עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by Omer DA,

כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviman,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מפעיל אותו אז יש את המסך שבו הוא אומר איזה מעבד ואפשר ללחוץ על DEL ולעבור לביוס במסך הזה הוא כותב לי cpu is unworkable or has been changed please recheck - cpu soft menu אפשר ללחוץ על F1 וזה מעלה את הווינדוס כשהווינדוס דלוק יש את הצפצוצים מהמחשב שמתריאים על חום של המעבד מה הבעיה ? איך אפשר לסדר ? *** לא ידעתי אם להדביק את ההודעה בפורום הזה אז ככה שאם זה לא מתאים תעבירו בבקשה תודה אבי עריכה : שכחתי גם לרשום שהוא עכשיו כותב לי שהוא 2.0 המעבד הוא פנטיום 4 2.66

5. חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם, יש לי מחשב שבבעלותי כבר בערך שנתיים שאני משתמש בו לעריכת מוסיקה ומשחקים. עד לפני כמה חודשים השתמשתי בWINDOWS VISTA והכל עבד חלק. בהתקנה הראשונה שלי של WINDOWS 7 עשיתי שיהיה DUAL BOOT, ושמתי לב שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מהWINDOWS 7, קופצת לי הודעת SMART בRAID CONTROLLER, ושאני מפעיל מחדש מהVISTA, לא קופצת לי הודעה. גיביתי את כל הקבצים, פירמטטתי, והתקנתי מחדש WINDOWS 7. ההודעות SMART נשארו, ואמרתי לעצמי שאני יתעלם מזה, אבל לאחרונה כל פעם שההארד דיסקים עולים ממצב שלהם מכובים, (אם המחשב מכובה או ישן) אז הם פשוט עושים לי FAIL, לפעמים לוקח לי משהו כמו 10 פעמים של לנסות לעלות את המחשב עד שהם עולים בסדר, ואחרי שהמחשב עולה, הוא עובד חלק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ee72,

היי, קניתי לוח אם, מעבד וספק כוח חדשים. התקנתי את המעבד לבד, עם גוף קירור (I3 9100f) לצד כרטיס מסך RX 580, לוח אם של אסוס, prime H310-E חיברתי את המחשב, את הספק כוח לחשמל, חיברתי עכבר ומקלדת, וכבל HDMI למחשב ניסיתי להדליק את המחשב, הכל עובד (המאווררים עובדים, כולל RGB של הכרטיס מסך), המאוורר של המעבד גם כן עובד. המסך לא מראה שום תצוגה, אין תגובה לעכבר או למקלדת, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך אותו דבר. כמו כן חיברתי Speaker למחשב על מנת לשמוע אם יש תקלות כלשהן אבל הכל עובד חלק חוץ מהבעיה הזו. יש מה לעשות?

8. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SHIMIX,

מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים

10. Started by darky,

שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by maor6,

כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by toxicbszone,

שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by udi,

שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה

16. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by dbx22,

אני צריך דריבר לגיים פד של maxtro או maxxtro מדגם JPD310 חיפשתי באתרים שבדביק ובגוגל ולא מצאתי. תעזרו לי בבקשה

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by omfir,

אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by ithamar21,

שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gisri,

יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by matanyaniv,

שלום , יש לחבר שלי מצלמה דיגטלית BenQ DC2300 עכשיו במצלמה יש כרטיס זיכרון מובנה של 8 מגה - שבו הוא צילם והעלה למחשב והכל היה טוב ויפה. לפני שבוע הוא קנה כרטיס זיכרון 64 MB של SD אז הוא מצלם ורוצה להעביר את התמונות למחשב ... אבל המחשב לא מקבל את התמונות כאילו אין תמונות בכלל בזיכרון .... תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by nitros,

בבקשה תעזרו לי....יש לי בעיה אני חיברתי מצלמה מסוג סילבר ליין קניתי אותה לא היה אפילו דרביירים עכשיו במנהל התקנים כתוב לי סימן שאלה על CIF SINGLE CHIP מה לעשות תעזרו בבקשה לא מוצא כלום באינטרנט בקשר לזה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by Tal14,

קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.