תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע וחצי החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות. התקנתי הכול עבד כמו שצריך. פתאום לפני כמה ימים המחשב לא נכבה. הווינדוס נסגר המסך משחיר אבל המחשב ממשיך לעבוד. מאווררים עובדים debug על הלוח מראה 05. אבל כול מה מחובר לusb נכבה. הלוח אם- Asus maximus vi hero. זכרנות- gskill sniper 2x4gb 1600mhz. ספק- seasonic g-series 650w. מעבד- i5 4670k.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות חדשים GA-P61A-D3 REV.2 כשאני מדליק את המחשב, שומעים ביפ אחד של Post "תקין", ומופיע המסך עם הלוגו של הלוח. וזהו. אי אפשר להיכנס לביוס. זה נשאר תקוע שם עד שעושים Ctrl+Alt+Del. אם מחכים כמה דקות המסך הופך להיות שחור. החלפתי מעבד, גם i5 וגם i7. התקלה נשארת. החלפתי זכרונות, 3 סטיקים שונים. התקלה נשארת. החלפתי כרטיס מסך. GTX650. התקלה נשארת. החלפתי ספק. התקלה נשארת. ניתקתי ה-כ-ל מהלוח, חוץ מחשמל כמובן, התקלה נשארת. WTF??? תקלה זהה ב-2 הלוחות? אני מפספס משהו? יש איזה סדרה תקולה של לוחות?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה IPV4 בשרת. יש לי שרת ושלושה מחשבים, אני לא רוצה שייצאו לרשת האינטרנט לכן לא מחוברים לנתב. חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי לכולם כתובות סטטיות (להלן: 192.168.1.2-5 255.255.255.0 בלי GW ובלי DNS) המחשבים עצמם יכולים לתקשר ביניהם אך השרת עצמו לא יכול לתקשר עם אף אחד מה לעשות? נ.ב המחשבים מחוברים דרך SWITCH בתודה מראש מאור.
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של wd , דגם wd10ears , בגודל 1 טרה. היום הדיסק החליט פתאום , אחרי שהוא בחיים לא עשה בעיות , לעשות בעיות. הדיסק מזוהה בביוס , אבל כשאני הפעלתי את המחשב , הווינדוס 8 עשה ניסיון תיקון אוטומטי (שזה עדיף מכלום...) , אז נתתי לו לסיים , וזה לא נראה שזה עזר יותר מדי. אני רואה את הדיסק כg , אבל זהו. הכונן בסך הכל בן שנתיים , ועוד אחד שלא עבד קשה , מכיוון שהוא מיועד בעיקר לאחסון של מידע ועוד בגרסה ירוקה , ובמחשב נייח. עכשיו מה אני יכול לעשות בשביל לנסות להציל את הקבצים , ולהעביר אותם לדיסק אחר? (אני כבר לא יכול לסמוך על הכונן הזה , אז אחרי זה הוא יילך לפח).
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1 המחשב נתקע פשוט קופא ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב ידני ואם אני בתוך משחק הוא לא ניתקע 2 המאוור של העמבד שלי עושה רעש מטורף אולי מתחמם יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך חדש HD7850 1GB ומראה לי את שורת המשימות לא בצבע המקורי וגם שאני מעביר תמונה במהירות אני רואה אותה נמרחת המחשב איטי יחסית למה שהיה בעבר.. יש לציין שמחקתי את הדרייבר לפניכן ורק אז התקנתי את החדש, עשיתי את זה פעמיים ואין שינוי תמונה: http://up400.siz.co.il/up3/qyngmzwmm1wi.png המפרט שלי הוא: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: E8400 זיכרון: 8GB DDR2 ספק: ENEMARX 600W לא ג'נרי יש מצב שהכרטיס מסך לא מתאים למפרט הזה? לפניכן היה לי HD4850..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי. המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6@3.25Ghz Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600Mhz 3 הרדיסקים בחיבור SATA (סמסונג 320GB וWD בנפחים של 640GB+1TB) 1 SSD של 128GB ASUS Nvidia GeForce GTX550Ti 1GB צורב DVD IDE של LG ספק כוח PC Power&Cooling 520W בעקרון, המחשב עובד לרוב כמו שצריך, אלא שלפעמים המחשב קופא. לפעמים הוא קופא מבחינת תגובות של עכבר, אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן והמחשב משתחרר וחוזר לעבוד. לפעמים המחשב קופא לגמריי, לא חוזר להגיב, ואני נאלץ לכבות באופן ידני ולהדליק מחדש. לפעמים הוא קופא לגמריי (המוזיקה גם נתקעת) ואחריי כמה שניות משתחרר. בעבר מערכת ההפעלה הייתה מותקנת על הדיסק הקשיח של ה640GB, כיום היא מותקנת על הSSD. מדובר באותה מע…
-
- 76 תגובות
- 49.7k צפיות
-
-
אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מחשב חדש. גיליתי שיציאות הUSB3 אינן עובדות. הדרייבר היה מותקן. החזרתי למעבדה. החזירו לי אותו ואכן הUSB3 עבד, לפחות איציאה הקידמית אותה הספקתי לבדוק. עבר יום או יומיים, ושוב היציאות מעבירות כUSB2 וגם חלק מהן מתנתקות לפעמים.... מה אפשר לעשות לפני שאני רץ שוב למעבדה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-