תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר הביא לי HDD חיצוני של (western digital (wdbaau0020hbk חיברתי אותו לUSB. הוא זיהה "התקן חדש" וכו', אבל אני לא רואה שום מחיצה חדשה במחשב שלי. ניסיתי להיכנס לניהול מחיצות ולראות אולי צריך להגדיר לו שם (אות) או משהו אבל נראה שהוא רק "יודע" שהוא שם ולא שום דבר מעבר לכך. התקלה כבר חוזרת על עצמה לא פעם ראשונה ובדרך כלל הייתי פשוט מפרמט את הכונן/דיסקאוןקיי וזה היה פותר את הבעיה לצמיתות לגבי אותו כונן/דיסקאוןקיי. אבל זהו HD לא שלי ויש עליו המון מידע חשוב. יש לציין שזה קורה על המחשב שלי אבל לא על המחשב שלו (יש לו MAC אם זה משנה משהו). האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה מבלי הצורך לפרמט אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי ה- XP 2800+.. תודה על התשובה בברכה, WINDY [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום המחשב לא נדלק ולא מגיב בכלל , החלפתי ספק כוח ואין שום תגובה. ממש מת לגמרי. יכול להיות שהלוח אם נשרף ? ואם כן ספק הכוח היה צריך לעבוד (מאוור לפחות) למישהו יש רעיון או נסיון בזה? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לעדכן את הביוס של לוח האם אצלי B450 GIGABYTE משום מה מופיע באתר GIGABYTE שהעדכון הוא ל WINDOWS 10 64BIT וראיתי אצלי שמותקן דווקא 32BIT משום מה יש לזה משמעות ? שלא אדפוק משהו בלוח בעדכון.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם שני מחשבים מאחוריי UPS ובכל סוף יום כשאני מכבה אותם אני מכבה את האל פסק. רציתי לדעת אם אין בעיה לעשות את זה ככה ואם זה לא פוגע בספק, או שעדיף לכבות את הספק דרך המפסק שלו קודם.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק אונקי חדש של 32 גיגה השתמשתי בו כדי ליצור דיסק אתחול להתקנת מערכת הפעלה מחדש במחשב זה הפך את הדיסק ל-2 כוננים. עשיתי אתחול (על 2 הכוננים) וזה נשאר כך איך הופכים את זה לדיסק אונקי אחד? מצ"ב תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם אני מנסה להתקין וינדוס 8.1 על ssd samsung evo 840 אבל הוינדוס לא מזהה את הכונן.. הביוס מזהה אותו מעולה ונותן לי לבחור אפילו אם לעלות מימנו את מערכת ההפעלה (הוא ריק כרגע - חדש) אבל כשאני מתחיל תהליך התקנה הוא רושם לי שכנראה דריבר של מדיה חסר מישהו יודע איך אוכל לפתור את זה? מצרף תמונה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים, לאחרונה התקנתי Windows 7 על גבי מחשבי הנייד וקיימת לי בעיה של קבצים שלא מצליחים לרדת (הדפדפן מוריד את כל הקובץ ובסיום ההורדה נכשל) יש לציין כי ניסיתי את כל סוגי הדפדפנים לצורך מתן פתרון ולצורך פירוט מועיל יותר ב-Chrome רושם לי Interrupted יחד עם זאת הבעיה אינה קבועה או ספציפית אלא לסירוגין לפעמים כן מצליח להוריד. חששתי שהבעיה בגלל האנטיוירוס ולכן הסרתי אותו Nod32 4. כמו כן הורדתי את כל העדכונים הדרושים לווינדוס + IE9, כאמור שום דבר לא מועיל, אשמח לדיון מוחות ע״מ לתת לי פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה במסך. לפעמים (והדגש הוא על לפעמים, מדי פעם זה קורה ומדי פעם לא) נשארות "שאריות" ממסך קודם שהייתי בו. למשל, הייתי בgmail לצורך העניין, ואח"כ נכנסתי למשהו אחר, עם רקע כהה יותר חשוב להדגיש, ואני עדיין רואה את המסך של הgmail שהייתי בו. רציתי לצלם screenshot כדי להעלות, אבל אז גיליתי שבצילום מסך ה"זבל" הזה שנשאר מאחור לא מופיע, ולכן אני מעריך שזוהי או בעיה של מסך או בעיה של כבל. למישהו יש רעיונות, או בכלל שמע/מכיר את הבעיה? מצורפת תמונה שצילמתי עם הפלאפון (כי, כאמור, בצילום מסך לא ניתן לראות את הבעיה). שימו לב שבתמונות אני לא בgmail! סתם נכנסתי לתמונה עם רקע אפור בגוגל וממש רואים את המסך הקודם שהייתי בו באופן ברור! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות???
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מס' ימים המחשב הפסיק לתפקד: המחשב נידלק, המאווררים פועלים (מארז + CPU), נורית ה-CD נדלקת ונכבית. מעבר לנ"ל אין תגובות נוספות: לא מוצג דבר על הצג (תקין - נבדק במחשב אחר). הזיכרונות הוצאו והוחזרות, כרטיס המסך הוצא והוחזר. המחשב הודלק עם/בלי הכוננים, סוללת הגיבוי (תקינה) הוצאה והוחזרה. שום פעולה מהנ"ל לא שינתה התוצאה. לוח אם: GA-8IPE775G האם יש סיכוי להחיות המחשב? או רעיונות נוספים לבדיקה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-