תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו שלשום נישרף לי הלוח אם מסוג ASUS P4P800VM החליפו לי אותו ללוח של INTEL D865PERL, עכשיו יש לי שתי מאווררים עם לידים ועם מפסק לליד כשאני מחבר את המאוורר לחיבור המולקס הכול עובד עד שאני מדליק את הלידים ואז המחשב ניכבה!! אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה חוץ מהמתחים, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה יש לציין שבלוח הקודם זה עבד ולא עשה לי בעיות. דרך הגב התוכנה לא מזהה לי את הטמפרטורה של המעבד שבלוח הקודם כן זיהה לי אותו וגם לא מזהה את המאוורר שמחובר מאחור שאותו גם הוא צריך לזהות. עם זה עוזר יש ספק כוח של THERMALTAKE 420W מעבד P-2.8, X2דיסקים קשיחים צורב רגיל וצורב DVD כ.מ R9600XT ועוד שלוש מאווררים חוץ מהשתיים עם הלידים שכרגע לא מחוברים. האם זה יכול להיות מהספק? [attachment del…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן. אם יש דרך לבדוק זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. בכל מקרה יש לי נגן של SONY NW-HD3 ואתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה שמעבירה שירים מהמכשיר בחזרה אל המחשב בשם GYM, לאחר זמן מסוים התוכנה נתקעה וכעת המכשיר לא עובד ותוכנת הסוניקסטייג עצמה לא עובדת. יש לי אפשרות לעשות אתחול או מחיקה אבל אני רואה שהמידע עצמו קיים על הדיסק (18 ג'יגה), השאלה אם המכשיר נהרס או המידע עליו ואם כן מה עושים? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כשמנגן ב VLC מסך שחור ושומע קול. BS PLAYR מופיע ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=yiljjizm4b3t.jpg כשמממשיך לצפות מופיע מסך הפוך בצפייה. משתמש בשני הנגנים הרבה זמן. מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול חדש AUDIGY ופירמטתי כבר את המחשב.. (אם כבר אז כבר..) לאחר ההתקנה והכל חיברתי את המיק ואת הרמקולים (יש לי גם רמקולים וגם אוזניות, אז קניתי מפצל כדי לחבר את שניהם לאותה כניסה ואת המיקרופון שמתי במקום שלו... למה הסברתי את כל זה אין לי מושג אבל חפיף) אז הבעיה היא שלמשל ב-TS כשאני מדבר עם חברים שלי אני שומע את עצמי או אפילו ברשמקול של windows (home edition) זה לא שאני שומע את עצמי דרכם אלא אני שומע את עצמי באותו זמן מהרמקולים שלי וזה משגע אותי כי אני גם לא יכול לשמוע את מה שהם אומרים... אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אחיין שלי נכנס עם האופניים במחשב הנייד שלי והמסך נשבר, רואים תמונה אך עם סדקים מעצבנים למעשה אם אני לא אתקן את זה במהרה הלך עלי מה עושיםםםםםם ??? תדה CAP
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
העכבר והמקלדת היו מחוברים אצלי בכניסות ps2, ולאחר ריסט שהמחשב עשה לי בפתאומיות שתיהם הפסיקו לעבוד אז הוצאתי עד החיבור של העכבר וחיברתי ישירות לUSB וכרגע אני עובד איתו ועם מקלדת וירוטואלית. מה הסיבה לבעיה זאת?ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס P5W DH עכשיו ברגע שאני מחבר לו מאוור ישירות (ה 3 פינים ) אז המחשב עולה יותר מדי לאט או בכלל לא עולה אבל ברגע אני מנתק את המאורר מהלוח ומחבר אותו בעזרת מולקס רגיל המחשב עולה רגיל למישהו יש נסיון ותשובה על זה ?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנגן וידאו התמונה מרצדת. הצלחתי להבין מה יכול לפתור את הבעיה אבל זה לא פיתרון מושלם. בהגדרות של nvidia (תמונה מצורפת), כאשר אני נמצא על "ביצועים" אז הסרטונים מרצדים. אם אני מעביר את ההגדרה ל "איכות" אז הסרטונים עובדים כרגיל. ראיתי שיש אפשרות לשנות הגדרות לאפליקציה ספציפית אבל אני לא יודע איזה הגדרות לשים בכדי שהסרטונים יעבדו חלק
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר של הנייד עצמו -כאשר המערכת ההפעלה עולה (WIN7 ) אז אחרי שתי שניות העכבר מפסיק לעבוד . כאשר המחשב עולה אז הוא זז ! אם מחברים עכבר ל USB אז הוא עובד וזה עדיין לא עובד . בעיה ממש מוזרה לפטופ חדש שבוע אצלי היום הודלק פעם 5 בערך
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-