עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני קניתי מחשב חדש עם ssd ודיסק קשיח בהתחלה חיברתי רק את הssd כדי להוריד עליו את המערכת הפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת הפעלה חיברתי את הדיסק הקשיח, כיביתי את המחשב ונכנסתי ל bios שם ווידאתי שהמחשב ידלק דרך הssd והדלקתי אותו בחזרה כשהדלקתי אותו הסתכלתי על devices and drives והמחשב לא מראה את הדיסק קשיח מה לעשות? תודה

2. Started by gif,

אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by FordF13,

ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי שחשבתי שיש לי בעיה בספק כי אני מדליק את המחשב והוא לא מגיב גיליתי שיש LED על הלוח שנדלק כשהמחשב מחובר לחשמל, הסתכלתי ואין דברים מפוצצים על הלוח, לכן עכשיו ואני חושש לבעיה בלוח הקידמי, כיצד אני יכול להדליק את המחשב ללא לוח זה? (המחשב נבנה עכשיו מחלקים ישנים ועדין לא עלה פעם אחת כמו שצריך...) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 12.7k צפיות
  6. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by chaim_f,

יש אפשרות לתקן את זה עם - Hiren's BootCD? א"כ תחת איזה קטגוריה אני אמצא את זה? בתודה מראש

10. Started by AyalaNaylo,

היי, אני מנסה לגרום ללפטופ שלי לזהות מסך נוסף וזה לא הולך. קראתי שזה יכול להיות בגלל שהדרייבר של הכרטיס מסך לא מעודכן - עידכנתי, לא עובד. קראתי שאולי דווקא צריך לעשות roll back לדרייבר - המחשב לא נותן לי (כפתור ה-roll back אפור ולא לחיץ). המסך מחובר לחשמל ומודלק, ניסיתי שני כבלים hdmi שונים. מישהו יודע איך לפתור? פרטים: AMD Radeon HD 8730M Intel HD Graphics 4000 מסך חיצוני: Envision P2273wL תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by silky,

אהלן, בשבועיים האחרונים "אכלתי" די הרבה ריסטים/קפיאות פתאומיות וסבלתי בשקט עד היום בבוקר: כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נתקע בשלב האחרון לפני העלאת הWINDOWS(בדיוק לפני שצריך לראות עכבר). לפעמים הוא אפילו לא מזהה שיש הארד דיסק בכונן.(לא ברור למה). אוטומטית חשבתי שזה ההארד דיסק דפוק, אבל הוא יושב במקום מאוורר מאוד ושומר על אכלה טמפ', מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הספק(400W ג'נרי). שני הרכיבים באחריות ואני באמת שלא יודע מה לעשות. אם זה ההארד דיסק אני צריך לגבות אותו איכשהו כי יש לי שם דברים חשובים. עזרה? תודה עדכון: ביטלתי את הריסט האוטומטי וכעת אני רואה מסך כחול כאשר אני מנסה להפעיל: "UNMOUNTABL_DISK_VOLUME". הלך הדיסק הא? האם ישנה תוכנה להורדה שבודקת סקטורים בדיסק(BOOTABLE)?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. Started by peled99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by hosham,

2 קריסות יום אחרי יום,הנה שני הקבצים. http://rapidshare.com/files/1015037/Mini102606-01.dmp.html http://rapidshare.com/files/1015459/Mini102706-01.dmp.html

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  14. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by swisaavi,

מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  16. כאשר אני מכבה את המחשב אני מקבל שגיאה..(כונן לא מוכן) הכונן לא מוכן לשימוש ייתכן כי הדלת פתוחה בדוק א תכונן A וודא כי הוכנס תקליטון. ...וכ"ו

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by zepled,

שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.

18. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

19. לפעמים זה עובד איטי מה עושיםםםם??? האם יש כבל שהוא DVI+HDMI כאחד? תודה לעוזרים יש לי מסך 32 אינץ FULL HD

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by sharonhart,

לפני חודש הE6600 עמד על 50 מעלות בערך ועכשיו הוא 80 מעלות... זה הגיוני? אני עם הקירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד... זה לא הגיוני. תודה עריכה: כרגע הסתכלתי דרך החלון של המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב פשוט... איך אני מפעיל אותו חזרה? מה קורה פה!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by veredgf,

שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Shiran Baruch,

היי, רציתי להתייעץ מה יכול לעזור למחשב שמתחיל להרעיש ולהתחמם, מחשב 15 אינץ' של אסוס, חשבתי על פתרון של קירור כמו משטח קרור האם זה יעיל? תודה. .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DORAZABI,

יש לי מחשב נייד חדש שהחלפתי לו מסך(לא יודע אם זה קשור)... בכל אופן הוא היה במצב שינה וכשבאתי לפתוח אותו הופיע לי המסך של הביוס... ואני לא מצליח להיפטר ממנו עשיתי ריסט למחשב ניסיתי f8 כלוום... מה עושים?

24. יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by enkil,

יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.