תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח בנפח 250GB שמחולק בצורה הכי פשוטה ל-D ו-C, כשעל כונן C מותקנת המערכת. כונן C כולל נפח של 40 ג'יגה וכונן D מציע 193 ג'יגה, ומן הסתם כל הדברים מותקנים על D ולא על כונן המערכת. משום מה, למרות שאין שום דבר מותקן על C חוץ ממערכת ההפעלה, עדיין הוא מראה שכל ה-40 ג'יגהבייט תפוסים ואני צריך לפנות מקום בכונן (אין בידיוק מה לפנות). ניסיתי DISK CLEANUP, אבל גם אחרי שהוא מוחק הכל אחרי יום הכונן שוב מלא... אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה לא מזמן קניתי כרטיס 'חדש' למחשב של אחי וכאשר הכנסתי בו המחשב עלה סבבה והכל טוב שיחקתי ושיחקתי ובאיהשהוא שלב נתקע לי המחשב ונאלצתי לעשות ריסט (ידנית).. אך הבעיה שלאחר מכן הWIN2K סירב לעלות!. בעת תהליך עלייתו הוא מציג מסך כחול עם ERROR שכתוב שמה שיש בעיה עם הACPI ..שצריך לעדכן את הביוס שאין תמיכה או משהו כזה.. ועוד משהו נראה לי שבעת התקנת כונן חדש ללחוץ על F7 ואז זה יעשה IGNORE על הבעיה.... : בקיצור חברה אני בטוח שגם למישהו מכם היתה בעיה דומה.. אז אנא עיזרו לי תודה מראש, B0necrack3R.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול ASUS XONAR DGX. הוא כרטיס קול 5.1 שמחוברים אליו רמקולים של Creative. כל הרמקולים עובדים במצב טסטינג של וינדוס/התוכנה שמקבלים עם הדרייברים של ASUS, אבל הרמקולים האחוריים לא עובדים (בזמן שהשאר כן) בזמן צפייה בסרטים, צפייה בסרטונים ביויטיוב או מוזיקה. יש להזכיר שזה קורה גם עם הכרטיס קול המובנה בלוח אם (של Gigabye התומך ב 5.1). חשבתי שרכישה של כרטיס קול חדש תסדר את זה, אך מסתבר שזו בעיה ברמת מערכת ההפעלה/דרייברים. יש לציין שמערכת ההפעלה היא וינדוס 7 64bit. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם אני נתקל בבעיה שבה החלק העליון של חלונות (סקייפ, כרום, תיקיות...) קופא ואז אין לי שום אפשרות למזער\לסגור חלון או כל אופצייה אחרת שנמצאת בחלק העליון של החלון. ניסיתי לעשות ריסטרט לאקספלורר אך זה לא עזר. ריסטרט למחשב יפתור את הבעיה אך אני רוצה להימנע מריסטרט (כנ"ל ריסטרט לכרום). ניסיתי קצת לרחרח בגוגל והדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו זה לנסות לעשות ריסטרט גם לפרוסס Desktop WIndow Manager אבל משום מה כשאני מנסה לסיים את הפרוסס המדובר הוא רושם לי: צילום מסך של דוגמא של חלון ש"תקוע": החלון עצמו "מתפקד" - ניתן באמצעות המקלדת להחליף טאבים וכל שאר הפעולות אבל עם העבר לא ניתן ללחוץ על טאב\לסגור חלון\למזער חלון וכדומה... עו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתקין חלונות (10, 7, 8 ) באמצעות USB ותמיד מקבל הודעת שגיאה "A required CD/DVD drive device driver is missing" (מצורף בתמונה). ניסיתי כמה התקנות בכולם אותה שגיאה. רק חלונות XP הצלחתי להתקין. מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? יש שמציעים להוציא ולהכניס את ה-USB - לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מעבד I7 5820K והתושבת שלי LGA2011-3 אם אני קונה לוח אם עם תושבת LGA2011 בלי תושבת LGA2011-3 האם זה יתאים למעבד I7 5820K.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצליח לשנות קוד בממיל שלי מה אני עושה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק (ממש ישן) WD4000GB, הוא פתאום קרס (המחשב מראה DISK BOOT FAILURE), הבאתי אותו לחבר שלי שאמר לי שהדיסקים אפילו לא זזה יש על ההרד דיסק הזה המוווון נתונים עסקיים מאוד חשובים. שמעתי שיש חברות שלוקחות מס' אלפי שקלים על שירות שחזור. לפני שאני פונה אליהן רציתי לדעת אם יש לכם עצות, איך אפשר אולי להציל את המידע על הדיסק? שמעתי תרופת סבתא שאומרת ככה: לעטוף את ההרד דיסק בניילון נצמד ושקית ולשים אותו במקפיא לכמה שעות ואז לנסות... יש רעיונות נוספים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו: צורב וסידורים 2 הארד-דיסקים SATA ועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיה יש לי 4 כניסות SATA על הלוח אבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופס ניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי.... בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקים אבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקום מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מאז שיש לי את המחשב, קיים צליל HUM מעצבן הבוקע מהרמקולים/אוזניות. צליל זה מפריע מאוד כשאני מחברת מיקרפון ומשתמשת במסנגר מפני שהצד השני שומע את הצליל, שלפעמים מאפיל על שלי. עשיתי די הרבה נסיונות להתגבר על הבעיה וגיליתי מה מקור הרעש: כרטיס טלויזיה של pinnacle. כשהוצאתי את הכרטיס החוצה הצליל הפסיק לגמרי. אבל כשאני מחזירה הכרטיס ללוח האם הצליל המעצבן מתחיל... (כך שמקור הבעיה בכרטיס הטלויזיה ולא בלוח האם/כרטיס הקול) ניסיתי לנתק את חיבור lineout של כרטיס הטלויזיה אך זה לא עזר... כנראה שהכרטיס מכניס רעשים ללוח... יש לכם רעיון לפתרון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את החוט שיוצא מהספק כוח שהתאים לחיבור של המאווררים על הלוח אם בגלל שהמאווררים מצויינים לי שהאינדיקטור שמראה על השליטה במהירות סיבוב לא מזוהה ולא מחובר באמת בנקודות האלו על הלוח אם והנקודות פנויות לחיבור מאווררים והנקודות האלו תומכות בהעברת מידע על המאוורר אז חיברתי!! פתחתי את המחשב והיה פיצוץ עם עשן ומלא ריח חריף!@$!$@ זה מחשב חדש לוח אסוס P6T דלוקס קור 7 920 GTX280 אני פוחדדדד לגמרי אבל הוינדוס עלה!!! והמחשב עלה!!! אבל פיצוץ אכן התרחש ומשהו שם מת זה בטוח אז מה נפטר????? ואיך זה ישפיע עליי הנה תמונה באזור הצהוב אני כמעט בטוח התרחשה ההתפוצצות הנה כמה דברים חשודים לא יודע ב OCCT יש שם ערך מסויים שהוא על מינוס 60 ובאוורסט ליד ה מינוס 5V מופיע ערך של…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP עם ווינדוס 10 ופתאום אין חיבורי רשת לא וויפי או חוטי ראיתי אפילו שהאייקון של המחשב למטה איפה שהאייקונים עם החיבור נעלם לחלוטין וכשאני נכנס דרך המסך התראות לרשת הוא מראה לי רק מצב טיסה בלי שום אפשרות לחפש רשת ניסיתי להתקין דרייברים לא צלח בנוסף כשאני נכנס לחיבורי רשת התיקייה ריקה אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה מוזרה אחרי החלפת לוח אם "motherboard 1.0 centigrade" מישהו יודע מה זה ההודעה הזאת למה הם מתכוונים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-