עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

Peripherals Printer HP DeskJet 710C Printer Microsoft Office Document Image Writer USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB2 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - Enhanced USB2 Controller [B-0] USB Device Generic USB Hub זה מה שרשום לי בeverest, האם זה אומר שהחיבור הוא USB 2.0? או שרק אחד מארבעת החיבורים או 2.0, אם כן איך עוד בודקים? זה מאוד חשוב לי.. אם לא קשור לפה תעבירו תודה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אהלן לכולם... מזמן לא הייתי פה. בקיצור, החלפתי לפני כמה ימים לוח אם, ל NF7-S ומאז אני לא מצליח לכבות את המחשב, חוץ מלהוציא אותו מהחשמל. לחיצה על הכפתור פשוט תכבה ותדליק (יעני reset... אבל עם כיבוי מלא) חשבתי שלא שמתי את הכבלים נכון (מה שלא נראה לי מההתחלה...) והכל נכון. ניתקתי הכל והשארתי רק את הכבל של כפתור ההפעלה... הדלקה, עובדת יופי, אבל כיבוי, לא. מה יכול לגרום לזה?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  5. לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by MATOK,

יש לי עכבר של microsoft (basic optical mouse) שהוא USB כמובן באמצע המשחק התמונה מתחילה להסתחרר בעיגולים ל-2 שניות ורק כאשר אני נוגע שוב בעכבר התופעה מפסיקה. אומנם זה קורה לעיתים די רחוקות אבל זה מפריע מאוד. זקוק לעזרתכם....תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by psycho killer,

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by trxman,

שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by shai265,

הצורב שלי מזוהה במחשב ובביוס אבל שאני מכניס דיסק ולא משנה איזהה (דיסק צרוב ,מקורי) הוא לא קורה אותו. לא יודע מה לעשות לפני כן הוא עבד כמו גדול

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  15. אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bose,

אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  17. זה לא משנה באיזה משחק אני משחק זה קורה בכולם נסיתי להחליף דרייבר וזה לא עזר... הכרטיס מסך שלי geforce 6600gt יש מצב שהבעיה היא בחלק אחר ולא בכרטיס? ואם בכרטיס מה עושים?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by Dvich,

לחבר שלי יש מסך LCD אבל הוא לא יכול להפעיל אותו, תיאור יותר מפורט: מדובר במסך LCD מסוג F51e תוצרת ACER. הבעיה במסך היא שכשאני מדליק את המסך אז רק המנורה הקטנה בצד נדלקת, אבל המסך לא מציג תמונה. ניסיתי במחשב אחר והבעיה נשארה, אפילו כשאני מנסה להכנס לתפריטים של המסך, המסך לא מציג לי אותם.. המסך פועל אצלי כבר 3 שנים בלי שום בעיה.. מה יכולה להיות הבעיה במסך הזה? מי שמבין בזה שיעזור לי בבקשה, תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by izikj,

זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  22. היי, קודם כל קצת פרטים על החומרה: מעבד P-4 1.4Ghz לוח אם Intel D850GB כרטיס מסך GeForce 6200 דיסק קשיח 40GB של Seagate עכשיו עד לא ממזמן המחשב עבד, עם Windows XP. כנראה התקנתי משהו והמערכת הפעלה נדפקה. כשרציתי לפרמט המחשב לא זיהה את הדיסק שהכנסתי לכונן דיסקים. [במצב הזה המחשב נדלק > מתעלם מהדיסק שיש בכונן > מנסה לטעון את הווינדוס > עושה ריסט] הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב, וניסיתי לפרמט אותו במחשב אחר, בגלל בעיות כאלה ואחרות זה לא הלך לי. ועכשיו אני נמצא במצב שאין לי ווינדוס במחשב, המחשב לא מזהה את הדיסק שיש בכונן, ובכל הפעלה אני מקבל את השגיאה Boot Failure: System Halted. - החלפתי את הסוללה של הלוח. - הכונן דיסקים חדש [ניסיתי ב 2 הישנים שהיו לי וגם בחדש] - הכל מח…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by elad450,

יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  24. אהלן, בן דודי רכש לוח אם LANPARTY JR X58-T3H6 של DFI. המחשב עבד בצורה תקינה כמה שעות ולאחר מכן הפסיק לעבוד. בן דודי חשב שמדובר בספק כח. כאשר חיברתי את הספק כח שלי - מתחת לגוף קירור על יד המעבד (זה שמקרר את המייצבי מתח) עלה עשן. מיד ניתקתי את החשמל. ידענו שהלוח מת - אז חיברנו את הספק שלו - ושוב עלה עשן. הוצאתי את הלוח אם כמובן לראות אם יש מגע עם הגוף - ואין - וגם אין סימנים של קצר כמו פיח. המחשב כן היה בOC קטנטן - ועמד בבדיקת מאמץ - הוא הפסיק לעובד סתם ככה באמצע שיחה בסקייפ. מה שכן שמתי לב שיש לו תושבת של FOXCONN - רציתי לדעת אם התופעה נפוצה גם ב1366 עם FOXCONN כמו שהיה כתוב על ה1156.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.