תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדרייבר של הכרטיס מסך קורס כל זמן מה,העכבר נתקע,המסך ניהיה שחור והדריבר קורס וחוזר,לפעמים המחשב עושה ריסטרט לכן אני לא יכול להיות בטוח שזה הגורם. אני לא מקבל BSOD אבל כן יש לי קבצי DUMP (מצורף לפוסט) athlon X4 635 gigabyte ga770t usb3 460GTX 8 GB RAM ASUS STX SSD 840 EVO 128GB samsung F3 500GB X2 windows 8.1 genuine
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק און כי של סנדיסק כרוזר. בדיסק און קי הזה גבתי קצת מידע מהמחשב וזה מתוך 16 מקום יש 3 פנוי. עכשיו כשני מכנס אותו למכשיר של מערכת הקולנוע הביתית , זה לא נכנס לי לסרטים ואומר שאין שם סרטים. (יש תקיה של הגיבוי מהמחשב וסרט אחד) למה זה קורה? האם יש קשר לתקית הגיבוי? הדיסק און קי עבר אתחול וואז החזרתי את תקית הגיבוי וגם זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שאולי הכותרת לא הכי טובה או אפילו גרועה אבל לא מצאתי משהו אחר. אז ככה, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו WIN8.1 הכל טוב ויפה חוץ מזה שיציאות הUSB3.0 הקדמיות לא עובדות לי, האם זה בעיה שלא התכנתי דרייברים או לחילופין כי פשוט לא חיברו אותם בחנות? יש לציין שהיציאות USB הרגילות כן עובדות לי רק שאיתם הבעיה שלי היא שהם כל הזמן פועלות, כלומר-יש לי עכבר ג'נרי מחליף צבעים והוא עובד גם כשהמחשב סגור ממה זה נובע?איך אפשר לכבות אותו/לסדר שזה לא ישאר פועל? שאלות בנושא שונה: איפה אני מתקין את הדרייברים, זה משנה אם זה במחיצה של המערכת הפעלה על הSSD או בקשיח הרגיל באיזה מחיצה שאבחר? איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר המחשב הבייתי התחיל להתחרפן - כל פעם שהמערכת עלתה, היה מסך לבן ארוך, ואז שהדסקטופ הופיע היה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו. אחרי שעשיתי scan disk ללא תוצאות, הכנסתי דיסק הצלה של ווינדוס 7 ובבדיקת זיכרון התגלה כי הRAM דפוק. זהיתי והוצאתי את הסטיק הדפוק, אבל מאז יש לי פסים כחולים ואדומים על המסך שמופעים רק לאחר ששולחן העבודה עולה. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך. ברגע שהוא מוסר הקווים נעלמים אבל שהמערכת מתקינה אותו מחדש הם חוזרים. ניסתי להתקין את הגרסה האחרונה של הדרייבר ולעשות שיחזור מערכת מIMAGE מלפני חודש, כלום לא עזר. האם זה אומר שכרטיס מסך הלך בוודאות ? זה לא מוזר שהכל הולך במקביל ? האם התקנה מחדש של ווינדוס/התקנה של ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש חשב נייד DELL 3521 ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל ועוד כרטיס של AMD הוא הוריד דרייברים מאתר היצרן ובמנהל ההתקנים זה מזהה את שתי הכרטיסים אבל שהוא נכנס למשחק או ל CPU Z זה מזהה רק את הכרטיס המובנה של אינטל הוא ניסה לשים את המשחק בתוכנה של CATALYST על HIGH אבל עדיין זה מזהה רק את הכרטיס של אינטל
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-