תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה. עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית. הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי. המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה. צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח. עוצו עצה בבקשה. תודה, יחיאל
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי 3 מחשבים: אחד עם ווינדוס XP ושניים עם ווינדוס 7. הם מאוד ישנים (אין להם אפילו USB 3.0), הצעיר ביותר בן 4.5 שנים והעתיק ביותר בן כמעט 10 שנים. אני מתכנן לקנות מחשב אחד חדש עם ווינדוס 10, כונן SSD וחיבורי USB 3.1 שיחליף את שלושתם, אבל אני רוצה לפרמט אותם מכיוון שיש עליהם מידע אישי, סיסמאות וחשבונות.. לשלושתם יש כונן DVD, ויש ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס 7 32 ביט. כמה זה יעלה להזמין טכנאי הביתה שיפרמט את שלושת המחשבים הישנים (רק מחיקת דיסק קשיח, ללא התקנת OS מחדש) אחד אחרי השני? וכמה זמן זה יקח אם הוא משתמש בדיסק התקנה אחד (אלא אם כן הוא יביא דיסק משלו) ??? נ.ב, באחד המחשבים יש כונן דיסקטים, ויש לי כמה דיסקטים תקינים. האם זה יעזור בפרמוט (א…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הטמ' בסדר? http://img171.imageshack.us/img171/5135/2996ba4.jpg
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נמצא בחדר אחד, הטלוייזיה בחדר אחר. האם קיים מתאם כלשהו שיכול לעזור לי לשדר את המחשב לטלויזיה? כרטיס המסך שלי הוא gtx780 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, וגיליתי שהוא לא מזהה כרטיס רשת(ncpa.cpl) לפורט לא מחובר שום דבר(וגם אם מחובר זה נשאר אותו הדבר) מדובר במחשב חדש עם כרטיס און בורד(לוח gigabyte z77-d3h) ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר של הכרטיס רשת, ריסטרט, לנתק מהחשמל ללילה ולהחזיר... יש למישהו מושג מה זה אומר שהנורה תקועה על כתום קבוע? תודה.
-
- 8 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-