תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
יש לי עכבר אופטי ועכבר גלגלת לשניהם יש אותה בעיה כל כמה שניות הם לא מגיבים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה כל כמה דקות יש ניתוק של העכבר אבל האור שלו נשאר דולק, כלומר אני שומע את הצליל במחשב של ניתוק חומרה אבל משום מה הלייזר שלו עדין פועל. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרייברים נורמאליים בשבילו, אין אותו ברשימת הדרייברים של LOGITECH באתר שלהם, ואני לא מצליח למצוא דרייברים צד שלישי. הבעיה העיקרית בדרייברים שLOGITECH מציעים היא שה MOUSE ACCELERATION מופעל גם במשחקים וזה ממש ממש ממש מקשה על המשחק, ויש שם אפשרות לביטול ההאצה במשחקים אבל היא לא פועלת. עוד בעיה שיש, אם אני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז בLOOPS כאלה... זה לא בעיה רק בעכבר הזה ספציפית, יש לי עוד עכבר כזה בדיוק בבית וגם לו יש את אותה בעיה. אם מישהו יכול לקשר אותי לדרייבר מתאים לWINXP או לאתר טוב זה יעזור מאוד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
העכבר שלי עושה המון בעיות ואני לא יודע למה, אם הבעיה היא אבק אז איך אני יכול לנקות, והאם זה קשור לחלק התחתון של העכבר? הבעיות הן בעיקר בלחצנים של העכבר, אני מצליח ללחוץ פיזית, אבל במחשב לא מופיע לי שלחצתי.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי עכבר אלחוטי מיקרוסופט.הוא מחובר למחשב נייד שלי. זה עבד אצלי הרבה זמן ותקין. יום אחד הוצאתי בתיק עכבר אלחוטי ופתאום ראיתי למטה קצת ליכלוך חלודה בצבע לבן. אני פותח ומוציא בטריה אחת. ורואה שזה ליכלוך חלודה לבן. אני זרקתי בטריה ישן. אני נקיתי מגעים בפנים עכבר אלחוטי חלודה. וזה נקי. אני החלפתי בטריה חדשה. ועכשיו עכבר אלחוטי עובד ותקין. שאלה: בעכבר אלחוטי כמה זמן להחליף בטריה חדשה ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
לחבר שלי יש סט של creativ wireless 6000 עכשיו בעכבר ובמקלדת שלו יש כזה כפתור שאין לי מושכ מה הוא עושה. עכשיו חבר שלי אמר לי שהוא לחץ על הכפתר (למה ? מי יודע) ומאז העכבר קיבל שיתוק הוא לא מגיב מישהו יודע למה ? ומה הכפתור עושה? ד"א ניסיתי להתקין תדריברים שוב אך ללא הועיל
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מחשב המריץ ווינדוז XP SP2 לפתע פתאום הפסיקו העכבר והמקלדת המחוברים דרך כניסות PS2 לעבוד אתחול מחדש של המחשב לא עזר ניסיתי לחבר עכבר USB אבל גם הוא לא עובד יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכברר עם לחצנים מהצדדים שמעבירים קדימה אחורה עכשיו התקנתי 98 .. והדבר הזה לא עובד ... איך אפשר להפעיל את זה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-