תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בעעעע, אני פשוט לא מצליח למחוק אותי, הלכתי למנהל המשימות והתהליך לא פועל ברקע.. אין עוד יוזרים שמשתמשים בקובץ הזה. ניסיתי להתחל את המחשב מספר פעמים..כבר איזה שבוע.
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום, שלום. הסיפור קצת ארוך: 1. ב 12/2002 קניתי מחשב (לוח 7VAX, מעבד AXP 2000, זיכרון 256MB, מארז עם ספק). 2. אחרי כחצי שנה (7/2003), התקלקל הלוח והוחלף בחדש (אותו דגם). באותה הזדמנות גם קניתי כ. מסך חדש - GeForce4 MX440 128MB 128bit של חברת PalitDaytona. 3. מאז ההחלפה הופיעה לי בעיה מאד מעצבנת במחשב - לעיתים אקראיות המחשב נתקע והמסך עובד ל Stand-by. לא מופיעה כל הודעת שגיאה. 4. התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים (Windows XP), אך הבעיה לא נפתרה. 5. קניתי דיסק קשיח חדש (WD 80GB JB), ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, אך הבעיה לא נפתרה. 6. בדקתי את הזיכרון. הזיכרון נמצא לא תקין והוחלף באחריות לדגם של 400MHz (במקום 266MHz). הבעיה לא נפתרה. 7. קניתי עכבר אופטי עם חיבור USB, שה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים במחשב אחד של 80 ואחד של 160 הוינדוס מותקן על הזה של 160. לפני כמה זמן המחשב התחיל להתקע ובכל פעם שעשיתי ריסטארט לקח לו היה צריך לעשות כמה פעמים בכדי שהמערכת תעלה, בסופו של דבר גם כשהוינדוס היה עולה היה נתקע וחוזר חלילה, לאחר כמה זמן התחלתי לקבל תשגיאה בהתחלה שהמחשב לא רואה את ה ntldrs מקווה שכתבתי נכון. בקיצור התחלתי לחטט בחומרה חיזקתי את החיבורים והכל ולא עזר, בסוף ניסיתי לנתק את ההארד דיסקים, כשניתקתי את ההארדיסק של ה 80 המחשב חזר לעבוד כמו חדש. עשיתי אחד ועוד אחד ואמרתי שבטח הלך ההארד כי הוא גם יותר ישן וגם של חברה פחות טובה, השאלה שלי היא, איך אני יכול לדעת אם הוא גמור או לא? איך אני יכול עשות שיחזור לחומר שהיה לי בפנים? האם אני יכול לעשות…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום. לפני כחודש בערך, שיפרתי קצת את המחשב, שנמצא אצלי כבר קרוב ל4 שנים: החלפתי כ. מסך מGEFORCE 7300 LE ל GEFORCE 9500 GT. החלפתי מעבד מ CORE 2 DUO 1.83 ל DUAL CORE 2.4. הגדלתי מ1 גיגה ראם, ל 1.5 גיגה ראם של 800. שיפרתי מ XP ל 7. הוחלף מאוורר תקול. לוח האם, נשאר זהה- MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN. גם הדיסק קשיח. הספק נותר 300W של EZCOOL. עם התקנת המוצרים החדשים, לא נגעתי בBIOS. הכל עבד טוב, עד שלפני כמה שבועות, המחשב התחיל לעשות לעצמו ריסט ישר עם ההדלקה. מלבד זאת, כשהוא כבר עולה, הוינדווס קופא בטעינה, ואני עושה ריסט עם הכפתור. כאשר סוף סוף מדי פעם המחשב עולה, הוא עובד פיקס, אבל נדלק עם תאריך ושעון מאופסים ל2003, ואני נאלץ שוב לשנות את השעה. חשוב לציין, שלע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת... חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם. לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון... מה יכולה להיות הבעייה??? נ.ב כל הזכרונות הם SS תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה די מציקה. כשאני מגבה את הקבצים שלי ושם היעד של הקובץ ושם הקובץ עצמו ארוכים ברמה כלשהי, הם פשוט לא מועתקים ואני מקבל על כך הודעה בסיום. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי לשנות את השם של הקבצים והתיקיות באופן ידני? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בעת הדלקת המחשב החל להופיע "רעש לבן" או תבנית שלג על מסך המחשב, מצורפות תמונות מטה. לאחר מס' הדלקות חוזרות ונשנות מערכת ההפעלה (וינדוס xp- מחשב של אחותי) עלתה, אך הכל פועל בצורה מאוד איטית, הפיירפוקס קורס כל כמה דקות, דרייברים מוצגים כלא קיימים (במנהל ההתקנים) עבור כרטיס הקול וכרטיס הרשת. פתחתי את המארז, הכל נראה נקי ומסודר- אין דליפות קבלים, דברים שרופים. כמוכן, הוצאתי והכנסתי מחדש זכרונות. האם מישהו מכיר את התופעה/יכול לציין ממה היא יכולה לנבוע? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ערכת רמקולים 5.1 ואני לש שומע את הבאס טוב....כאשר אני בודק בתוכנה realtek HD audio manager את "הבאס" נשמע לי בצליל שלו דרך רמקול אחר וכאשר אני עושה על אחד הרמקולים אני שומע את הבאס. (חמשת הרמקולים שלי מחוברים לבאס ומשם למחשב) ולמחשב שלי יש כרטיס קול של 7.1 ערוצים!!!
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גם בתוכנה sandra וגם בתוכנה speedfan כתובים שלושה טמפרטורות השניים העליונים בסדר אבל השלישי הוא 127 מעלות!?!?! איך זה יכול להיות? בביוס כתוב שהטמפרטורה של המעבד היא 35 מעלות וגם שמתי לב שהאיפה שכתוב את הטמפרטורה הגבוהה זה תמיד נשאר על 127 מעלות help :-X עם זה באמת היה 127 מעלות אז המעבד כבר היה נשרף ועוד שיחקתי בכמה משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחד הרכיבים במחשב נמצא על 80 מעלות לפי בדיקה של Speed Fan ו HWMonitor. אין לי מושג איזה רכיב זה ולמה זה ככה, במחשב יש 7 מאווררים וקירור למעבד, לא סביר שהמעלות יהיו כל כך גבוהות! אין OC לשום רכיב במערכת. אגב, זה תקין שכל התוכנות מראות לי את הטמפרטורה של כל הליבות כטמפרטורה שווה בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם. למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות? המפרט שלי הוא: ATHLON 4600 M2N-E ASUS WD 250GB 2GB זיכרון 1950PRO
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-