של הביוס והוא בקושי נכנס לביוס נכנס פעם אחת אחרי 30 פעם שלא נכנס שוב הוא נכנס, מישהו יודע מה לעשות? אמרו לי שאני חייב מקלדת עם פינים במקום USB הבאתי אני לוחץ f1 זה נכנס פעם ואחרי כמה דקות המחשב התכבה ואני לא מצליח להיכנס יותר וזהו מתכבה אחרי 15 שנ…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-