עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, לאחר התקלה שהייתה לי. אתמול לקחתי את המחשב ל-KSP להחלפת קירור למעבד כשנכנסתי, אמרו לי: "וואו מה זה הדבר הישן הזה" אמרתי שיש לי בעיה בקירור של המעבד ואני רוצה להחליף אותו. הטכנאי הראה לי שיש להם את הקירור עם שני המאווררים 12P והוא עולה יותר זול אז אמרתי שאני אקח אותו. כשהטכנאי פתח את המחשב הוא ראה שהוא צריך להוציא את הלוח אם כדי להתקין את הקירור ושנייה לפני ששילמתי הוא אומר שיש סיכון שכשמפרקים לוח אם ומתקינים מחדש אז זה לא יעבוד כי הלוח אם ישן, הוא אמר שזה בגלל עייפות חומר. אמרתי לו בסדר ושהלוח לא כזה ישן. באותו יום הודיעו לי שהחליפו את הקירור והכל תקין. היום באתי לקחת את המחשב, אמרתי להם שידליקו ויראו שהוא עובד, אמרו לי אל תדאג הוא עובד. לקחתי הביתה, חיברתי…

• 73 תגובות
    • 44k צפיות
  3. Started by kristal,

שלום חברים, המחשב שלי עובד על מערכת הפעלה windows 7 home basic. המחשב עובד מצוין..אך כאשר אני מכבה אותו או עושה ריסטארט הוא מתחיל לעלות כרגיל, ולאחר מכן מופיע תקלה במסך שחור שמציע לי להמשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל או לבדוק מה הבעיה...(בעזרת החיצים במקלדת ובנוסף 25 שניות לבחירת המשך..)כאשר אני בודק מה הבעיה אין בעיה והווינדוס מתחיל את עצמו..ובמסך טעינה הוא נתקע-פשוט טוען שעות במקום 15 שניות בערך.....וגם אם אני מפעיל אותו בלי פתרון הבעיות הוא נתקע...לאחר 3 שעות של משחקים עם המחשב הצלחתי לעלות אותו ..וישר באתי לכאן לכתוב על הבעיה...האם אני צריך להכניס דיסק של ווינדוס 7 ולעשות repair? חייב את עזרתכם..תודה!

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by elaa56,

[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום, אני משתמש כחודש בעכבר logitech performance MX, היום לפתע הוא הפסיק להגיב בצורה הרגילה לתנועות שאני עושה איתו, ככה שאם אני רוצה להעביר את הסמן מנקודה אחת במסך לעבר נקודה אחרת, אני צריך ממש לגרור אותו על המשטח למרחק של אולי 10 ס"מ... בדקתי את העכבר על מחשב אחר, אותה בעיה, ובדקתי עכבר אלחוטי אחר על המחשב שלי, ואין כזו בעיה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש דרך לתקן אותה בעצמי? קניתי את העכבר לפני חודש בארה"ב ויש לי את הקבלה, האם יש עליו אחריות בינ"ל ושירות בארץ...? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Momochi,

כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by thebestnickname,

אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Styx,

שלום חברים קניתי SSD וזכרונות למחשב לאחר התעייצות וחיבור הכול למחשב וכל הזמן יש לי מסכים כחולים ואני לא מצליח לעשות כלום בגלל שאני חושד שזה אי תאימות בזכרונות הינה מה שהיה לי: http://www.corsair.com/cmx4gx3m2a1600c9.html והנה מה שהוספתי http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..101..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12022&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קבצי ה DMP http://speedy.sh/vHHAy/100613-25584-01.dmp http://speedy.sh/NggVr/100613-13462-01.dmp http://speedy.sh/kjjd3/100613-14586-01.dmp וקובץ פלט מ CPU-Z http://speedy.sh/nUUKB/OFIR-PC.txt נ.ב אני שם לב בטיפשותי עכשיו שהתזמונים של שתי הזכרונות שונים הראשון זה 9-9-9-24(הcorsair) והשני…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dubek,

שלום. לקראת תחילת השנה האקדמאית החלטתי להשמיש מחשב נטבוק ישן שברשותי (LG x110) על ידי פירמוט והתקנה מחדש של Windows XP. בזמן הפירמוט המקדים להתקנה, המחשב נכבה. ניסיתי להתקין עוד כמה פעמים, כאשר תמיד המחשב נכבה בשלב הפירמוט, אלא אם אני עושה פירמוט מהיר ואז המחשב עושה ריבוט אחרי העתקת הקבצים להארד דיסק ואז לא מצליח להעלות את המשך ההתקנה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ואיך ניתן לטפל בה?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום המחשב קופא כל הפעלה מחדש גם במצב בטוח הוא קופא במצב רגיל הוא מגיע לשלב שולחן עבודה וקופא הוחלף ספק חדש הוחלף דיסק קשיח חדש הותקנה מערכת הפעלה מחדש כולל דריוורים מאתר היצרן . איפוס ביוס . אין קבלים נפוחים על הלוח הוחלף כרטיס זיכרון ועבר בדיקה של 6 סיבובים לא נמצאו שגיאות . תודה

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by htdaniel99,

שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Avi952,

המצלמות: Logitech Webcam 3100 Microsoft Lifecam HD-5000 בשניהם windows 7 לא מצליח להתקין אותם אוטומטית ואחרי התקנה ידנית דרך אתר היצרן אני נתקל בשגיאה קוד 10 אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by destinyy,

משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by guylederer0,

אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא

21. Started by shmuel084,

שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by CyberBot,

נראה שכיאלו הארד נמצא בפעולה כתיבה/קריאה מתמדת וגורמת לשירים(מקומית)+ משחקים וסרטונים ביו טויב לקרטע לא יודע אם זה קשור אבל ההארד מחובר בצורה אנכית למארז ולא אופקית

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by IGAmiel,

הי חברים מה קורה? יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire HD7970 Dual-X הכרטיס לא מצליח לעבוד עם הדרייבר 13.9 של AMD. המחשב מגיע עד לכניסה למחשב, בה יש רק צליל אבל המסך שחור וזהו, אי אפשר לעשות כלום. עשיתי שחזור אחורה ללפני התקנת הדרייבר והכול תקין. חשוב לציין שכשאני עושה שחזור רק לאחר חלק מהדרייבר המחשב לא מצליח לעלות בכלל לווינדוס וישר עושה לי RESTART! מה שמחייב פרמוט. למעשה פרמטתי עד שעליתי על הבעיה היום משהו כמו 4 פעמים! מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם, לפני יומיים התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט ועלה בלי דרייבר לכרטיס מסך. בנוסף לזה התחילו להופיע לי פסים לבנים לאורך המסך. ניסיתי להתקין דרייבר אחר, אבל זה לא עזר. כאשר אני מפעיל GPUZ אני רואה את כל התדרים על אפס, ובנוסף ב DEVICE MANAGER מופיע סימן קריאה ליד כרטיס מסך. עשיתי התקנה נקיה של וינדוס והבעיה לא נעלמה. האם זה אומר שכרטיס מסך של מת או שיש לזה פתרון? תודה לעוזרים. .המחשב שלי:P5QD TURBO, Q9550, GTX470, CORSAIR XMS2 4GB 1066MHZ וספק כוח של צ'יפטק 750W

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים