עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sirsnir,

יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זה כאילו ביכלל לא הכנסתי את הדיסק, המשחק לא מופיע אוטומטית, ולא במיי קומפיוטר. מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 18:55:56 ---->בדקתי את המשחק על מחשב אחר ואין איתו בעיה, יכול להיות שיש בעיה בכונן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם כאשר הסי די רום עובד המחשב שלכם הופך להיות איטי יותר מצב העכבר נתקע כל שנייה ואפילו ה WINAMP לא מצליח לנגן שיר בזמן אמת ? אז יכול להיות שהבעיה שלכם היא הבעיה שהייתה לי הנה הפתרון : פשוט מאוד יכול להיות שהסי די רום עובד על מצב PIO במקום DMA דבר המאט את ההארד דיסק שלכם... שהסי די עובד במהירות נמוכה מזו של ההארד דיסק הוא מכריח את ההארד דיסק לעבוד במהירות שלו וזה הגורם לאיטיות אחת הפתרונות היא לכוון את הסי די רום לעבוד במצב יותר טוב הנקרא DMA תוכלו לעשות זאת כך WINXP PRO) Goto Device Maneger Now under the category of IDE ATA/ATAPI controllers press the primery or secondary IDE Channel goto advanced settings and just cheack that all of your devices currently …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by 11GnR,

לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by XEON123,

google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני עובד עם Windows XP Pro. כרטיס SCSI של Adaptec AHA-2940. צורב SCSI של Plextor CD Rom SCSI של Toshiba עד לפני כשבועיים לערך הכל עבד תקין. ללא שהתקנתי אף תוכנה, פתאום ה-CD Rom התחיל להיעלם מהמערכת מפעם לפעם ללא הסבר. הצורב עובד תקין כל הזמן. פניתי לפורום של מיקרוסופט. הציעו לי לעדכן את הדרייברים לכרטיס ה-SCSI מהאתר של Adaptec. עשיתי כך. זמן קצר לאחר מכן, ה-CD Rom נעלם סופית. כאשר אני נכנס לתוכנת הקונפיגורציה של כרטיס ה-SCSI (לחיצה על Ctrl-A) עם אתחול המחשב, אין כלל זיהוי של ה-CD Rom, בעוד שהצורב והסורק שלי (שגם הוא SCSI) מזוהים מיידית ללא בעייה. לא נראה שזאת בעיית דרייברים מכיוון שאין זיהוי אף לפני אתחול Windows. האם זאת בעיית חומרה? איך ניתן לאבחן זאת? כל עצה תתקבל בברכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Omri Avrahami,

אהלן, יש לי מחשב נייח בן 3 הוא ישב שנה בצד ואחרי שסוף סוף היה לי מקום לחבר אותו פירמטתי לוינדוס 10 וראיתי שיש SCREEN TEARING ביוטיוב ובמשחקים החלפתי כרטיס מסך וזה עדיין קורה, הוספתי SSD ועשיתי פרמוט מלא ולא עוזר, החלפתי כבל למסך [DVI HDMI] וזה לא עוזר המסך תקין, חיברתי את המחשב הנייד למסך ובמשחק זה לא עושה את זה מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by highmiko,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rander1,

הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום קניתי דיסק אונקי חדש של 32 גיגה השתמשתי בו כדי ליצור דיסק אתחול להתקנת מערכת הפעלה מחדש במחשב זה הפך את הדיסק ל-2 כוננים. עשיתי אתחול (על 2 הכוננים) וזה נשאר כך איך הופכים את זה לדיסק אונקי אחד? מצ"ב תמונה תודה

14. Started by lior_1509,

שלום! אני לא יודע למה.. אבל המחשב שלי נתקע במשחקים מסוימים.. אני משחק במשחקים כמו GTA San Andreas, Need For Speed Most Wanted ו Counter Strike אבל לא יודע למה.. דווקא במשחק שולה הזהב חחחח המחשב נתקע! (דרך אגב.. שולה הזהב זה זה מה אתם אומרים? פרסמתי את ההודעה פה כי אני כמעט בטוח שזוהי בעי'ית חומרה כלשהי.. עזרו לי בבקשה מפרט המחשב שלי הוא כזה: מעבד Intel Celeron 999MHz 512 Mb Ram Geforce 4 mx 420 אממ הארד דיסק של MAXTOR 320 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 20 ג'יגה וזהו.. המחשב מפורמט ועובד חלק על Windows XP SP2 ככה שאין מצב שזה וירוס.. תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בבקשה אני מחפש התקנה של הפצה של לינוקס ל צורך התקנה os למחשב ישן מ לפני 2008 .חובה ש יהיה בתוכה מוכן ב התקנה את כל התוכנות הבסיסיות ל מחשב נורמלי מינימלי ??

18. שלום חבר קנה כרטיס מסך חדש והביא לי את הישן שלו דגם הכרטיס מסך: 5750 HD של חברת sapphire הכנסתי את הכרטיס מסך ללוח אם שלי ובהדלקה הכרטיס עובד אבל אין לי תצוגה הכרטיס תקין במיליון אחוז כי במחשב של חבר שלי זה עבד. רציתי לשאול אולי הדגם של הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי: MSI דגם: ms-7369 תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Mr.wiz,

לפני יומיים קיבלתי הודעה במחשב של low disk space מחקתי 500 מגה ועכשיו כעבור יומיים שלא התקנתי כלום הוא עוד פעם מודיע לי low disk space ושיש 150 מגה פנויים למרות שמחקתי לפני יומיים 500. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפעמים זה עובד איטי מה עושיםםםם??? האם יש כבל שהוא DVI+HDMI כאחד? תודה לעוזרים יש לי מסך 32 אינץ FULL HD

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nir Davidovich,

היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Nir Sadi,

מישהוא מבין בדיויארים שיכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oren,

שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by johny,

אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית. לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשבים בבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלב של הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN) הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך. נסיתי SAFE MODE - לא עוזר. נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר. האם יש עיצות ופתרונות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by evy,

אהלן,קניתי לפני חודש וחצי נייד של טושיבה sattelite l655 ,והמחשב היה שקט לחלוטין. עכשיו אני שם לב שיש רעש צפצוף דק מאוד ומתמשך מהמחשב,זה צפצוף בתדר גבוה שנשמע ברקע רק שיושבים במקום שקט,הוא לא כל כך ברור אבל מטריד. אז שלחתי את המחשב למעבדת טושיבה,והם אמרו שהכל תקין ושהם לא שומעים שום רעש מוזר וגם הדיסק קשיח תקין,ונלחמתי והתווכחתי איתם שכן יש רעש ושהוא מטריד,כי אני רוב הזמן לומד ואני צריך מחשב שקט ליידי. בכל מקרה אומרים שלא שמעו רעש ובכל זאת יעשו ניקוי למערכות קירור וישלחו אותו אליי. שלחו אותו אלי בחזרה ואני שומע את אותו רעש,ולא השתנה שום דבר. בכל מקרה היתה לי תחושה שזה רעש שבא מהדיסק קשיח,ופתחתי את הפאנל שלו ,עד שראיתי את הדיסק קשיח באופן גלוי,והרעש ממנו היה הרבה יותר חזק כ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים