תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להכנס לאתר של IObit ולא הצלחתי. ברגע ששיניתי את המיקום שלי להולנד (דרך תוסף VPN) הוא התחבר לאתר. יש לכך הסבר או שהחברה פשוט חסמה גלישה לאתר דרך ישראל? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב CDROM X52 של MTRP ובצורב של crx175e2 SONY 24X10X40 (אני חושב שזה הדגם ), אני לא ממש צריך את הCD אבל את הצורב אני צריך. הבעיה היא שהמחשב יודע שהם מחוברים, הצורב נפתח הCD לא ושניהם לא קוראים דיסקים מכל סוג. אולי יש בעיה בחיבורים?, אולי בMASTER וה SLAEV ?(שאין לי מוסג מה זה) אולי צריך לנתק אותם? אני חייב עזרה ומהר, אני מוכן לעשות הכל רק תגידו, אם חסרים פרטים תשאלו. תודה. בתמונה (קובץ מצורף )רואים איך המחשב מזהה את הCD והצורב ב divice manager
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך - SyncMaster T220P Samsung איך שאני נכנס למשחק זה מעלה לי הודעה כזאתי : not optimum mode recommended mode 1920 x 1200 60hz. אני כבר לא יודע מה לעשות באמת!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד של Dell שנפל התחיל לעבוד מאוד מאוד לאט מיד לאחר שנפל. מה ניתן לעשות ? המחשב בן 4 שנים. תודה אמיר 8)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שזה כולה סידי-רום וכניראה שהוא פשוט הלך, אבל חשבתי לשאול בכל זאת אולי זה משהו אחר... יש לי CD-ROM של Acer מהירות 52x קניתי לפני שנה וחצי+. בכל מקרה, המחשב מזהה אותו והכל, אבל שאני מכניס דיסק, כל דיסק, הסידירום פשוט לא מזהה את הדיסק ומראה כאילו כלום לא בפנים. אז, הסידירום הלך או יכול להיות שזה בעיה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"Verifying DMI Pool Data............... AMD Data Change ... Update New Data to DMI!" ההודעה הזאת מופיעה כל פעם בעת עליית המחשב קצת אחרי שההארד דיסק מזוהה. אין לי שום בעיה ניראת במחשב רק רציתי לדעת אם זה בסדר ומה זה אומר(ההודעה קיימת מאז שהמחשב קיים - 3 חודשים). לוח האם הוא GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הסיפור כזה....הייתה היום הפסקת חשמל המחשב אחכ לא עולה ,הוא פועל לכמה שניות ונכבה, פנטיום 4 3 גיגה הרץ..הספק כח עובד ניסיתי להחליף זכרונות כ מסך הרדסק אותה בעייה יכול להיות שנשרף המעבד??? מה אני יכול לעשות? המאוור של המעבד לא עובד... החלפתי גם מאוורר הוא כן עובד, אבל אותה בעייה, מה עושים בבקשה עזרהה אני נואש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב שכאשר אני מדליק אותו הוא פועל, כלומר שומעים את המאווררים עובדים, אבל כלום לא עולה במסך (וגם אין את הציפצוף ששומעים תמיד בהדלקה של המחשב) החלפתי ספק כח (לאותו דגם של ספק כח חדש) וזה לא פתר את הבעיה G&T 500W מה שכן: כאשר אני מכבה את המתג של הספק כח, ומדליק את המחשב, הוא פועל לחצי שניה ונכבה (מעין פריקת מתח) ואז כשאני מדליק את המתג ושוב מדליק את המחשב, המחשב עובד כאילו לא קרה כלום חשוב לציין שבכל הדלקה של המחשב לאחר כיבוי צריך לעשות את הפעולה הזו מחדש מה הבעיה? תודה מפרט המחשב Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0) …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מסך טלויזיה רגיל ועוד מסך של SMART TV , אני מנסה לחבר אותם למחשב בצורה הזו : לטלויזיה הרגילה חיברתי HDMI עם החיבור הרגיל ולסמארט חיברתי HDMI שמתחבר בDVI המחשב שלי קולט את שני החיבורים וכל אחד מהם יכול לעבוד בנפרד אבל שאני מחברת את שניהם בו זמנית למחשב רק הראשון שחיברתי תופס נכנסתי לרזולוציית מסך ומוגדר שם רק מסך אחד למרות שלחצתי על ''זהה'' אני ממש חייבת לחבר את שני המחשבים במהירות , מישהו יכול לנסות לעזור ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא נכנס לוינדוס מגיע לבחירה של "להפעיל את הוינדוס רגיל או לבחור תיקון". ברגע שאני בוחר אחד מאפשריות האלה הוא מפעיל את עצמו מחדש וחוזר לאותו נקודה. ניסתי לאיכנס למצב תיקון או SAFE MODE ואז מופיע מסך כחול, המסך הכחול מופיע גם מתי שניסתי לפעיל את המחיצה עם הוינדוס. מדובר על מחשב נייד של לינובו דגם U550 עם וינדוס 7 מקורי שהגיע עם המחשב. הרצתי בדיקת זיכרון וזה לא מצא בעיה. חיפשתי את הקוד של המסך הכחול באינטרנט וכתבו שאולי זאת בעיה עם הBIOS. אבל זה לא הגיוני כי לא עשו שום שינוי למחשב, רק כיבו אותו רגיל בערב ובבוקר הוא לא נדלק. אני מצרף תמונה של המסך הכחול אולי תעזרו לי למצוא את הבעיה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך נקראת תופעה במסכי LCD, כאשר יש שטחים שנהיו בהירים יותר עם הזמן? אני לא מדבר על זליגת אור רגילה שיש בכל מסך LCD במידה מסויימת. ראו תמונות (מצטער על האיכות, צולם עם פלאפון): -יש פס בהיר לרוחב המסך, זה הופיע כחודשיים לאחר הקנייה. אצל קרוב משפחה יש תופעה דומה אבל עוד יותר חמורה. יש לו תביעה של אותיות על המסך, כאילו שהן נצרבו בתוכו (+כתמים בהירים). מישהו מכיר את התופעה? איך נקראת התופעה? ממה זה נגרם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-