תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים את הלוח שרשום בכותרת. חיברתי את כול הרכיבים ללוח . וכאשר הדלקתי את המחשב הוא כבה לי ואז נדלק שוב מחדש ועבד רגיל וגם הPC SPEKER ממשיך לצפצף למרות שהכול עולה רגיל מה לעשות? מישה יודע למה זה? קרה פה לעוד מישהו את הבעיות שתארתי?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק בדבר הזה, הרצתי עליו חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום. הוא מאט לי את הגלישה ומציף אותי בפרסומות. לא ניתן להסיר אותו דרך לוח הבקרה, זו מין תוכנת רוגלות כנראה. ניסיתי Adware ולא עזר. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד lenovo g510 בן 3. לאחרונה (3 חודשים) הוא עושה לי בעיות בכיבוי ובהדלקה. לדוג' לפעמים בהדלקה מופיע הסמל של לנובו וככה הוא נתקע ורק אחרי כמה כיבויים והדלקות הוא מתעשת ועובד. כמו כן, כאשר אני סוגר את המכסה והוא מוגדר לעבור למצב שינה, לפעמים הוא לא עובר אלא נשאר תקוע כך עם מסך מוחשך (שאין דרך להעירו ולהאירו לחיים גם בפתיחת המחשב מחדש ולחיצה על לחצן הפעלה או מקשים אחרים). כמו כן לפעמים הוא כאילו בהילוך איטי בקליטת מצבו, כמו איחור רב ברענון הסייר להוצאת או הכנסת USB / כונן גיבוי חיצוני וכו'... פירמטתי את המחשב בתקוה שזה יפתור את הבעייה אבל זה לא עזר. יש לציין שאת הפעילות הרגילה שלו הוא עושה מצויין בהתאם לנתונים שלו (i5 4210m 4 ram) אני חושד שזה קו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נסיתי את ה hot fix of 0x00000001e אבל לא עזר זה קרה לי פעמיים בזמן שהשארתי את המחשב דלוק לכמה שעות Intel Core i5-4670K MSI Z87-G45 KINGSTONE SSD 250GB,2TB HDD RAM 8GB Seasonic M12II EVO Edition 750W Temperature: SYS: 32-38 CPU: 30-40 R9 290: 40-43
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8 ולאחר ההתקנה המערכת לא זיהתה פרטישנים רבים, וזה דווקא באותו כונן פיזי, 2 מתוך 4 באותו כונן פיזי. בהנחה שאין לי לאיפה להעביר את החומר (מדובר בכונן של 1.5 טרה) איך אפשר לגרום לחלונות 8 לזהות, המחיצות הללו עבדו גם בXP וגם ב7 כך שלא מובן לי למה 8 עושה בעיות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מזהה את האינטרנט במקומות אחרים, אבל לא מצליח להתחבר ברשת הקווית הביתית (מחשבים אחרים בבית כן מתחברים, בדקתי בנקודות שונות). האינטרנט מוגדר באופן כללי (שדות ריקים) כך שאמור לזהות אוטומטית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב הנייח שלי עושה בעיות כשאני מנסה להדליק אותו. כשהוא כבוי ואני מדליק אותו, נראה שהוא מתחיל לפעול, המאווררים עובדים, אבל אז לאחר שתי שניות הוא כאילו נכבה ונדלק ישר שוב. ככה בלופ שלא מסתיים.... כשזה קרה בפעם הראשונה, כיביתי אותו, פתחתי אותו וניקיתי את האבק ואז הדלקתי והוא הצליח לצאת מהלופ אחרי פעמיים בערך. חשבתי שהבעיה נפתרה אבל אז כיבית וכשהדלקתי זה שוב קרה. אז הזזתי אותו קצת, נתתי מכה קלה בצד והוא נדלק בסדר. מאז הוא כבר שבוע לא כבוי כי אני חושש שלא אצליח להדליק אותו. גם במצב שינה לפעמים הוא לכנס לשינה ואז יש מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...? האם זו בעייה ניתנת לתיקון בחנות מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה www.mat.co.il/Xsy המחשב הזה מגיע ללא זכרון וללא הרד דיסק. אני מעוניין להוסיף למחשב הזה זיכרון RAM 8GB והרד דיסק SSD 240GB מהיכן אני יכול לקנות את החלקים האלה והם ההרכבה של ההרד דיסק מסובכת?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני חש איטיות ממש מורגשת במחשב שלי (i7 7700, 16GB). זה מתבטא בעיקר בגלישה ברשת שפתאום המחשב קופא לכמה שניות וסמן העבר הופך לעגול, העמוד נתקע ולוקח לו כמה שניות לצאת מזה. זה קורה לא מעט במשך היום וזה די מעצבן ומציק. צירפתי להודעה שתי תמונות שאולי יוכלו לעזור במציאת פתרון לבעיה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6200 של LEADTEK ולוח אם של ASUS תמיד כשאני עושה קליק ימני על הסמל של NVIDIA המסך נהיה לי שחור לכמה רגעים. זה קורה גם כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ וידאו כלשהו (AVI....) ניסיתי למחוק ולהתקין דרייבר מחדש. הורדתי את הדרייבר האחרון מ NVIDIA וגם מאתר היצרן. ניסיתי לעדכן את ה BIOS בלוח וגם את ה BIOS של הכרטיס. שום דבר לא עזר! מישהו מכיר את הבעיה או מכיר דרך לפתרון שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-