תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב בעיה מעניינת חדשה. המחשב פתאום מראה לי "אין אות". אני לא יודע אם הוא כבה או התחיל לישון. אני לא שמתי לב האמת. הבעיה שאני לא מצליח לקבל אות במסך. זה מוזר כי המסך מאוד חדש, רק אתמול נרכש. והוא הראה מסך. עד שכיביתי את המחשב והכנסתי הארדיסק נוסף. חשבתי שאולי זאת הבעיה אז ניתקתי אותו לחלוטין ועדיין הבעיה קיימת. יכול להיות שהמחשב נכנס למצב שינה לפני ששמתי לב וחשבתי שהוא כבוי אבל לא נראה לי שזאת האופציה. מה דעתכם?! חשוב לציין שניתקתי את הכרטיס מסך ועברתי לכ.מסך המובנה וגם שם אין אות, בנוסף לכך כיביתי את המחשב לחלוטין והדלקתי ושום דבר. גם הוצאתי את הזיכרון ועדיין שום דבר. עריכה: אגב דגם הלוח: Gigabyte GA-G945GCM-S2L - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה: לחצתי הרבה F9 וז…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מאייבורי ו2 מסכים על מנת שאוכל לעבוד עם 2 מסכים במקביל. החבר'ה שם אמרו לי שאני צריך מפצל VGA שאוכל לעבוד עם 2 מסכים. מה שזה עשה זה גרם ששני המסכים יראו בדיוק את אותה תמונה. אז רכשתי מאיביי hdmi to vga cable והיום קיבלתי אותו. אני מחבר אותו ושום דבר לא עובד, האם אני צריך לבצע פעולה מסויימת על מנת להפעיל את המסך השני?(הראשון מחובר דרך חיבור VGA בלוח האם) או שהכבל שקניתי תקול? תודה רבה!
-
- 44 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקלה שהייתה לי. אתמול לקחתי את המחשב ל-KSP להחלפת קירור למעבד כשנכנסתי, אמרו לי: "וואו מה זה הדבר הישן הזה" אמרתי שיש לי בעיה בקירור של המעבד ואני רוצה להחליף אותו. הטכנאי הראה לי שיש להם את הקירור עם שני המאווררים 12P והוא עולה יותר זול אז אמרתי שאני אקח אותו. כשהטכנאי פתח את המחשב הוא ראה שהוא צריך להוציא את הלוח אם כדי להתקין את הקירור ושנייה לפני ששילמתי הוא אומר שיש סיכון שכשמפרקים לוח אם ומתקינים מחדש אז זה לא יעבוד כי הלוח אם ישן, הוא אמר שזה בגלל עייפות חומר. אמרתי לו בסדר ושהלוח לא כזה ישן. באותו יום הודיעו לי שהחליפו את הקירור והכל תקין. היום באתי לקחת את המחשב, אמרתי להם שידליקו ויראו שהוא עובד, אמרו לי אל תדאג הוא עובד. לקחתי הביתה, חיברתי…
-
- 73 תגובות
- 44.1k צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב המסך נדלק לשניה ונכבה. כל פעם שמנתקים את כבל החשמל או הנתונים ומחברים מחדש מופיעה תמונה תקינה לשניה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום המחשב קופא כל הפעלה מחדש גם במצב בטוח הוא קופא במצב רגיל הוא מגיע לשלב שולחן עבודה וקופא הוחלף ספק חדש הוחלף דיסק קשיח חדש הותקנה מערכת הפעלה מחדש כולל דריוורים מאתר היצרן . איפוס ביוס . אין קבלים נפוחים על הלוח הוחלף כרטיס זיכרון ועבר בדיקה של 6 סיבובים לא נמצאו שגיאות . תודה
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע הודעה יש בעיה בהארד דיסק . מה לעשות ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און כי של סנדיסק כרוזר. בדיסק און קי הזה גבתי קצת מידע מהמחשב וזה מתוך 16 מקום יש 3 פנוי. עכשיו כשני מכנס אותו למכשיר של מערכת הקולנוע הביתית , זה לא נכנס לי לסרטים ואומר שאין שם סרטים. (יש תקיה של הגיבוי מהמחשב וסרט אחד) למה זה קורה? האם יש קשר לתקית הגיבוי? הדיסק און קי עבר אתחול וואז החזרתי את תקית הגיבוי וגם זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני אספר לכם את הסיפור שלי ... קניתי זיכרונות חדשים למחשב , היה לי 4 גיגה קניתי עוד 4 גיגה נוספים אותו כרטיסים אותו חברה ועכשיו יש לי 8. כשבאתי להרכיב אותם לא היה מקום איך להכניס אותם ולא היה מקום בכלל לכרטיסים כי המאוורר של המעבד הפריע, החלפתי מאוורר שיותר נותן מרחב לזכרונות ... עד פה הכל בסדר. אחרי שעה שעתיים קפץ מסך כחול ואתחל את עצמו. המשכתי לעבוד עליו ואחרי עוד שעה משהו כזה עשה אתחול לבד. עשיתי פרמוט לא עזר.. לקחתי את המחשב לטכנאי ...עשה לי עדכון לביוס... הוא אומר שאחרי יום שלם שהמחשב היה דלוק הוא לא אתחל ... אבל התברר שיש בעיה אחרת ... כשניסה להריץ 3DMARK הוא אומר שהמחשב נתקע כל פעם אחרי מאמץ של חצי שעה פחות או יותר... הוא עשה את זה כמה פעמים ונתקע כל הז…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-