עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bull,

שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by davidkeren,

שלום יש לי מחשב חדש נקנה לפני שבוע הכל מותקן ועובד יפה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצור תיקיה חדשה אני יוצר אבל לא רואה את התקיה רק שאני חוזר אחורה ועוד פעם קדימה התקיה מופיע אותו דבר גם שאני מעתיק קבצים בקיצור צריך לרענן בכדי לראות השמח לעזרה בדחיפות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by srulikg,

שלום. מותקן אצלי Windows 7 64bit SP1 מעל לשנה ולאחרונה יש לי בעיה שמתרחשת מדי פעם. לאחרונה החלק העליון של החלונות הפתוחים מרצד ותוקע את החלונות האלה ל-10 שניות בערך. ב"חלק העליון" אני מתכוון לחלק שבו כתובה הכותרת של החלון. המסך עצמו לא מרצד ולכן זו לא יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך. ניסיתי לבטל את ה-Aero theme, אבל ללא הועיל. מישהו יודע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dennis14,

הבעיה שלי התחילה כשמחשב הפסיק לזהות את המסך ועבר ל - 1024X768, חשבתי שזה משהו פשוט שייפתר ע"י ריסט אבל אז קיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל אחרי ה"פוסט" (בשלב זה עוד ראיתי את מסך לוח האם ושמעתי את צליל הפוסט). בדקתי שמסך עובד (הוא מציג תמונה בחיבור לממיר HOT) ובדקתי מסך אחר (בחיבור VGA) שהציג תמונה עם המחשב שלי. הסקתי מזה שהבעיה היא בכבל DVI ובגלל שלא היה לי חלופי חיברתי את המסך למחשב עם כבל VGA (עם מתאם ל - DVI בצד של המחשב כי אין VGA ל - GTX 660 שלי) ואז למשך כיום הכל עבד כמו שצריך. ואז אחרי שעזבתי את המחשב לזמן מה וחזרתי ראיתי שוב את הודעת השגיאה על המסך "No Video Input", ניסיתי לעשות את מה שעשיתי קודם ושוב היתה תצוגה מהממיר אבל הפעם גם אין לי צליל פוסט ותצוגת לוח אם אחרי רי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by idoodi,

שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

8. Started by yanivd28,

היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by ranrubin1,

שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by extremex,

היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by PuppEDogg,

קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by harur,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כונן קשיח SSD חדש של סמסונג, דגם Samsung 840 EVO 120GB, שעובד על SATA3. כרגע אני משתמש בכונן SSD של אינטל, דגם INTEL X25-M, שעובד על SATA2. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-Z68AP-D3. ניסיתי לחבר את כונן ה-SSD החדש במקום הישן בכדי לבדוק שהוא תקין ולנסות להתקין עליו מערכת הפעלה, ניסיתי להתקין עליו קודם Windows 8 חוקי ולאחריו Windows 7 חוקי אך בשניהם אני נתקל בבעייה שהמחשב נתקע או בסוף ההתקנה (Windows 8) או בתחילת ההתקנה (Windows 7). בהתקנה של ה-Windows 8 הוא נתקע באמצע העלייה הראשונית או שהוא מדווח על שגיאה clock watchdog timeout. חיפשתי קצת בפורומים באינטרנט, שם ראיתי שחלק מהאנשים שינו את ממשק הכונן הקשיח מ-IDE ל-AHCI. איפסתי את ההגדרות בביוס שיניתי א…

• 28 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by djyakini,

שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  15. שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים

16. Started by Splashy,

יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Tzach_n,

אהלן, יש לי בעיה, כרגע במחשב יש לי SSD M4 וכונן קשיח 1TB של WD Caviar Blue משום מה, Windows 8 לא מכבה את הכונן המשני, הוא תמיד מסתובב גם אם אני מגדיר לו להכבות אחרי 20 דקות ב Power Options. וידאתי שאין Page File או שום פרוסס שרץ על הכונן המשני. אצל חבר שלי עם אותו כונן אין את הבעיה הזו, אחרי תקופה שהכונן לא פעיל הוא נכבה וכשניגשים אליו הוא מתחיל שוב להסתובב. יש למישהו מושג?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maor_6,
    • 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by nadav22h,

קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
    • 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה

23. רציתי לדעת מה המשמעות של צריכה מלאה של המעבד לעומת צריכה נמוכה ~60% של הכ.מסך? הדבר קורה בזמן משחק... HD9650 1GB AMD Phenom II X3 710

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים